Hey werkgever! Hulp nodig?

Bij Tempo-Team helpen we graag! Bijvoorbeeld als je meer aanpakkers nodig hebt op je werkvloer! Dus waar wacht je nog op? Geef snel je vacature aan ons door, of lees eerst wat meer over wat we allemaal doen. We doen namelijk héél veel!  

Dienstverlening Tempo-Team

Voor alles wat met personeel te maken heeft, klop je aan bij Tempo-Team. Want wij weten van wanten. Of je nou te maken hebt met een (seizoens)piek, advies wilt over hoe je je flexibele schil het beste kunt inrichten of iemand in dienst wilt nemen zonder zelf de werving te doen. Wij hebben het antwoord! Check hieronder waar wij je allemaal bij helpen.

Eén van je medewerkers ziek of met verlof? Dit moet je weten!

Als werkgever wil je goed voorbereid zijn op uitval en verzuim. Hoe ga je hiermee om en welke wet- en regelgeving geldt er? En hoe zorg je ervoor dat jouw zaak door blijft draaien?

Interessante blogs voor werkgevers

3 april 2020

Maak van je digitale vrijmibo een pubquiz met deze tips!

Na een lange week thuiswerken is het eindelijk zover… de vrijdagmiddagborrel! Jaaa, ook gewoon terwijl het hele kantoor thuiszit (vrij-e-bo!). Het is nu extra belangrijk om de goede sfeer erin te houden “op de werkvloer” en samen plezier te maken. Maak daarom van je digitale vrijmibo een feestje door een pubquiz te doen! Een borrelpakket, themafeestje of een livestream: met deze checklist wordt jullie digitale pubquiz een knaller. Ook met jouw collega’s! Dusss roep je team op, pak dat pilsje erbij en voetjes van de vloer! 💃🏻