Werkplezier video's

Wat werkplezier is? Pfoe heb je even?! Werkplezier is meer dan lachen met je favoriete collega. Werkplezier kan je vinden in complimenten, samenwerken, elkaar helpen, grapjes uithalen, elkaar door en door kennen, koffie halen voor je collega's. Eigenlijk te veel om op te noemen. Daarom gaan we het je laten zien! Ze zeggen niet voor niets: een plaatje zegt meer dan 1000 woorden! 🎥

Ken je dat? Als iemand vertelt over iets leuks dat gebeurd is en daar dan zelf helemaal dubbel om ligt? Juist ja, je had er bij moeten zijn. Soms kan het lastig zijn om een verhaal te beleven zoals het bedoeld is. Met onze video's zorgen we ervoor dat je de sfeer kunt proeven, de geluiden kunt horen en het verhaal kan zien! Zo krijg je écht een goede indruk van het werken bij deze bedrijven. Klinkt goed, toch? Kijken en meelachen doe je hieronderrrr 🔽

Klik hier meteen naar de video die jij wilt zien of scroll naar beneden🔽!
Signify > BCC > Hilton Foods >  
EU-Flex > PostNL > Beaphar >
Nationale Nederlanden > ING verzekeringen > ABN AMRO verzerkeringen >

Werkplezier bij Signify

Philips klinkt je waarschijnlijk bekend in de oren, maar Signify misschien nog niet. Toch zijn deze twee bedrijven volledig aan elkaar gekoppeld. Hoe? Doordat Signify tegenwoordig verantwoordelijk is voor alle verlichtingsproducten van Philips. Koop je een Philips led lamp? Dan komt hij dus bij Signify vandaan. En jij kunt er werken! Net als Marty, Petr en Krzysztof. In de video hieronder vertellen ze je waarom ze iedere dag met zoveel plezier naar hun werk gaan, wat onder andere komt door de leuke collega’s, het werken voor een groot en internationaal bedrijf én hun nieuwe beste vriend: het voicepicking systeem. Nieuwsgierig geworden? Meer informatie én de vacatures vind je hier.

Werkplezier bij BCC

Bij BCC hebben ze altijd een oplossing in huis. Zélfs  voor jouw zoektocht naar een nieuwe baan, want bij BCC kunnen ze altijd goede magazijnmedewerkers en bezorgers gebruiken. En dat is een baan die je wil, want werken bij BCC is iedere dag weer een feestje! Vraag dat maar aan Tom, Mario, Rob en Victor. Zij werken er al jaren en zijn nog lang niet van plan om weg te gaan. Hoe dat komt? Door de leuke collega’s en de super goede sfeer natuurlijk! Bij BCC staat de muziek namelijk altijd aan: of je nu in het magazijn werkt of met je collega in de bus toert. Er wordt dus genoeg gedanst en gezongen. Iets voor jou? Solliciteren doe je hier.

Werkplezier bij Hilton Foods

Houd je van vlees, dan houd je van Hilton! Bij Hilton worden namelijk alle vleesproducten voor Albert Heijn verwerkt. De rollades, gehaktballen en biefstukjes rollen hier letterlijk van de band. En het mooiste is: één keer per week rollen ze zo bij jou in je tas, want als productiemedewerker krijg je bij Hilton iedere week een gratis vleespakket mee naar huis! Dat wordt smullen. Maar een goed stukje vlees is niet de enige reden om bij Hilton te gaan werken. Daar weten Jennifer, Paulina, Kacpar, Didi en Maico alles van. In de onderstaande video nemen ze je mee in hun werkdag bij Hilton en laten ze je zien hoeveel plezier ze iedere werkdag weer hebben. We kunnen we vertellen: ze dansen erop los bij Hilton! Word jij hun nieuwe collega? Bekijk dan snel de vacatures op deze pagina

Werkplezier at EU-Flex

Starting a job in another county can be difficult. But not via Tempo-Team EU-Flex! Our colleagues are ready to assist you with everything you need when you start working in the Netherlands. From housing and transportation, to health insurance and social counseling: it will all be arranged for you. Lautaro, Dawid, Elizabeth en Lukas already work via EU-Flex, and in the video below they will tell you all about their experiences. Are you excited or would you like some more information? Visit this page and our colleagues from EU-Flex will help you out!

