Werving en selectie Zorg

Wij werven vast personeel voor de zorgsector

Tempo-Team werft ook vast personeel voor de zorg. Werving en selectie betekent dat we voor u op zoek gaan naar een medewerker die past bij uw vacature en bedrijf. We nemen alle ingestuurde sollicitaties en cv’s voor u door en stellen kandidaten aan u voor als we een match zien.

Tempo-Team is ervaren in de zorgsector

Natuurlijk kennen de meeste ondernemers ons als uitzendbureau, maar we zijn ook al sinds jaar en dag actief als wervings- en selectiebureau. Zorg en welzijn is één van de sectoren waarin we actief zijn en veel ervaring hebben. We hebben talloze kanalen om de juiste nieuwe zorgprofessional voor uw vacature te vinden.

Voordelen van werving en selectie via Tempo-Team

  • Wij bereiken zorgprofessionals die bij uw organisatie passen
  • U bespaart op wervingskosten
  • Wij spitten cv’s door en voeren de eerste gesprekken voor u
  • No cure, no pay: u betaalt achteraf, alleen bij een geslaagde match

Nieuw personeel in een fractie van de tijd

Tijd, of een gebrek daaraan, is een belangrijke factor in de zorg. Werving en selectie via Tempo-Team betekent dat u minder tijd kwijt bent aan het vinden van nieuwe professionals voor uw zorgorganisatie. Terwijl u zich bezighoudt met uw corebusiness, doen wij dat met die van ons: werving en selectie. Wij vinden de juiste kandidaten voor uw vacatures.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Bent u ondernemer in de zorgsector en wilt u weten wat Tempo-Team op het gebied van werving en selectie kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact met een vestiging om een afspraak te maken. We beantwoorden al uw vragen onder het genot van een kop koffie of thee