Klussen via Tempo-Team Go

Klussen wanneer het jou uitkomt? En snel geld verdienen? Met Tempo-Team Go ben jij de baas over jouw eigen tijd en werk! Barmedewerker tijdens een concert van Beyoncé en Jay-Z, helpen in het magazijn van Calvin Klein of schoonmaken in een super leuk team bij KLM. Tof toch?! Lekker wat lege uurtjes opvullen en zo snel geld verdienen!

Benieuwd naar de klussen? Je kan je op twee manieren aanmelden voor Tempo-Team Go. Solliciteer nu op de Go vacatures óf véél makkelijker download de Tempo-Team NL app en meld je aan.

Snel geld verdienen via Tempo-Team Go

Erg simpel en vooral lekker snel. Na jouw aanmelding via de Tempo-Team app of vacature op de website word je gebeld door één van onze recruiters. Vanaf dit moment kan je aan de slag! Op de Tempo-Team app komen vervolgens de toffe korte klussen. Aanmelden voor de leukste klussen is nu een eitje! En weet je wat ook fijn is? Binnen 24 uur word je gebeld. Dat is snel! Net zo snel als je salarisuitbetaling, dat krijg je namelijk iedere week. Snel geld verdienen dus! Begin jij volgende week al aan je nieuwe klus? Wij helpen jou er ieder geval graag mee. 

Veelvoorkomende klussen via Tempo-Team Go

Heel veel korte klussen bij de meest toffe bedrijven. Vandaag orders verwerken, morgen biertjes tappen en volgende week als administratief medewerker? Dat kan. Hieronder staat een overzicht van de meest voorkomende klussen:

Logistieke klussen

Werk in de logistiek. Ja, dat kan vanalles zijn via Tempo-Team Go. Denk hierbij aan sorteren, labelen en orders verzendklaar maken. Lekker divers dus! Of wil je liever fysiek bezig zijn? Bij heel veel grote klanten zijn ze altijd wel opzoek naar wat sterke mensen om dozen te sjouwen en te sorteren. 

Hmm...was dit alles? Neeeu hoor. Bij onze klanten zijn er ook genoeg grote magazijnen. Het pakketje moet ook hier van A naar B zien te komen. Lopend? Echt niet, gewoon scheuren door het magazijn op je heftruck. Tof!

Evenementen en horeca klussen

De klussen in de horeca verschillen enorm bij Tempo-Team Go. Extra leuk dus! Morgen kan je op een festival staan en sta jij de biertjes te tappen voor alle enthousiaste festivalgangers. Of maak je liever een broodje warme beenham? Op een festival staan namelijk ook vaak genoeg eetkraampjes. 

Liever binnen werken? Geen probleem. In het theater bij jou om de hoek zoeken ze toevallig nog medewerkers in de garderobe ;-). Dat komt goed uit! Of pak je liever een klus als promotiemedewerker bij een supermarkt of station. Kortom, genoeg klussen voor iedereen!

Klussen van één dag tot een maand

Korte klussen via Tempo-Team Go verschillen in duur. En dat is juist erg fijn! Hierdoor ben jij en blijf je altijd de eigen baas over jouw agenda! Wil je even twee weken snel geld verdienen? Lekker, dat is zeker mogelijk. Heb jij maar twee dagen de tijd vanwege je andere baan of tentamens? Geen probleem, dat snappen we. Bij Tempo-Team Go hebben we klussen voor iedereen!

Korte klussen via Tempo-Team Go in jouw regio

Groeien. Dat doet Tempo-Team Go. Op dit moment worden de meest toffe klussen aangeboden in de grote steden in Nederland. Toffe klussen in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam worden aan de lopende band aangeboden. Fijn! Liever een klus in de buurt van Eindhoven, Breda of Zwolle? Deze zijn er ook!

Tempo-Team Go probeert altijd het leukste klusje voor jou te vinden. Mocht er net geen klusje in jouw buurt zijn? Geen paniek. Maak dan een vacature alert aan en schrijf je in op jouw regio. Psst...hou je mailbox maar in de gaten voor leuke klusjes dan ;-) 

Tempo-Team Go klussen

Download de Tempo-Team NL app, meld je aan bij Tempo-Team Go en check de leukste klussen die voor jou beschikbaar zijn!