Werkplezier bij PostNL

PostNL heeft geen introductie nodig, toch? Het grootste postbedrijf van Nederland kennen we allemaal. Maar wist je ook dat PostNL één van de leukste bedrijven is om voor te werken? Wij wel! Want dagelijks werken honderden mensen via Tempo-Team in het distributiecentrum van PostNL. En dat doen ze met héél véél plezier! Chris, Justin en Izabela vertellen je hieronder waarom dat zo is. Tipje van de sluier: heel veel lachen, samenwerken en collegialiteit. Word jij hun nieuwe collega? Bekijk dan hier de vacatures bij PostNL!

Werkplezier bij Beaphar

Houd je van dieren? Dan ben je bij Beaphar aan het juiste adres! Hier worden dagelijks namelijk duizenden voedings-, gezondheids- en verzorgingsproducten voor allerlei huisdieren gemaakt. Super leuk én erg afwisselend, als we onze medewerkers mogen geloven. Je staat namelijk iedere dag op een andere afdeling en jouw collega’s zijn de allergezelligste. Er wordt veel gelachen, maar ook gedanst! Want de radio staat hier de hele dag aan. Leuheuk! We hebben Jolande, Idskia en Sharona gevraagd om je wat meer te vertellen over werken bij Beaphar. Je ziet het in de video hieronder. Wil je solliciteren? Dan kan via de vacatures op deze pagina.

Werkplezier bij Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden. Dat klinkt al mooi, toch? En dat is het ook! Als je alles wil weten over verzekeringen, hypotheken, pensioenen en leningen ben je hier op het juiste adres. Maar pas op: de kans is groot dat je niet meer weg wilt. Hoe dat komt? Vooral door de goede werksfeer, hilarische collega’s en leuke klantgesprekken. Frank, Ahmad en Biandra vertellen je er alles over in de video hieronder. Ook zo’n topbaan? Bekijk hier hoe je kunt solliciteren bij Nationale Nederlanden!

Werkplezier bij ING verzekeringen

De grootste bank van Nederland, dát is de ING natuurlijk. En in verzekeren zijn ze een kei. Hoe dat komt? Door het fantastische team dat hier dagelijks hard voor werkt natuurlijk! Hun geheim? Een goede en open sfeer, klaar staan voor elkaar, goede begeleiding, grappen en grollen én het vieren van successen. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft en met plezier naar het werk gaat. En dat hoor je terug in de gesprekken. Dát zorgt voor extra succes. En extra succes zorgt voor extra werkplezier. Je snapt hem hè!? The only way is up. In de video hieronder vertellen Tiede, Jos en Isabella je over hun ervaringen bij ING verzekeringen. Word jij hun nieuwe collega? 

Werkplezier bij ABN AMRO verzekeringen

Als één van de grootste banken van Nederland is ABN AMRO niet alleen expert in betalen en lenen, maar ook in verzekeren. Misschien niet de bekendste, maar zeker wel de allerleukste afdeling binnen de bank! En dat durven we gerust te zeggen, want er werken heel wat mensen via Tempo-Team op deze afdeling. Wat ze zoal zeggen over het werken als klantenservice medewerker bij ABN AMRO verzekeringen? Bijvoorbeeld dat ze super trots op hun werk zijn, omdat ze mensen écht (letterlijk) uit de brand kunnen helpen. Maar ook dat hun collega’s zo gezellig en leuk zijn. Geloof je ons niet? Kijk dan snel even wat Dilan, Laurens en Annie erover te zeggen hebben. Overtuigd en wil je solliciteren? Dat doe je hier!