Re-integratie 2e spoor

Heeft jouw werkgever je bij Tempo-Team Employability aangemeld voor een re-integratietraject? Wij begeleiden jou op een zorgvuldige en eigentijdse wijze om weer aan het werk te gaan. Dankzij het grote relatienetwerk van Tempo-Team helpen we jou bij het vinden van een nieuwe baan bij een andere werkgever. Omdat je van baan en/of branche gaat veranderen, beoordelen we je mogelijkheden in de arbeidsmarkt, waarbij we uitgaan van realistische vacatures. Dit doen we door een test en een arbeidsmarktanalyse.

Wat biedt Tempo-Team Employability jou aan?

  • een Consultant van Tempo-Team Employability biedt jou een individueel coachingstraject aan. We meten jouw mogelijkheden in de arbeidsmarkt waarbij we uitgaan van realistische vacatures. Dit doen we door een test en een arbeidsmarktanalyse.
  • je werkt zelfstandig, zowel individueel als binnen een groep. De groepsleden houden elkaar scherp en je leert van elkaars ervaringen.
  • door onze werkwijze krijg je meer zelfvertrouwen en een andere kijk op solliciteren. Deze methode helpt jou om de drempel te overwinnen en weer in jezelf te geloven. Je gaat actief aan de slag en zult snel ervaren hoe het voelt om succes te boeken tijdens sollicitaties.

Onze klanten en kandidaten spreken ...

Bekijk ook de video's van de best practices van onze opdrachtgevers Maison de Bonneterie, Permar en de ervaring van drie oud-kandidaten.