Het is fijn om Tempo-Teamer te zijn: de voordelen

Goed zorgen voor onze medewerkers, dat doen we.  We regelen meer dan alleen een goed salaris en pensioen. Wat precies? Dat lees je hier.

Ben je payrollmedewerker bij Tempo-Team? Dan betalen wij jouw salaris uit, regelen wij je vrije dagen en helpen we je bij ziekte. Je staat zogezegd bij ons ‘op de payroll’. Voor alle andere zaken ga naar je opdrachtgever. Wel zo makkelijk. Je opdrachtgever heeft jou gevonden en wil graag dat je komt werken. Voordat je aan de slag gaat stellen wij jouw arbeidsovereenkomst op. Als je eenmaal aan het werk gaat zorgen we dat je je uren tijdig krijgt betaald. En we regelen ook dingen als premieafdrachten en pensioenopbouw voor je. Lekker belangrijk? Later zeker ja! En dat is nog niet alles..

Gratis trainingen

Leren en groeien met resultaat. Tempo-Team helpt je. Via Mijn Tempo-Team kan je gebruik maken van Good Habitz. Daar kan je - GRATIS - veel interessante trainingen volgen, van social media tot conflicthantering. Er is voor ieder wat wils. En het mooiste? Je kan de trainingen waar en wanneer je maar wilt volgen. Dus ook lekker op de bank met een zak chips.  

Korting op verzekeringen

Als Tempo-Teamer krijg je ook korting op verschillende verzekeringen van Centraal Beheer Achmea.

En dat is nog niet alles. Ook bij zorgverzekering Zilveren Kruis Achmea hebben wij een flinke korting voor je in petto! Daar krijg je 10% korting op de premie van je basisverzekering én nog eens 15% korting op de premie van je aanvullende verzekering(en). Klinkt mooi toch?

Wil jij deze korting? Meld je dan hier aan en voer het werkgeversnummer van Tempo-Team Group B.V. in: 207044827.

Goede pensioenregeling

Jij wil later ook genoeg geld hebben om al je bejaarde vrienden te trakteren op een rondje advocaat met slagroom, toch? Grapje natuurlijk. Toch is een gevulde bankrekening voor later zeker geen overbodige luxe. Nu nog ver van je bed show misschien. Voor Tempo-Team niet - wij willen graag dat je er later ook gezellig en relaxed bij zit.

Werk je een bepaalde periode via Tempo-Team Payrolling en ben je 21 jaar of ouder? Dan heb je geluk en neem je automatisch deel aan onze pensioenregeling. Hoe je pensioenregeling eruit ziet, hangt af van je contract. 

De hoogte van je pensioenopbouw verschilt per fase

Alles wat met pensioen te maken heeft, klinkt waarschijnlijk een beetje ingewikkeld. Daarom zijn wij blij dat wij het voor je mogen regelen. Het enige wat jij hoeft te doen op dit moment? Onderstaande even door te lezen, zodat je weet wat je opbouwt. Simpel toch?

Het bedrag dat maandelijks op je salaris wordt ingehouden voor je pensioenopbouw, verschilt per fase.  Voor payrollmedewerkers werkzaam in Fase A (dit zijn de eerste 78 weken die je werkt) wordt wekelijks 2,6% van het bruto salaris op een individuele pensioenrekening gezet. Tempo-Team Payrolling betaalt de premie volledig. Als flexwerker in fase A betaal je dus zelf geen premie.

Ben je werkzaam in fase B (duurt maximaal 4 jaar, sluit aan op fase A) of C? Dan wordt de pensioenpremie berekend over je pensioengrondslag. Van je uurloon wordt eerst een bedrag afgetrokken. Dit bedrag wordt franchise genoemd. Over het resterende bedrag, je pensioengrondslag, wordt vervolgens pensioenpremie betaald. Je betaalt een derde van deze premie zelf en Tempo-Team Payrolling betaalt twee derde. Zo ben je later ook verzekerd van een lekker salaris: je pensioen.

Personeelsvoordeelwinkel

Medewerkers bij Tempo-Team krijgen exclusief toegang tot de personeelsvoordeelwinkel waar veel leuke cadeaus te vinden zijn met extra kortingen! Al vanaf je eerste werkdag bij Tempo-Team kun je hier shoppen. Liever een weekendje weg met vrienden? Ga hiervoor naar je account op Mijn Tempo-Team en meld je aan!

Perspectiefverklaring

Kan ik een hypotheek aanvragen met een flexibele arbeidsovereenkomst? Ja zeker! Het verkrijgen van een hypotheek wordt door een perspectiefverklaring ook mogelijk voor medewerkers met een flexibele arbeidsovereenkomst. Met de perspectiefverklaring van Tempo-Team kun je je wenden tot alle hypotheekadviseurs in Nederland en negen Nederlandse banken die vervolgens op de gebruikelijke wijze onderzoeken welke hypotheek haalbaar en verantwoord is. Bekijk de voorwaarden & spelregels of de veelgestelde vragen over de perspectiefverklaring.

Uitgebreide arbeidsinformatie

Wil je meer weten over wet en regelgeving, de CAO, beloning en declaraties?