Opleidingen en trainingen voor jouw groei!

Waar steek jij het meest van op? Van je neus in de boeken of gewoon door het te doen? Precies ja! Opleidingen en trainingen bieden je de mogelijkheid om te groeien in je werk. En dat vinden wij belangrijk! Daarom investeren we bij Tempo-Team in jouw toekomst met Mijn Groei: het grootste aanbod opleidingen, online trainingen en leerwerktrajecten voor jou! Kijk snel wat we voor je in petto hebben.

Ga naar Mijn Tempo-Team

Spring snel naar:

Mijn Groei: het ontwikkelplatform van Tempo-Team

Altijd met een glimlach naar werk, wie wil dat nou niet? Met Mijn Groei geven we iedereen de kans om door te groeien en uit te blinken in zijn of haar vak. Ontdek waar jij je nog meer in kan ontwikkelen en zet stappen in je werk! Niet alleen omdat je misschien meer salaris krijgt, maar omdat het je ook meer werkplezier geeft! Nu en later. En dat allemaal via één platform: Mijn Groei. Je vindt Mijn Groei in je Mijn Tempo-Team account. 

Heb je geen account, maar wil je wel toegang tot Mijn Groei? Schrijf je dan gratis in bij Tempo-Team! 

Inschrijven

Via Mijn Groei kun je:

 • 450+ gratis online trainingen volgen
 • 50+ webinars, masterclasses en podcasts volgen 
 • 5.500+ opleidingen volgen
 • Op maat gemaakte leerwerktrajecten (BBL) vinden

Mijn Groei: voor een grandioze groei!

Mijn Groei: het grootste online aanbod van opleidingen en trainingen voor jou! Ontdek waar jij je nog meer in kan ontwikkelen en blink uit in je vak. Zo ga je altijd met plezier naar je werk, nu en later!

Voor wie is Mijn Groei?

Mijn Groei is er voor iedereen! Het enige dat je nodig hebt, is een persoonlijk account in onze online omgeving Mijn Tempo-Team.

 • Werk je niet via Tempo-Team? Ook als je niet via Tempo-Team werkt, kun je met een account een groot aantal gratis online trainingen van GoodHabitz, webinars en podcasts van de Online Academy volgen.
 • Werk jij wél via Tempo-Team? Dan heb je ook toegang tot alle opleidingen, trainingen en leerwerktrajecten van meer dan 50 gerenommeerde opleiders! Van branche-verplichte opleidingen tot ontwikkelingsgerichte opleidingen en trainingen.

Goed om te weten! Betaalde opleidingen gaan altijd in overleg met Tempo-Team. Ook vergoeden we niet alle opleidingen volledig. Dus heb jij een betaalde opleiding gezien die jou leuk lijkt? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Tempo-Team. Jullie bespreken dan samen wat de mogelijkheden zijn! Weet je niet wie je contactpersoon is? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging

Een opleiding volgen via Mijn Groei? Zo werkt het!

 • 1: Log in op Mijn Tempo-Team

  Vul je inloggegevens in en meld je aan in de online omgeving Mijn Tempo-Team. Nog geen account? Schrijf je dan eerst in! Zodra we jouw account hebben geactiveerd, krijg je toegang tot Mijn Groei. Inschrijven bij Tempo-Team is gratis.

 • 2: Ga naar Mijn Groei

  Scroll in Mijn Tempo-Team naar beneden en klik op de banner  van Mijn Groei. Je komt nu op de hoofdpagina van Mijn Groei. Dit is het dashboard! 

  Zie je nergens ‘Mijn Groei’ staan? Neem dan even contact op met je contactpersoon of de dichtstbijzijnde vestiging.

 • 3: Check het aanbod

  Zoek in de zoekbalk naar opleidingen en trainingen. Gebruik de filters om aan te geven waar of wanneer jij de opleiding wilt volgen. In de zoekresultaten zie je ook de link naar de gratis trainingen van GoodHabitz. Heb je hulp nodig met het vinden van de juiste opleiding? Start dan de keuzehulp!

 • 4: Kies een training of opleiding die bij jou past

  Opleiding of training gevonden die je leuk lijkt? Sla ‘m op door middel van het hartje. Je favoriete opleidingen vind je dan terug in jouw Mijn Groei. Ben je flexwerker via Tempo-Team en wil je een betaalde opleiding volgen? Bespreek dat dan eerst met je contactpersoon.

 • 5: Schrijf je in

  Wil je een opleiding volgen? Dan kan je je inschrijven! Klik op ‘inschrijven’ en kies het startmoment en de locatie. Kies ook een tweede keuze in het geval dat jouw eerste keuze niet meer beschikbaar is. Alle nodige gegevens ingevuld? Rond dan je inschrijving af! De status van de opleiding vind je terug in Mijn Groei.

 • 6. Ontwikkel jezelf en groei!

  Hoppa, jij gaat een opleiding of training volgen!

Ook binnen Mijn Groei