Hey werkgever! Hulp nodig?

Wij helpen je graag met alles rondom personeel. Werving en selectie, tijdelijke, vaste en flexibele uitzendkrachten, vakantiekrachten voor de zomer, weten hoe het zit met verlof en verzuim én hoe zorg je voor meer werkplezier? Check hieronder alle diensten die wij als uitzendbureau voor je oppakken. 

Neem contact opVacature aanmelden  

Vind ook meer over:

Blijf op de hoogte met de arbeidsmarktupdate📊

Met deze kwartaal-update ben jij altijd bij als het gaat om de belangrijkste recente arbeidsmarktontwikkelingen.👀 We duiken de cijfers in en delen de feiten.

Onze dienstverlening

Alles rondom je personeel tackel je met Tempo-Team! Denk aan flexibel of vast personeel inzetten, payrolling, performance coaching & digitale oplossingen die jou kunnen ondersteunen.

Nog wat meer info nodig? Spring snel naar:

Flexibel personeel inzetten

Plaats gratis je vacature en ontvang meteen geschikte kandidaten in je Mijn Tempo-Team account. Jij kiest zelf welke Tempo-Team flexwerkers het beste bij jouw bedrijf passen! Een tijdelijke topper voor 8 uur, 4 maanden of 1,5 jaar? Of liever een vaste medewerker in dienst? Het is helemaal aan jou!

Heb je zelf al iemand ingedachten? Geen probleem, wij nemen deze kandidaat, samen met kandidaten uit onze eigen database, mee in ons selectieproces. Mocht jouw kandidaat de persoon voor the job zijn, kan diegene via een uitzendovereenkomst bij jou aan de slag!

Meer over flexwerkers

Inhouse Services 

Wanneer je regelmatig te weinig personeel tot je beschikking hebt, is een langdurige samenwerking met onze Inhouse Service dienstverlening iets voor jou! Een team specialisten 'in huis' om werk 100% voor je te regelen? Lees er meer over!

Inhouse Services

Werving en Selectie (W&S)

Niet iemand via een uitzendovereenkomst inzetten, maar direct in dienst? En heb je zelf geen tijd om veel tijd te besteden aan vacatures schrijven, uitzetten en de perfecte kandidaat vinden? Laat ons het lekker doen! Lees meer over onze W&S dienstverlening.

Meer over W&S

Performance Management

Je kan als bedrijf bepaalde werkzaamheden of processen helemaal door ons laten overnemen en uitvoeren, met resultaatverplichting! Doordat onze professionals zelf sturen op kwaliteit en productiviteit, kunnen wij een outputgarantie bieden en rekenen we af op de geleverde output.

Lees meer

Performance Coaching

Met persoonlijke begeleiding, tips en inzichten laat een performance coach je team boven zichzelf uitstijgen. Dat zorgt voor gepassioneerde werknemers die er zin in hebben. Hogere verblijfsduur van je personeel, meer productiviteit, kwaliteit en efficienty. 

Lees meer

Personeel opleiden

Wist je dat groeien in je werk héél belangrijk is voor het werkplezier van werknemers? Door middel van het online leerplatform ‘Mijn Groei’ kunnen je werknemers gratis gebruik maken van trainingen, cursussen én opleidingen! Zo geef jij ze doorgroeimogelijkheid, en worden ze een nog grotere aanwinst voor je bedrijf! 

Bekijk 'Mijn Groei'

Online HR tools

Zie jij de bomen door het bos van je planning niet meer? En heb je vaak op korte termijn snel personeel nodig? Check dan onze digitale tools Youplan, Tempo-Team Go en onze online dienstverlening. Neem het heft in handen en gebruik ze in je eigen voordeel. Tsjakkaa!

Check de online HR tools

In de zomer gaat het werk gewoon door mét vakantiekrachten!

Met de vakantiekrachten van Tempo-Team blijft jouw bedrijf deze zomer gewoon doordraaien. Wil je meer weten over vakantiekrachten, wet- en regelgeving en Gen Z? Download onze vakantiekrachten toolkit voor een zorgeloze zomer. 😎 🍹

Onze branches

We hebben knappe koppen, hardwerkende handjes en vlotte babbels voor je in de aanbieding in onderstaande branches. Van logistiek tot aan techniek en productie, het kan bijna niet missen!

Tempo-Team inzetten voor je vacature? 

Vacature aanmelden

Werkplezier op de werkvloer loont!

Zet in op werkplezier met onze werkpleziercocktail! 🍸 Dit heerlijke drankje bestaat uit drie lagen: balans, inhoud en groei: de smaken naar succes! Benieuwd hoe je dit allemaal praktisch toepast?

Tips & inspiratie

Jaaaa, jij bent een echte doe-het-zelver! Wij hebben een HR-kennisbank vol met met tips over alles rondom je personeel. Benieuwd? Check alle onderwerpen hieronder!

Recruitment tips: zelf je personeel werven! 

Een deel van het recruitment proces zelf oppakken? Dat kan natuurlijk. Wij helpen je op weg van kop tot staart! Kom je er niet uit? Dan zijn wij slechts 1 klik verwijderd.

Check alle recruitment tipsDownload onze toolkit

Verlof & verzuim bij personeel: dit moet je regelen 

Als werkgever wil je goed voorbereid zijn op uitval, verlof en verzuim. Hoe ga je hiermee om en welke wet- en regelgeving geldt er? En hoe zorg je ervoor dat jouw zaak door blijft draaien? 

Alles over verzuim

Werkplezier

Wanneer jouw werknemers werkplezier ervaren is dat positief voor veel hr-uitdagingen. Minder verzuim, minder uitstroom en sneller vervulde vacatures! Maar wat is werkplezier, hoe verschilt dat onder generaties, en hoe ga je ermee aan de slag?! Dat heeft alles te maken met balans, inhoud en groei!

Werkplezier tips

HR wet- en regelgeving

Arbeidswetgeving, het is soms pittige kost. Wij proberen je het lekker makkelijk uit te leggen. Ook houden we je graag up to date. Ben je bijvoorbeeld al op de hoogte van de nieuwe ABU CAO wijzigingen die in gaan per juli 2023? Blijf up to date en schrijf je in voor onze nieuwbrief of lees meer over alle HR wet-en regelgeving!

HR wet- & regelgeving

Nieuwsbrief: iedere maand in je mailbox? Meld je hier aan!

  Veelgestelde vragen

  • Waar helpt Tempo-Team werkgevers mee?

   Tempo-Team biedt oplossingen voor alles rondom je personeel. Of dat nou recruitment, werving en selectie, verzuim, verlof of tijdelijk personeel is. We helpen je met alles! Benieuwd naar alle diensten? Check ze hier!

  • Wat doet Tempo-Team als ik een vacature aanmeld?

   Wanneer je een vacature bij ons online aanmeldt gaan wij op zoek naar de perfecte kandidaat voor jouw klus. En niet goed = geld terug! Benieuwd waar je een vacature aanmeldt? Check ‘t hier!

  • Ik ben zelf op zoek naar personeel. Hoe kan Tempo-Team hierbij helpen?

   Vanuit Tempo-Team kan je gratis al onze tips en tricks lezen over recruitment. Hier staan handige weetjes en volg je zo een stappenplan naar succes. En al deze informatie is helemaal gratis! Lekkerr!