Zzp dienstverlening

Je wilt graag een zzp’er aannemen voor een opdracht binnen jouw bedrijf

De huidige wet- en regelgeving rondom zzp is behoorlijk complex en vraagt juridische kennis om naheffingen te voorkomen. Tempo-Team kent drie verschillende varianten om u te ontzorgen en de risico’s te vermijden. Door met Tempo-Team samen te werken ben je verzekerd van:

  • Een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst van Tempo-Team of facilitering van de overeenkomst tussen opdrachtgever en zzp’er
  • Verzekerd bij alle drie de varianten van ontzorging van de administratieve rompslomp voor zowel opdrachtgever als zzp’er door inzet van T-Point met ondersteuning vanuit een gespecialiseerde backoffice
  • Beheersmaatregelen op screening, documentatie en tussentijdse audits, waardoor de risico’s voor de opdrachtgever geminimaliseerd worden bij de plusvariant.

De toekomst van zzp

Er komen waarschijnlijk (op basis van eerste analyse op regeerakkoord Rutte 111) 3 belangrijke indicatoren voor de inschatting of iemand als zzp’er aan de slag kan, te weten: het overeengekomen uurtarief, de duur van de opdracht en reguliere bedrijfsactiviteiten. Aan de hand van deze indicatoren wordt bepaald of sprake is van een arbeidsovereenkomst/ dienstbetrekking of een zelfstandige status. Schematisch ziet dat er als volgt uit: 

 

Informatie over onze zzp dienstverlening?

Wij zijn dé betrouwbare partner bij het zorgeloos inzetten van zzp’ers in jouw organisatie. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem contact met ons op.