Werken tijdens Corona

Thuiswerken! Sinds de corona-quarantaine is dat het enige wat je hoort. Lekker thuiswerken! Was het voor iedereen maar zo makkelijk. Zit je nu thuis en heb je geen inkomen, omdat je bijvoorbeeld zzp’er bent, een nul-uren contract hebt of werkzaam bent in de horeca of culturele sector? Geen nood! De supermarkten draaien nog op volle toeren. En als bezorger ben jij voor alle Nederlanders in quarantaine hun redder in nood. Deze werkgevers zoeken nú extra mensen! Waar je al die vacatures vindt? Hier natuurlijk! Speciaal voor jou hebben we de beste werkgevers onder elkaar gezet waar je meteen tijdelijk aan de slag kan. Maar als je langer wilt blijven, mag dat ook. Er is werk zat! 😉

Waar wij zijn? Leuk dat je het vraagt! Wij werken ook even thuis! Wat dat betekent vind je hier. Wil je naast een baan ook nog helpen als vrijwilliger? Super goed! Je vindt op de vrijwilligers pagina waar dat kan. 

Meteen naar de vacatures bij jou in de buurt

Zuid-Holland

Werken tijdens corona kan in Zuid-Holland bij:

GGD Rotterdam-Rijnmond

Die “niet-bij-de-pakken-neerzitten-maar-aanpakken-baan”. Banen voor de echte helden van nu! Die vind je bij de GGD. Want die gaat testen, testen, en nog eens testen! Dat is waar ze jou nu hard voor nodig hebben bij de GGD. En dat ga je doen op een bijzondere manier. Met een test drive-thru! En niet op één, maar zelfs op vijf verschillende locaties verspreid over heel Rotterdam! Iedereen met coronaklachten langs kan komen rijden. Je begrijpt: daar is extra hulp voor nodig. Veel hulp. Jouw hulp! Je kan gelijk aan de slag als tester/bemonsteraar, bron- en contactonderzoeker, administratief medewerker of locatiemanager. En natuurlijk gebeurt het testen onder zeer beschermende omstandigheden en volgens een strikte werkinstructie. Kom jij de GGD versterken? Want samen krijgen we corona onder controle 💪
Bekijk hier de vacatures →

Noord-Brabant

Werken tijdens corona in Noord-Brabant bij:

DPD Oirschot

DPD zorgt voor het verzenden van pakketten uit binnen- en buitenland. Je gaat als heftruckchauffeur, magazijnmedewerker of lader/losser aan de slag in het distributiecentrum van DPD waar jij samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor het laden en lossen van pakketten. Er heerst een gezellige, informele sfeer op de werkvloer. Pak je kans tussen de pakketten! Pak je pakje! 😉
Bekijk hier de vacatures →

XPO in Oosterhout

XPO. Drie letters die jij vast wel eens op de snelweg bent tegengekomen. XPO is een mega logistiek bedrijf. Samen met een super leuk team van heftruckchauffeurs en magazijnmedewerkers help jij de wereldwijde klanten van XPO Logistics. De grote blauwe blokkendozen uit Zweden worden snel leeggekocht nu veel mensen thuis zitten ;-). Ook de online bestellingen vliegen deur uit. En ja, allemaal vanuit Oosterhout! Bij XPO kan jij werken en zijn er volop kansen op een vast contract. Wil jij graag zekerheid in onzekere tijden? Solliciteer en wees welkom!
Bekijk hier de vacatures →

Overijssel

Werken tijdens corona kan in Overijssel bij:

GGD Zwolle

Testen, testen, testen! Dat is waar we de GGD nu hard voor nodig hebben. En om dit mogelijk te maken kan GGD Zwolle hulp gebruiken. Veel hulp. Jouw hulp! Zo kun je op (zeer) korte termijn aan de slag als tester/bemonsteraar, bron- en contactonderzoeker, of als medewerker coronalijn of locatiemanager. Iets voor jou? Bekijk de vacatures en stuur snel je sollicitatie in! Want samen krijgen we corona onder controle 💪

Bekijk hier de vacatures →

Timberland in Almelo

De stoerste schoenen van de wereld? Kom op. Dat weet iedereen: Timberland. En jij kunt voor ze aan de slag! Als orderpicker, heftruckchauffeur of operator bij Timberland hou jij je bezig met maar 1 ding. Zorgen dat webshops en schoenenwinkels voorzien zijn van hun voorraad stoere stappers. Zo draag jij jouw steentje bij om de economie weer op gang te helpen! En wat je er zelf aan hebt? Simpel. Let op, hier komen de magische woorden: Doe je dit werk lang genoeg, dan kun jij met dikke korting Timberlands kopen. Poeh! Dat wil iedereen. En maak je geen zorgen. In dit futuristische magazijn hoef je niet het hele magazijn door te lopen als orderpicker. Nee, nee. De pakjes komen op de lopende band naar jou toe. Dat is makkelijk 1,5 meter afstand houden! En nog mooier: Zo blijven je nieuwe schoenen lekker lang mooi. Ideaal. 
Bekijk hier de vacatures →

