Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Alkmaar

⏰ Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Alkmaar

Pettemerstraat 14

  • 072-5110511
  • 1823CW Alkmaar
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Banen-zoektocht begonnen? Wij helpen je!

Klaar voor een nieuwe baan? Fantastisch! Maar waar vind je de perfecte match? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Met onsverstiging uitgebreide netwerk van werkgevers in de omgeving van Alkmaar, vinden we zo de ideale vacature voor jou!

Heb je die baan gevonden? Mooi🎉 Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je krijgt namelijk je eigen contactpersoon toegewezen. Deze persoon staat voor je klaar om je te begeleiden bij je groei en om al je andere vragen te beantwoorden. Fijn toch!

Veelgestelde vragen

  • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

    Hey! Welkom bij Tempo Team Alkmaar! Wat leuk dat je onze pagina bezoekt! Wist je dat onze vestiging ook heel gemakkelijk te bezoeken is? Je vindt ons nabij het centrum van Alkmaar. We zijn gemakkelijk te bereiken met het ov, want onze vestiging zit vlakbij station Alkmaar (aan de kant van de bioscoop). Je auto parkeren kan op de Simsonstraat en dat kost maximaal €2,50 per dag.

  • Kan ik gewoon binnenlopen?

    Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 072-5110511.

  • Welke vacatures kan ik vinden in Diemen?

    Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: productie, financieel administratief en commerciele functies. 

    Alle vacatures in Alkmaar

     

  • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

    Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. 

    Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

     

  • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

    Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt.