Duurzame inzetbaarheid: APK voor de loopbaan

Tempo-Team is niet alleen matchmaker, maar ook careermaker. We begeleiden mensen in hun persoonlijke groei en helpen hen verder in de verschillende fasen van hun loopbaan.

Want laten we eerlijk zijn; een baan voor het leven bestaat niet meer. We bewegen in sneltreinvaart naar een wereld waarin flexibiliteit het wint van zekerheid; een contract voor onbepaalde tijd blijkt steeds vaker een schijnzekerheid. Een wereld die digitaliseert en waar robots werk overnemen. Er verdwijnen beroepen en er ontstaan in hoog tempo nieuwe beroepen. Reorganisaties en economische malaise zorgen voor een nieuw consensus: werkzekerheid boven baanzekerheid.

Wij adviseren iedereen om periodiek zijn of haar arbeidsmarktpositie te toetsen door middel van de ArbeidsMarktPositie-scan; een APK voor je loopbaan. Benieuwd hoe jij ervoor staat op de arbeidsmarkt? Hoe aantrekkelijk je bent voor werkgevers? De ArbeidsMarktPositie-scan is een objectief en online instrument dat inzicht geeft in je huidige positie en waarde op de arbeidsmarkt. In een persoonlijk gesprek kijken we samen hoe je van toegevoegde waarde kunt blijven en de richting geeft aan een duurzame loopbaan.

De wereld verandert, dus jij verandert mee. Jij bepaalt je doel en richting, wij wijzen je de weg naar duurzame inzetbaarheid.

Wil jij je loopbaan een APK’tje geven? Neem nu contact met ons op.