Gelderland

Werken tijdens corona kan in Gelderland bij:

CB in Culemborg

Ben jij een echte boekenworm? Of lijkt het je gewoon leuk om tussen 100.000 verschillende boektitels de juiste boeken te orderpicken zodat klanten jouw pakketje met hun favoriete boeken ontvangen? Bij CB kun je aan de slag als orderpicker, logistiek medewerker of magazijn medewerker. En een toffe baan is natuurlijk niet genoeg. Want bij CB kom je terecht in een warm bad. In het magazijn hangt een hechte, gemoedelijke sfeer en er is altijd ruimte voor een grapje. Ben je ambitieus? Of wil je graag doorgroeien? Dan zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. En nog eens de kans om een vast contract in de wacht te slepen. Lekker hoor! Werken als orderpicker bij CB betekent werken in een boekenparadijs met gezellige collega’s. Kom je hier ook werken?

Bekijk hier de vacatures →

Blokker Geldermalsen

Quarantaine of niet, nu het voorjaar aangebroken is willen jouw medelandgenoten de lekkerste tuinstoelen en het leukste buitenspeelgoed bestellen. Bestellen ja, want dat is natuurlijk het veiligst! En daar kom jij als geroepen! De bestellingen van het distributiecentrum gaan naar heel Nederland. Prachtige producten voor de huishoudens van de klanten. Maar die producten komen er niet zomaar. Als orderpicker verzamel jij de producten voor de verzending. En heb jij je reachtruckcertificaat? Dan kun je de hoogte in. Letterlijk. Met je reachtruck verzamel jij de producten die in de hoogste puntje van het magazijn zijn opgeslagen. Ben jij als een hoge boom: niet bang voor veel wind? Dan is dit echt voor jou!
Bekijk hier de vacatures →

Werken in de zorg

We steunen ze, we klappen voor ze en willen ze op alle mogelijke manieren helpen waar we kunnen. Onze helden van het heden en in de toekomst…de mannen en vrouwen in de zorg. Van begeleider tot basisarts, van doktersassistent tot verpleegkundige. Heb jij een opleiding in de zorg en ben jij in de gelegenheid je vandaag of morgen al direct in te zetten als strijder voor ons land? Kijk dan snel welke actuele vacatures wij bij jou in de regio hebben zodat je morgen al aan de slag kan!
Bekijk hier de vacatures →

Utrecht

Werken tijdens corona kan in Utrecht bij:

Albert Heijn Online De Meern (Utrecht)

Boodschappen doen tijdens de quarantaine is zo makkelijk nog niet! Iedereen bestelt massaal online. En wie komt dan hun toiletten aanvullen met verse rollen wit-goud? Jij natuurlijk! Van de Amsterdamse grachten tot aan de open polders in Flevoland, en van de boerendorpjes in Limburg tot aan de stranden bij Den Haag: als bezorger bij Albert Heijn Online kom je op de mooiste plekken van ons kleine kikkerlandje. Je bent lekker zelfstandig onderweg! Wordt bezorger, koerier of chauffeur bij AH Online!
Bekijk hier de vacatures →

Grozette Woerden

Zwitserland, Italie, Amerika en Nederland. Wat hebben deze landen gemeen? Grozette produceert de lekkerste soorten kaas uit al deze landen! Nachos kaas, formaggio da Pasta, Zwitserse kaasfondue en lekkere strooikaas. En jij kan meehelpen in het productie- en inpakproces van al deze kazen! Bij Grozette kom je in terecht in één grote familie. Sommige collega’s werken er al 30 tot 40 jaar. En van deze kaas grootmeesters kan jij de fijne kneepjes van het productieproces leren! En pas jij goed bij deze fijne familie? Dan maak je ook nog eens kans op een vast contract! Moeten we nog meer zeggen? Solliciteer nu!
Bekijk hier de vacatures →

DPD Veenendaal 

DPD zorgt voor het verzenden van pakketten uit binnen- en buitenland. Je gaat als heftruckchauffeur, magazijnmedewerker of lader/losser aan de slag in het distributiecentrum van DPD waar jij samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor het laden en lossen van pakketten. Er heerst een gezellige, informele sfeer op de werkvloer. Pak je kans tussen de pakketten! Pak je pakje!
Bekijk hier de vacatures →

