Volg opleidingen en (online) trainingen via Mijn Groei!

Waar steek jij het meest van op? Van je neus in de boeken of gewoon door het te doen? Precies ja! Opleidingen en trainingen bieden je de mogelijkheid om te groeien in je werk. En dat vinden wij belangrijk! Daarom investeren we bij Tempo-Team in jouw toekomst met Mijn Groei: het grootste aanbod opleidingen, online trainingen en leerwerktrajecten voor jou! Kijk snel wat we voor je in petto hebben.

Ga naar Mijn Tempo-Team

Ga snel naar:

Mijn Groei: het platform met alle soorten opleidingstrajecten!

Altijd met een glimlach naar werk, wie wil dat nou niet? Doe het met Mijn Groei: het grootste online aanbod van opleidingen en trainingen voor jou. Je krijgt hier alle kans om door te groeien en uit te blinken in je vak. 

Gooi jij het roer helemaal om? Of wil je juist bijleren? Met Mijn Groei zet je stappen in de goede richting! En niet alleen omdat je dan meer salaris verdient, maar ook zodat je meer werkplezier ervaart! Kijk snel in je Mijn Tempo-Team account naar Mijn Groei om meteen te starten. Let’s grooooooow! 

Nog geen account, maar wil je wel graag toegang tot Mijn Groei?

Schrijf je gratis in!

6000+ leerwerktrajecten en (online) trainingen om uit te kiezen 💯

Met Mijn Groei kan je:

 • 450+ gratis online trainingen volgen
 • 5.500+ opleidingen in verschillende vakgebieden volgen
 • 50+ webinars, masterclasses en podcasts volgen
 • Op maat gemaakte groeipaden per vakgebied beschikbaar (loopbaanpaden en leerwerktrajecten)
 • Gegarandeerd een baan nadat je slaagt!

Mijn Groei: voor een grandioze groei!

Mijn Groei: het grootste online aanbod van opleidingen en trainingen voor jou! Ontdek waar jij je nog meer in kan ontwikkelen en blink uit in je vak. Zo ga je altijd met plezier naar je werk, nu en later!

Voor wie is Mijn Groei? 📈

Mijn Groei is er voor iedereen die door wilt leren! Je hebt als enige een Mijn Tempo-Team account nodig. 

 • Werk jij wel via Tempo-Team? Dan heb je automatisch toegang tot Mijn Groei. Bekijk de opleidingen, trainingen en groeipaden van meer dan 50 gerenommeerde opleiders! 
 • Werk jij niet via Tempo-Team? Dan heb je met een account toegang tot alle gratis online trainingen, webinars en podcasts. Da’s ook lekker!

💡 Goed om te weten! Betaalde opleidingen gaan altijd in overleg. Tempo-Team vergoedt namelijk niet alle opleidingen volledig. Heb jij dus een betaalde opleiding voorbij zien komen die je graag wilt doen? Doe dan een bakkie en bespreek de mogelijkheden met jouw contactpersoon bij Tempo-Team. Geen idee wie dat is? Neem contact op!

Welke vakgebied kies jij? We hebben 6 groeipaden voor je klaarliggen!

Maak je keuze! Of je nu in het magazijn een heftruck wilt besturen of graag verpleegkundige wilt worden: wij hebben een passend leerwerktraject, opleiding, training of cursus voor je! 

Op dit moment niet helemaal op je plek? Of is er te weinig vraag in de sector waar je nu werkt? Met Mijn Groei fix je het! Er is altijd een opleiding of cursus die jou weer op weg helpt. Bekijk alle vakgebieden hieronder. 👇 

Opleiding of training volgen via Mijn Groei? Volg dan eerst dit stappenplan!

 1. Log in op Mijn Tempo-Team of maak een gratis account aan!
 2. Scroll iets naar beneden en klik op de Mijn Groei-banner. Hoppa! Je bent nu op het dashboard. 
 3. In de zoekbalk kan je nu gericht zoeken naar een opleiding of training die bij jouw loopbaan past. Je ziet hier ook de gratis online trainingen. 
 4. Kan je niet de juiste opleiding vinden? Start de keuzehulp!
 5. Juiste opleiding gevonden? Yeheees! Sla hem op door middel van het hartje. Je kan zo je favoriete opleidingen gemakkelijk terugvinden in je account. 
 6. Klaar om te starten? Schrijf je in! Klik op inschrijven en kies het startmoment en de locatie. Kies voor de zekerheid ook een tweede keuze en vul al je gegevens in. Klaar om te groeien? 
 7. De status van de opleiding vind je terug in Mijn Groei. Woehoeee, op naar jouw groei! 

 • Wat is Tempo-Team Mijn Groei?

  Mijn Groei is een ontwikkelplatform van Tempo-Team waar je opleidingen, cursussen en trainingen kan volgen. Benieuwd naar welke groeipaden en leerwerktrajecten we aanbieden? Bekijk het hier!

 • In welke vakgebieden biedt Mijn Groei opleidingen en trainingen aan?

  Mijn Groei biedt opleidingen en cursussen in zes verschillende vakgebieden aan. Zorg, techniek, logistiek, hospitality, transport en callcenter. Kom werkend leren bij ons. Lees er hier alles over!

 • Kan ik mezelf ook omscholen met Mijn Groei?

  Ja, dat kan zeker! We hebben verschillende groeipaden waarin je precies ziet welke opleidingen en certificaten je kan behalen om je om te scholen. Benieuwd? Lees er hier alles over.

 • Is er baangarantie na een bbl-opleiding via Mijn Groei?

  Ja, als je kiest voor een opleiding via Mijn Groei garanderen wij daarna een baan met inkomen. Lekker toch? Alle voordelen van Mijn Groei ontdekken? Lees het hier!