Provinciale Statenverkiezingen 15 maart

De Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart staan voor de deur! Is jouw gemeente klaar om stemmers te ontvangen en de stemmen te tellen? Als er niet genoeg mensen bij stembureaus willen werken, kan dit leiden tot vertragingen in uitslagen. Dit willen we natuurlijk voorkomen. Daarom staat Tempo-Team voor gemeenten klaar!

Stemmentellers nodig? Zo werkt het!

Wist je dat we tijdens de verkiezingen in 2021 maar liefst 1869 stemmentellers hebben ingezet? Ja echt! Door ons landelijke bestand met ervaren tellers zijn we in staat gemeenten te helpen met een vlekkeloos verkiezingsproces. Wij werven (eventueel samen met jou) en selecteren integere tellers. Geen tijd voor de planning en de administratie? Regelen wij voor je!

Wat bieden wij?

  • Honderd procent bezetting met ervaren tellers
  • Honderd procent opkomst
  • Reserve-kandidaten op afroep
  • Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken
  • Informatievoorziening aan alle tellers.

Lees hier onze aanpak tijdens de verkiezingen in 2021

Zorgeloze verkiezingen? Neem direct contact op!

Hamid el Makhloufi

Projectmanager

Zelf werven? Wij regelen de rest!

Je hebt zelf kandidaten geworven maar wil in deze korte periode liever niet de lasten dragen. Dat snappen wij! Bij Tempo-Team Payroll nemen wij het juridisch werkgeverschap over. Jij neemt de mensen aan die je wil, wij regelen de rest! Payrolling is al mogelijk vanaf één medewerker.

Voordelen van payrolling op een rijtje:

  • Geen administratieve rompslomp zoals arbeidscontracten, loonadministratie en verzuimbeleid. Wij nemen dit uit handen!
  • Honderd procent WAB proof en compliant aan alle wet- en regelgeving
  • Verloning conform cao Gemeenten plus Adequaat of ABP pensioen
  • Besparing formatieplekken
  • Online portaal waarin nieuwe stemmentellers in drie minuten zijn aangemeld! Lekker snel dus!

Vragen over payroll? Neem direct contact op!

Steven Mogendorff

Operationeel manager Payroll

Wat andere gemeenten zeggen..

Gemeente Delft: 'Er moesten voor 48 stembureaus tellers worden gevonden, in totaal zo’n 200 tellers. Vanaf het begin verliep de samenwerking uitstekend. Heldere en snelle prijsafspraken, heldere werkprocedures en vooral van belang; Tempo-Team kon op korte termijn voldoende mensen leveren. Van de voorzitters van de stembureaus kregen wij alleen maar positieve reacties op de kwaliteit van de uitzendkrachten. De communicatie vooraf, maar ook op de dag en avond zelf was vanuit Tempo-Team uitstekend. Het gehele proces, waarvoor Tempo-Team is ingezet, is prima en zonder calamiteiten verlopen. Kortom, een prima samenwerking, betrouwbaar en tijdig.’

Gemeente Alkmaar: 'Of het nu om 10 stemmentellers gaat of om 250, door het grote lokale netwerk van Tempo-Team en hun snelle werkwijze zijn de afgelopen zes keer de verkiezingen keer op keer succesvol verlopen!'