Een toast, op jou!

Omdat… ik je wil bedanken voor onze samenwerking. Bekijk dus snel de video 👇🏾

Over #thetoast

Je kent het wel, die ene leuke collega die pizza bestelt op vrijdag, die uitzendkracht die nét even dat stapje extra zet als het druk is. Die klant of leverancier waar je zo’n top samenwerking mee hebt. Dat zijn de momenten die je werk leuk maken! En.. dat mag best wel eens gezegd worden :)

Daarom hebben we The Toast in het leven geroepen. En dus toasten we zélf op JOU, op onze uitzendkrachten, collega’s en andere klanten waar we blij van worden! Hopelijk steken we jou aan hetzelfde te doen! Want uit ons onderzoek naar werkplezier blijkt:

  • Dat 57% van de werknemers het gevoel heeft dat leidinggevenden soms, zelden of zelfs helemaal geen waardering uitspreken. Vaker doen dus!  De Toast is daar een ideale manier voor. 
  • Hoe vaak krijg jij zelf een complimentje? Bijna 30% van de werknemers spreekt geregeld waardering uit naar leidinggevenden. Jaaa, die mogen dat ook best vaker doen. Top dus als jij zelf het goede voorbeeld geeft!

Zelf toasten?

Lekker bezig baas! Om het je makkelijk te maken gebruik je ons speciale Toast Insta Filter én maak je je eigen perfecte toast met deze tips.

Anderen lazen ook:

Onderzoek naar werkplezier 2020

Meer werkplezier op je werkvloer levert je productieve, creatieve én betrokken medewerkers op die minder vaak ziek zijn en langer in dienst blijven. Hoe dat precies zit? Je leest het in het Werkplezier Papier.