Spring aan boord bij Tempo-Team!

Jouw hulpgids voor je start bij Tempo-Team! En voor als je later vragen hebt. Hier kom je zeker een heel eind mee! En het allerbelangrijkste? De personeelsgids! Hier vind je informatie over hoe je uren kan declareren, jouw centjes voor later, vakantie kunt opnemen, en nog veel meer.

Al jouw zaken rondom werk regel je zelf eenvoudig in jouw persoonlijke Mijn Tempo-Team. Jouw digitale werkbuddy! Hierin kun je 24/7 al jouw gegevens inzien, je ziek- en betermeldingen invoeren en salarisstroken online bekijken. Super handig!   

👉🏽 Tip! Mijn Tempo-Team is ook beschikbaar als app. Te downloaden in de App store of Google play!

Wekelijks je verdiende geld 

Tempo-Team hanteert de ‘beloningsregeling opdrachtgever’ conform de ABU CAO voor Uitzendkrachten. Dit betekent dat alles waar jij recht op hebt als uitzendkracht vastgelegd is in de CAO. Wel zo duidelijk! Tempo-Team betaalt jouw salaris op basis van het aantal gewerkte uren. Het is dus super belangrijk dat jij al je gewerkte uren goed en op tijd indient in je Mijn Tempo-Team. Check hier het instructiefilmpje. Dit kan je ook super simpel doen via de app, bekijk snel het filmpje!

Wanneer krijg ik uitbetaald?

Je ontvangt jouw salaris elke week op basis van het aantal uren dat je hebt gewerkt. Als wij op maandag vóór 10:00 uur de uren van de voorgaande week van je ontvangen via jouw Mijn Tempo-Team, staat dinsdag het salaris op je rekening. Dat is pas een lekker begin van je week! 💸

Reis- en onkosten

Afhankelijk van jouw opdrachtgever ontvang je een vergoeding voor jouw gemaakte (reis)kosten. Reiskosten zijn de kosten die je maakt om van je woning naar je werk te komen. Maak je andere reis- en/of onkosten die je mag declareren van je opdrachtgever? Vul dan dit digitale formulier in. Kom je er niet uit? Bekijk dan onze handleiding

Wil je meer weten? Bekijk hier de veelgestelde vragen over je salaris!

De 8 meest gestelde vragen

 • Ik wil mijn loonheffingskorting wijzigen. Hoe doe ik dit?

  Heel eenvoudig! Vul het loonheffingsformulier van de belastingdienst in en mail deze naar online@tempo-team.nl. Let wel even goed op dat je ja of nee aanvinkt met hierachter de juiste ingangsdatum. 

 • Ik ben mijn wachtwoord voor Mijn Tempo-Team vergeten. Wat nu?

  Wachtwoord vergeten? Kan de beste overkomen ;) Ga naar je Mijn Tempo-Team. Klik op ‘wachtwoord vergeten?’, net boven het balkje waar je je wachtwoord invult. Vul dan je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je krijgt dan een mail met een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Probleem opgelost!

 • Ik wil mijn bankgegevens wijzigen. Hoe doe ik dit?

  Je wilt je verdiende geld natuurlijk wel op de juiste bankrekening gestort krijgen! Dat snappen we! Stuur daarom een mailtje naar online@tempo-team.nl, met een foto van je nieuwe bankpas. Geef ook even aan per wanneer je wilt dat wij dit rekeningnummer gebruiken om jouw salaris op te betalen.

 • Kan ik ook per maand betaald krijgen?

  Helaas! Als uitzendkracht is dit helaas niet mogelijk. Wij verlonen wekelijks op de dinsdag. Als er nou een feestdag op maandag valt, dan verlonen wij op de woensdag.

 • Hoeveel vakantiedagen krijg ik?

  Als je fulltime werkt heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar. Dit is vastgelegd in jouw ABU CAO. Werk je minder uur per week? Dan krijg je het aantal vakantiedagen omgerekend naar het aantal uur dat je werkt.  Hoeveel vakantiedagen je precies hebt per jaar vind je op je loonstrookje! Geef heel gemakkelijk je verlof door in Mijn Tempo-Team. Dit doe je nog makkelijker in de app.
  Heb je een detacheringsovereenkomst korter dan een jaar? Dan heb je recht op vakantie naar rato van de looptijd van je detacheringsovereenkomst. Over overuren wordt geen vakantie opgebouwd.
   

 • Krijg ik doorbetaald op een feestdag?

  Je hebt recht op doorbetaling van een feestdag als jij normaal gesproken op deze dag werkt. Je moet dan ook wel in de 13 weken ervoor, minimaal 9 weken daarvan, op die dag gewerkt hebben. Een voorbeeldje: Koningsdag valt op een dinsdag. Werk jij altijd op dinsdag en heb je dit in de afgelopen 13 weken, minimaal 9 weken daarvan, ook gedaan? Dan krijg je doorbetaald op die feestdag. 👑

 • Ik wil een huis kopen of huren. Hoe kom ik aan een werkgeversverklaring?

  De werkgeversverklaring is een verklaring die wij als werkgever voor jou kunnen opstellen. Vaak is deze nodig voor het verkrijgen van een hypotheek of het huren van een woning. Wil je een werkgeversverklaring ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar online@tempo-team.nl. Een intentieverklaring verstrekken wij niet. Hiervoor hebben wij de perspectief verklaring! 

 • Waar heb ik recht op tijdens begrafenissen, bruiloften en andere bijzondere gebeurtenissen?

  In bepaalde gevallen kan je bijzonder verlof opnemen. Dit is wel afhankelijk van de reden en je contract. Dit kan je vinden in jouw ABU cao (artikel 28). Heb je na het lezen nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar online@tempo-team.nl Je verlofuren kun je niet zelf invullen. Mail ons hiervoor je verzoek, samen met de reden en (dag)en. Bij de volgende verloning wordt je verlof uitbetaald.