Werving en selectie Zorg

Wij werven vast personeel voor de zorgsector

Tempo-Team werft ook vast personeel voor de zorg. Werving en selectie betekent dat we voor je op zoek gaan naar een medewerker die past bij jouw vacature en bedrijf. We nemen alle ingestuurde sollicitaties en cv’s voor jou door en stellen kandidaten aan je voor als we een match zien.

Tempo-Team is ervaren in de zorgsector

Natuurlijk kennen de meeste ondernemers ons als uitzendbureau, maar we zijn ook al sinds jaar en dag actief als wervings- en selectiebureau. Zorg en welzijn is één van de sectoren waarin we actief zijn en veel ervaring hebben. We hebben talloze kanalen om de juiste nieuwe zorgprofessional voor jouw vacature te vinden.

Voordelen van werving en selectie via Tempo-Team

  • Wij bereiken zorgprofessionals die bij jouw organisatie passen
  • Je bespaart op wervingskosten
  • Wij spitten cv’s door en voeren de eerste gesprekken voor jou
  • No cure, no pay: je betaalt achteraf, alleen bij een geslaagde match

Nieuw personeel in een fractie van de tijd

Tijd, of een gebrek daaraan, is een belangrijke factor in de zorg. Werving en selectie via Tempo-Team betekent dat je minder tijd kwijt bent aan het vinden van nieuwe professionals voor jouw zorgorganisatie. Terwijl jij je bezighoudt met jouw corebusiness, doen wij dat met die van ons: werving en selectie. Wij vinden de juiste kandidaten voor jouw vacatures.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je ondernemer in de zorgsector en wil je weten wat Tempo-Team op het gebied van werving en selectie kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact met een vestiging om een afspraak te maken. We beantwoorden al jouw vragen onder het genot van een kop koffie of thee.