De APK van je loopbaan

Je auto naar de APK-keuring brengen, dat is voor iedereen logisch. Als je auto APK gekeurd is, ga je met een gerust hart de weg weer op. Zou het dan ook niet logisch zijn dat er een APK voor je loopbaan is? Een periodieke keuring, een health check, maar dan voor de loopbaan. Want je wilt zeker zijn van werk in de toekomst! En je wilt aantrekkelijk voor werkgevers blijven.

Arbeidsmarktpositie-scan

Tempo-Team introduceert de APK voor de loopbaan; de arbeidsmarktpositie-scan. Je maakt een online test en ontvangt hiervan een objectief rapport. De gegevens uit het rapport over je kennis, vaardigheden en kwaliteiten koppelen wij vervolgens aan jouw lokale arbeidsmarktsituatie. In een persoonlijk gesprek neemt een loopbaancoach je mee in de uitkomsten en mogelijkheden. Alle uitkomsten worden vastgelegd in een individuele rapportage met daarin jouw actuele arbeidsmarktwaarde en persoonlijke actiepunten om jouw aantrekkelijkheid op de arbeidsmarkt te vergroten.

Wil jij je loopbaan een APK’tje geven? Laat je gegevens achter en krijg 50% korting op een AMP-scan van €495,-.

Tempo-Team gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Indien je jouw gegevens aan ons verstrekt, geef je ons toestemming om je te benaderen over onze dienstverlening. Zie voor meer informatie ons Privacystatement.