Langdurige ziekte

Laten we er niet omheen draaien; het traject waarin je komt als je langdurig ziek bent, is zwaar. Je werkt hard aan je herstel maar hiernaast ben jij samen met je werkgever vanuit de Wet Verbetering Poortwachter verplicht om er alles aan te doen om weer aan het werk te gaan. Niet alleen bij je huidige werkgever, maar ook bij andere bedrijven. Een ingewikkeld verhaal met veel verplichtingen, formulieren en instanties.

Wij begrijpen dat je in dit traject vaak wordt geconfronteerd met je grenzen. En juist hierin helpen wij je vooruit. We helpen je stap voor stap met alle verplichtingen, formulieren en regelzaken.

Samen met ons ontdek je nieuwe mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je begint met het invullen van een online test, de ArbeidsMarktPositie-scan. De uitkomsten van deze scan en een gesprek met je persoonlijke adviseur komen samen in jouw persoonlijke mobiliteitsplan. Vanuit dit plan werk je aan drie pijlers; Kracht, Presentatie en Werk vinden. Wij begeleiden je in het vinden van je kracht en talenten en waar je toegevoegde waarde voor de werkgever ligt en samen vinden we de manier hoe jij deze het beste kan presenteren bij je nieuwe werkgever. Omdat wij nauw samenwerken met onze lokale vestigingen, hebben we veel vacatures en weten we ook precies waar je moet zijn voor de banen in jouw regio. Op deze manier werk je aan wat nodig is en stop je je energie en tijd in dat wat werkt. Soms online, soms offline, soms individueel en soms in een groep. En te allen tijde, staan wij naast je, we doen het samen.

Onze klanten en kandidaten spreken ...

Bekijk ook de video's van de best practices van onze opdrachtgever Permar en de ervaring van drie oud-kandidaten.