Van 't Hoffstraat 28

  • 033-2458248
  • 3863AX Nijkerk
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Een nieuwe baan? Je vindt hem met ons!

Solliciteren? Lekker bezig! Het zoeken naar een nieuwe baan kan best spannend zijn, maar wij zijn er om je te helpen. Tempo-Team staat voor werkplezier! Samen met jou gaan we op zoek naar een baan waarin jij kunt schitteren en elke dag met plezier naar toe gaat. We dagen je uit om op zoek te gaan naar werk dat echt bij je past, want werkplezier zorgt voor succes. Wij willen jou als persoon achter de CV leren kennen, zodat we samen de perfecte match kunnen maken. En niet alleen bij het vinden van een baan. Neee, ook tijdens je loopbaan staan wij voor je klaar. Heb je vragen over doorgroeien of is er iets anders wat je wil bespreken? Wij zijn er voor je! 🚀

Veelgestelde vragen

  • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

    In oktober 2019 zijn wij met onze vestiging verhuisd naar een nieuwe en moderne locatie op de van ‘t Hoffstraat (tegenover de Albert Heijn). Beter bereikbaar (gratis parkeergelegenheid en bushalte voor de deur!) en lekker veel ruimte! Zo kunnen wij onze klanten en flexkrachten met nog meer werkplezier van dienst zijn!

  • Kan ik gewoon binnenlopen?

    Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 📞033-2458248.

  • Welke vacatures kan ik vinden in Nijkerk?

    Wij zijn altijd op zoek naar administratief medewerkers. Met name commercieel, financieel en hr gericht! Daarnaast hebben we ook altijd vacatures voor productie- en logistieke krachten. We hebben tijdelijke vacatures maar plaatsen ook op basis van werving en selectie. Een vast contract behoort dus ook tot de mogelijkheden!

    Alle vacatures in Nijkerk

  • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

    Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

  • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

    Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Nijkerk