Opleidingen en trainingen

Volg een opleiding naast je werk via Tempo-Team

Jezelf (blijven) ontwikkelen, (door)groeien in je vak en nieuwe kennis opdoen. Het kan via Tempo-Team. Je intercedent kan je alles over jouw opleidingsmogelijkheden vertellen: 

  • de voorwaarden waaraan je dient te voldoen;
  • de opleidingen, cursussen en trainingen die je kunt volgen;
  • de mogelijkheden als je nog niet via Tempo-Team werkt;
  • de verschillende manieren om een opleiding te volgen:
  • langlopende opleidingen of cursus van één dag training op je werk; klassikale of individuele training/opleiding.
  • het opstellen van een opleidingsovereenkomst. Hierin leggen we gemaakte afspraken, bijvoorbeeld over de terugbetaling, vast.

Als je op dit moment al via Tempo-Team werkt, kan je een opleiding volgen om je verder te ontwikkelen in je vakgebied. Maar ook als je nog niet via Tempo-Team werkt, zijn er mogelijkheden om een opleiding te volgen.

Een mbo-diploma halen terwijl je werkt

Bij de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) volg je tijdens je werk een opleiding. Je brengt meer dan 60% van je opleiding door werkend in de praktijk. Wij detacheren je hiervoor bij een erkend leerbedrijf en Tempo-Team is formeel je werkgever. Voor het theoretische deel van de opleiding ga je (meestal een dag in de week) naar een Regionaal Opleidingscentrum (ROC). Als je de opleiding succesvol afsluit, ontvang je een erkend mbo-diploma.

Opleidingsovereenkomst

Als je een opleiding via Tempo-Team gaat volgen, stellen we samen een opleidingsovereenkomst op. Hierin staan de gegevens van de opleiding en de gemaakte afspraken over de betalingsregeling. Meestal vragen we een eigen bijdrage voor het volgen van de opleiding. Via een terugbetalingsregeling verdien je deze bijdrage snel weer terug. De hoogte van je bijdrage hangt af van de opleidingskosten en hoe lang je voor Tempo-Team wilt werken. 

Meer weten over je mogelijkheden?

Samenwerken met Tempo-Team betekent samen blijven zoeken naar de oplossing of opleiding die het beste bij jou past. Meer weten over het volgen van een opleiding via Tempo-Team? Neem contact op met jouw contactpersoon of ga langs bij een vestiging bij jou in de buurt.