Gratis opleidingen met baangarantie via Mijn Groei

Onze belofte luidt: "Er is altijd werk voor jou!". Om deze belofte waar te kunnen maken, investeert Tempo-Team in jouw toekomst met 'Mijn Groei': hét ontwikkelplatform met talloze om- en bijscholingsmogelijkheden.

Iedereen droomt er weleens over om heel ander werk te gaan doen, maar weinig mensen doen het. Verandering is nu eenmaal spannend, en van je huidige baan of positie weet je precies wat je hebt en dat je het kan.
Ondertussen leven we wel in een wereld waar je verregaande gevolgen ondervindt op de werkvloer (zoals bijvoorbeeld robotisering en artificial intelligence). Deste belangrijker is het om je te blijven ontwikkelen!  Zo houd je een goed perspectief voor de toekomst en een betere positie in de maatschappij.

🌱Hoe kan jij je ontwikkelen, zodat je relevant blijft op de arbeidsmarkt?
🌱Hoe zorg je ervoor dat werk iets nuttigs voor jou is, waar je werkplezier hebt, en wat je identiteit geeft?

Denk eens na over deze vragen, en neem contact op met je contactpersoon van Tempo-Team.
Zo kunnen we jou helpen, en met je meedenken waar jij het beste tot je recht komt.

Contact Tempo-Team

De onderwerpen op deze pagina:

Wat is Mijn Groei?

Mijn Groei is hét ontwikkelplatform van Tempo-Team waar je opleidingen, cursussen en trainingen kan volgen. Je krijgt hier de kans om door te groeien en uit te blinken in je vak.

Het is natuurlijk niet zomaar wat, om je te laten om- of bijscholen. Want waar moet je beginnen?! Mijn Groei heeft 6000+ leerwerktrajecten en online trainingen om uit te kiezen. We begrijpen dat dit best een stap kan zijn, daarom helpen we je graag persoonlijk verder. Jouw contactpersoon van Tempo-Team kan met je meedenken over wat je zou willen in je werk, en wat voor opleiding of cursus daarbij past. 

Niet alleen fijn omdat je dan meer salaris verdient, maar ook voor meer werkplezier!
Let’s grooooooow! 🌱

Met Mijn Groei kan je:

 • 450+ gratis online trainingen volgen
 • 5.500+ opleidingen in verschillende vakgebieden volgen
 • 50+ webinars, masterclasses en podcasts volgen
 • Op maat gemaakte groeipaden per vakgebied beschikbaar (loopbaanpaden en leerwerktrajecten)
 • Gegarandeerd een baan nadat je slaagt!

Check het opleidingsaanbod

Hoe kom ik in het ontwikkelplatform Mijn Groei?

 1. Om naar Mijn Groei te gaan, heb je eerst een Mijn Tempo-Team account nodig.
  Als je nog geen Mijn Tempo-Team account hebt, kun je je gratis inschrijven

 2. Ben je ingelogd in Mijn Tempo-Team, maar heb je nog geen toegang tot het ontwikkelplatform?
  Vraag dan jouw contactpersoon (een recruiter of intercedent) om toegang te regelen.

 3. Ingelogd? Aangemeld?
  Hoppa! Je bent nu in het ontwikkelplatform
  🔎 In de zoekbalk kan je nu gericht zoeken naar een opleiding of training die bij jou past. Je ziet hier ook de gratis online trainingen.
  ❓ Kan je niet de juiste opleiding vinden? Check dan het vakgebied van je interesse. 

 4. Juiste opleiding gevonden? Yeheees! Sla hem op door middel van het hartje❤️
  Je kunt zo je favoriete opleidingen gemakkelijk terugvinden in je account. 

 5. Klik op inschrijven en kies het startmoment en de locatie. Kies voor de zekerheid ook een tweede keuze en vul al je gegevens in. 

 6. Je contactpersoon kan nu jouw keuze goedkeuren.

 7. De status van de opleiding vind je terug in Mijn Groei, en ook in Mijn Tempo-Team, onder het tabblad 'Ontwikkel jezelf' - Mijn opleidingen.

Voor wie is Mijn Groei? 

Mijn Groei is er voor iedereen die door wilt leren. Gooi jij het roer om? Of wil je je vakkennis bijspijkeren? Met Mijn Groei zet je stappen in de goede richting!

 • Werk jij al via Tempo-Team?
  Dan heb je automatisch toegang tot Mijn Groei. Bekijk de opleidingen, trainingen en groeipaden van meer dan 50 gerenommeerde opleiders! 
   
 • Werk jij niet via Tempo-Team?
  Vraag jouw contactpersoon om toegang te regelen. Geregeld? Dan heb je meteen toegang tot alle gratis online trainingen, webinars en podcasts.
   
 • Geen idee wie jouw contactpersoon is?
  Check dan onze vestigingen en neem via die weg contact met ons op!

💡 Goed om te weten 
Betaalde opleidingen gaan altijd in overleg. Tempo-Team vergoedt niet alle opleidingen volledig. Heb jij een betaalde opleiding voorbij zien komen die je graag wilt doen? Doe dan een bakkie en bespreek de mogelijkheden met jouw contactpersoon bij Tempo-Team. 
 

Beroepskeuzetest

Zoals hierboven beschreven, is er áltijd werk voor jou. Of je nu in het magazijn een heftruck wilt besturen of graag verpleegkundige wilt worden: wij hebben een passend leerwerktraject, opleiding, training of cursus voor je! 

Op dit moment niet helemaal op je plek? Of is er te weinig vraag in de sector waar je nu werkt? Met Mijn Groei fix je het! Er zijn genoeg mogelijkheden die jou weer op weg kunnen helpen.

Ben je er nog niet helemaal uit, of zie je even door de bomen het bos niet meer? Doe dan snel onze online beroepskeuzetest. 

Beroepskeuzetest

Mijn Groei: voor een grandioze groei!

Mijn Groei: het grootste online aanbod van opleidingen en trainingen voor jou! Ontdek waar jij je nog meer in kan ontwikkelen en blink uit in je vak. Zo ga je altijd met plezier naar je werk, nu en later!

 • Wat is Tempo-Team Mijn Groei?

  Mijn Groei is een ontwikkelplatform van Tempo-Team waar je opleidingen, cursussen en trainingen kan volgen. Benieuwd naar welke groeipaden en leerwerktrajecten we aanbieden? Bekijk het hier!

 • In welke vakgebieden biedt Mijn Groei opleidingen en trainingen aan?

  Mijn Groei biedt opleidingen en cursussen in zes verschillende vakgebieden aan. Zorg, techniek, logistiek, hospitality, transport en callcenter. Kom werkend leren bij ons. Lees er hier alles over!

 • Kan ik mezelf ook omscholen met Mijn Groei?

  Ja, dat kan zeker! We hebben verschillende groeipaden waarin je precies ziet welke opleidingen en certificaten je kan behalen om je om te scholen. Benieuwd? Lees er hier alles over.

 • Is er baangarantie na een bbl-opleiding via Mijn Groei?

  Ja, als je kiest voor een opleiding via Mijn Groei garanderen wij daarna een baan met inkomen. Lekker toch? Alle voordelen van Mijn Groei ontdekken? Lees het hier!