Outplacement

Afscheid nemen van je huidige baan, zéker als dat niet je eigen keuze is, valt zwaar. Onzekerheid steekt de kop op. Wat ga je doen? Ben je nog wel aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt? Heb je wel de juiste papieren? Beschik je nog wel over de juiste kwaliteiten en vaardigheden voor deze digitale tijd?  

Wij begeleiden je in het vinden van je kracht en talenten en waar je toegevoegde waarde voor de werkgever ligt en samen vinden we de manier hoe jij deze het beste kan presenteren bij je nieuwe werkgever. Omdat wij nauw samenwerken met onze lokale vestigingen, hebben we veel vacatures en weten we ook precies waar je moet zijn voor de banen in jouw regio. Onze begeleiding richt zich dus op drie pijlers: Kracht, Presentatie en Werk vinden. Wij doen dit graag én goed. Wij geloven dat er voor iedereen een baan is. Wij helpen je aan tafel én helpen je de baan te veroveren.

Begeleiding in een goed outplacement traject is altijd maatwerk. Daarom start ieder traject met de ArbeidsMarktPositie-scan (de  AMP-scan). Vanuit de bevindingen van de AMP-scan en een uitgebreid kennismakingsgesprek  maken we een Persoonlijk Mobiliteits Plan. Dit is voor jou dé snelste routebeschrijving naar werk. Onze coaches kennen de arbeidsmarkt door en door en weten precies hoe jij de verbinding maakt met de lokale arbeidsmarkt.

Jij bepaalt je doel en richting, wij navigeren en sturen bij. Wij staan naast je; jouw succes is ons succes.

Onze kandidaten spreken ...

Bekijk ook de video's van de best practices van onze opdrachtgever Permar en de ervaring van drie oud-kandidaten.