PostNL in Nieuwegein

Het is druk bij PostNL. Er wordt de komende tijd een hoop online besteld. PostNL is druk bezig om alle pakketten zo snel mogelijk af te leveren.  Zit jij thuis en wil je aan de slag (en lekker in shape blijven)? PostNL kan helden als jij goed gebruiken! Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk aan laden / lossen, sorteren en opvoeren van pakketten. En na de piek dan? Geen zorgen, er zijn nog volop mogelijkheden om te blijven werken bij PostNL.
Bekijk hier de vacatures in Nieuwegein →

Werken in de zorg

We steunen ze, we klappen voor ze en willen ze op alle mogelijke manieren helpen waar we kunnen. Onze helden van het heden en in de toekomst…de mannen en vrouwen in de zorg. Van begeleider tot basisarts, van doktersassistent tot verpleegkundige. Heb jij een opleiding in de zorg en ben jij in de gelegenheid je vandaag of morgen al direct in te zetten als strijder voor ons land? Kijk dan snel welke actuele vacatures wij bij jou in de regio hebben zodat je morgen al aan de slag kan!
Bekijk hier de vacatures →

Limburg

Werken tijdens corona kan in Limburg bij:

DSV Venlo

Wat hebben Primark, Under Armour en K-swiss met elkaar gemeen? Op het eerste oog niets, maar bij DSV weten ze wel beter! Hier zorgen ze er namelijk voor dat jij deze merken onbezorgd bij je favoriete winkel kunt gaan shoppen. Keuze genoeg! En ja, in deze periode wordt er veel online geshopt! Dit zorgt dat alle voorraden moeten worden aangeleverd. Werk genoeg bij DSV dus! Kom jij DSV helpen en tegelijkertijd gewoon goed geld verdienen? 

Bekijk hier de vacatures →

Arvato in Heijen

Van alles wat: speakers tot telefoonhoesjes en nu vooral ook healthcare producten. Arvato levert vele A-merken en nu met nog wat extra focus op de zorg in Nederland. Laten we eerlijk zijn: hiermee kan je alleen werken, als je bij een mega logistiek bedrijf werkt. Arvato dus! Maak kennis met dit grote logistieke bedrijf wat op meerdere plekken in Nederland zit. Zie jij jezelf al schitteren in dit (nog steeds) groeiende bedrijf? Bekijk de vacatures, kom werken bij dit mega logistieke bedrijf en ondersteun ook nog eens de zorg.
Bekijk hier de vacatures →

Flevoland

Werken tijdens corona kan in Flevoland bij:

Goedhart in Emmeloord

Brood op de plank, daar zorgt Goedhart voor. Letterlijk en figuurlijk, Goedhart is met zo’n zestien bakkerijen de grootste bakkerij-organisatie van Nederland. Iedere ochtend lekker genieten van vers brood dus. Of smikkelen van een lekkere taart op je verjaardag. Hoe dan ook: bij Goedhart heb je sowieso de allerlekkerste baan van Nederland te pakken! Help jij graag mee aan deze topprestatie? Er zijn volop mogelijkheden om te werken bij Goedhart in Emmeloord.
Bekijk hier de vacatures →

Noord-Holland

Werken tijdens corona kan in Noord-Holland bij:

Werken in de zorg

We steunen ze, we klappen voor ze en willen ze op alle mogelijke manieren helpen waar we kunnen. Onze helden van het heden en in de toekomst…de mannen en vrouwen in de zorg. Van begeleider tot basisarts, van doktersassistent tot verpleegkundige. Heb jij een opleiding in de zorg en ben jij in de gelegenheid je vandaag of morgen al direct in te zetten als strijder voor ons land? Kijk dan snel welke actuele vacatures wij bij jou in de regio hebben zodat je morgen al aan de slag kan!
Verzorgende IG Amsterdam →
Verzorgende IG Ijmuiden →

Groningen

Werken tijdens corona kan in Groningen bij:

Werken in de zorg

We steunen ze, we klappen voor ze en willen ze op alle mogelijke manieren helpen waar we kunnen. Onze helden van het heden en in de toekomst…de mannen en vrouwen in de zorg. Van begeleider tot basisarts, van doktersassistent tot verpleegkundige. Heb jij een opleiding in de zorg en ben jij in de gelegenheid je vandaag of morgen al direct in te zetten als strijder voor ons land? Kijk dan snel welke actuele vacatures wij bij jou in de regio hebben zodat je morgen al aan de slag kan!
Bekijk hier de vacatures →