Veelgestelde vragen voor Payroll medewerkers

Payrolling algemeen

1. Hoe kan ik contact opnemen met Tempo-Team Payrolling?

Het Serviceteam van Tempo-Team Payrolling is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur via telefoonnummer (020) 569 54 00, per e-mail of via ons contactformulier.

Postadres:
Tempo-Team Payrolling
T.a.v. Serviceteam
Postbus 12600
1100 AP Amsterdam-Zuidoost

2. Wat moet ik doen als ik mijn arbeidsovereenkomst wil beëindigen?

Ten eerste dien je de opdrachtgever te informeren dat je wilt stoppen met werken. Tevens zul je de afgesproken opzegtermijn in acht moeten nemen. Als je stopt met werken, laat je dit schriftelijk weten. De opzegging kun je per mail sturen.   

4. Hoe kan ik een wijziging in mijn persoonlijke gegevens doorgeven?

Werk je via Tempo-Team Payrolling dan geef je een wijziging in je persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld je adres, door via T-Point.

Een wijziging van je rekeningnummer kan per e-mail worden doorgegeven. Geef in de mail aan: het nieuwe rekeningnummer, jouw gegevens en de datum per wanneer het rekeningnummer gebruikt moet worden.

Werk je niet via Tempo-Team Payrolling, dan neem je contact op met een van de reguliere Tempo-Team vestigingen.

5. Ik heb een formulier dat door mijn werkgever ingevuld moet worden. Hoe kan ik dit laten doen?

Tempo-Team Payrolling is je werkgever, dus je kunt dit formulier naar ons opsturen. Doe dit onder vermelding van je naam (eventueel je employeenummer) en de bedrijfsnaam van je opdrachtgever. Wij vullen het formulier voor je in en sturen het naar je terug. Je kunt het formulier ook inscannen en per mail aan ons opsturen.

Postadres:
Tempo-Team Payrolling
T.a.v. Serviceteam
Postbus 12600
1100 AP Amsterdam-Zuidoost

6. Op mijn loonspecificatie zie ik een reservering voor een eindejaarsuitkering / 13e maand. Wat betekent dit?

Als je bij Tempo-Team Payrolling werkt en je hebt recht op een eindejaarsuitkering of 13e maand, dan kan het zijn dat je deze op je loonspecificatie terugvindt. Als dit op je loonspecificatie staat dan wordt deze in de laatste kalenderweek van het jaar uitbetaald. Stoppen je werkzaamheden eerder, dan wordt deze reservering bij de eindafrekening samen met je vakantiegeld en nog niet opgenomen vakantie uren overgemaakt naar je bankrekening. 

Heb je wel recht op een eindejaarsuitkering maar vind je dit niet terug op je loonspecificatie? Ook dat is mogelijk. Niet elke eindejaarsuitkering is als reservering op te bouwen. Je ontvangt de eindejaarsuitkering dan in het begin van het jaar volgend op het jaar dat je dit recht hebt opgebouwd. Tenzij hierover met je opdrachtgever afwijkende afspraken zijn gemaakt.