Echt werken wanneer jij wilt: Download Tempo-Team GO

Volgende week 3 verjaardagen? Toch mee op de beste-vrienden-vakantietrip? Of zag je net iets te dure schoenen in de etalage? Geregeld! Met Tempo-Team GO verdien jij bij wanneer het jou uitkomt. En de keuze is reuze! Wat dacht je van een dagje orderpicken in een magazijn? Of sta je liever een avondje in de horeca te knallen? Jij kiest! Tof toch?! En je krijgt elke week uitbetaald!  Waar wacht je nog op?
 

Download de Apple app!  Download de Android app!

Snel geld verdienen via Tempo-Team GO: Zo werkt het

Een app? Met werk? Waar je zelf kiest? JA! Zie het als een werk-webshop! In de app zie jij welke diensten er openstaan. Eentje gevonden? Dan schrijf jij je in. Klaar! 

 1. Download de app via de App Store of de Google Play

 2. Wij bellen je (binnen 24 uur) om je inschrijving compleet te maken

 3. Zoek jouw korte baan of losse dienst

 4. Schrijf je in 

 5. Kom werken

 6. Verdien geld! 

Dit werk ga je vinden: Klussen van één dag tot één maand

Met Tempo-Team GO kan jij snel aan het werk. Je kiest namelijk zelf korte klussen uit de app. Dit zijn klussen van één dag tot één maand! Lekker flexibel dus. Zo heb je geen vast rooster met een minimaal aantal uren. Nee, jij kiest waar én wanneer jij werkt. Baas over je eigen agenda. Even snel geld verdienen voor een vakantie? Dat kan! Even tussen je tentamens door bijklussen? Ook dat kan! Gewoon even in de app jouw volgende klus selecteren. 

Ben jij dit? Dan is Tempo-Team GO voor jou ideaal

 • Student. Weinig tijd. Geen geld. De ideale bijbaan! 
  Na school gelijk door naar de voetbal? Of heb jij jouw hele week al vol gepland met je besties? Maar wacht effe… Black Friday en de zomervakantie staat al om de hoek. Snel open je de Tempo-Team GO app. Vol bijbanen. Schrijft je nog in voor wat extra klussen de komende maand. Hoppaaa! Jouw ticket kan ook geboekt worden. 
 • ‘Ik zit tussen twee banen in!’
  Contract afgelopen? Al wel een nieuwe baan? Daar zit soms wat tijd tussen. Om jouw verveling geen kans te geven en om jouw portemonnee gevuld te houden. Kan jij je inschrijven voor losse diensten of een tijdelijk contract. Hierbij ga je maximaal één maand bij een werkgever in dienst. 
 • De ik-kan-niet-stoppen
  Een (parttime) baan, maar bakken energie over? Pak lekker door en schrijf je in bij wat extra diensten. Extra werk = extra geld. En met deze leuke werkgevers is werken een feest. We zien je snel! 

Waarom Tempo-Team GO?

 • Flexibel; Werken waar en wanneer jij wilt

 • In de app zie jij meteen  alle klussen bij jou in de buurt

 • Elke dag nieuwe klussen in de app

 • Jij krijgt wekelijks uitbetaald! 

 • Administratieve zaken? Dat regelen wij voor je

Veelvoorkomende klussen via Tempo-Team GO

Onze app staat vol met korte klussen bij de meest toffe bedrijven. Het aanbod wisselt elke dag! Vandaag orders verwerken, morgen biertjes tappen en volgende week als administratief medewerker? Dit zijn de meest voorkomende diensten.

Logistieke klussen

Werken in de logistiek. Dat kan ook via Tempo-Team GO. Pakketjes sorteren, en het verzamelen en labelen van orders. Ben je liever fysiek bezig? Ga aan de slag als lader/losser. Sporten en geld verdienen tegelijk! Dat noemen ze multitasken. Heb jij al een heftruckcertificaat? Voor jij het weet scheur jij met op je truck door het magazijn om de spullen van A naar B te brengen. Genoeg keuze uit korte klussen in de logistiek dus!

Evenementen en horeca klussen

Terwijl jij het bier laat stromen op een festival, stroomt het geld binnen op jouw bankrekening. Niet alleen festivals, ook restaurants en koffiebars staan om jou te springen. Of wat dacht je van de garderobe in het theater om de hoek? Ook daar kan jij volgende week al aan de slag. Download de app en kijk snel wat er bij jou in de buurt beschikbaar is!

Tempo-Team GO probeert altijd  de leukste klus voor jou te vinden. Mocht er net niets  in jouw buurt beschikbaar zijn? Geen paniek. Maak dan een vacature alert aan en schrijf je in op jouw regio. Psst...hou je mailbox maar in de gaten dan ;-)