Belangrijke update over het coronavirus

Hi,

Het coronavirus ontwikkelt zich steeds verder in Nederland. En de regels van de overheid en het RIVM worden strakker. Zondag 15 maart was er weer een persconferentie over de aanpak van het coronavirus. Toen werd meegedeeld dat scholen, horeca en kinderopvang sluiten. Dit is nodig om het virus verder in te dammen. 

Tempo-Team is een mensenbedrijf. Dagelijks werken we voor en met vele mensen. We houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen. De gezondheid van onze flexwerkers/professionals/adviseurs vinden we heel belangrijk. In deze mail lees je wat je moet doen en waar je terecht kunt met vragen. 

Je volgt de maatregelen van je opdrachtgever

Voor jou gelden de maatregelen van het bedrijf waar je op dit moment werkt. Meestal zijn de maatregelen van je opdrachtgever in lijn met die van het RIVM en de overheid. Heb je  klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts? Dan is het advies om thuis te blijven. Overleg dat met je opdrachtgever en meld dat dan ook bij je contactpersoon van Tempo-Team. Samen met jou en je opdrachtgever bepalen we dan zo snel mogelijk wat we het beste kunnen doen.

Let op: in een aantal sectoren, waaronder de zorgt, gelden andere richtlijnen. Check hiervoor de website van het RIVM

Je contactpersoon van [label] is telefonisch én per mail bereikbaar 

Al onze medewerkers werken vanuit huis. Dit doen we omdat we zo er het beste voor kunnen zorgen dat we kunnen blijven werken voor onze flexwerkers en opdrachtgevers. Onze vestigingen zijn dus gesloten, maar we staan klaar om je telefonisch of per e-mail te helpen. Deze maatregel geldt in ieder geval tot maandag 6 april. 

Dit kun jij doen 

De belangrijkste maatregelen die je kunt nemen tegen het coronavirus blijven hetzelfde:

  • Schud geen handen, was ze regelmatig
  • Droog je handen met een papieren handdoek. En gooi deze direct weg
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Hou je werkplek schoon. Denk aan contact met voorwerpen zoals telefoon, toetsenbord of deurklinken
  • Vermijd intensief sociaal contact
  • Bezoek in geen geval evenementen met meer dan 100 personen
  • Wees erg voorzichtig met het bezoeken van mensen uit een kwetsbare doelgroep.

Als je vragen hebt en hoe het verder gaat

Heb je vragen? Of het nu gaat over het coronavirus of je werk bij de opdrachtgever? We denken met je mee. Neem gerust contact op met je contactpersoon van Tempo-Team. En krijg je ons telefonisch niet te pakken? Stuur dan een e-mail. Het kan iets langer duren dan normaal voordat je antwoord krijgt, maar we doen ons uiterste best om je vraag zo snel mogelijk te antwoorden.

Als de situatie verandert, sturen we je weer een e-mail. Houd de komende tijd ook de app en Mijn Tempo-Team in de gaten voor een update. 

Met vriendelijke groet,

Werner Klaassen

Directeur Tempo-Team