Hey werkgever! Hulp nodig?

Bij Tempo-Team helpen we graag! Klik meteen door om je vacature aan ons door te geven, of lees eerst wat meer over wat we allemaal  doen. We doen namelijk héél veel! 

Wist je dat:

  • Wij bemiddelen óók in vast personeel! Dus niet úúúrenlang zelf zoeken naar de geschikte kandidaat en 100-en brieven doorlezen, dat doen wij voor je. En geen match? Geld terug! Lees er meer  over>

  • We pittige kost graag lekker uitleggen. Bijvoorbeeld als je alles wilt weten over ziekteverzuim. Hoe zit het bijvoorbeeld als een werknemer een burn-out heeft of wat te doen met het aanvullend geboorteverlof voor partners per 1 juli 2020? >

  • We geloven in de kracht van werkplezier. Wat jij daar als werkgever in kunt doen staat in de uitkomst van het Grote Werkplezier onderzoek! Je download ‘m hier!

Dienstverlening Tempo-Team

Voor alles wat met personeel te maken heeft, klop je aan bij Tempo-Team. Want wij weten van wanten. Of je nou te maken hebt met een (seizoens)piek, advies wilt over hoe je je flexibele schil het beste kunt inrichten of iemand in dienst wilt nemen zonder zelf de werving te doen. Wij hebben het antwoord! Check hieronder waar wij je allemaal bij helpen.

Eén van je medewerkers ziek of met verlof? Dit moet je weten!

Als werkgever wil je goed voorbereid zijn op uitval en verzuim. Hoe ga je hiermee om en welke wet- en regelgeving geldt er? En hoe zorg je ervoor dat jouw zaak door blijft draaien?

Interessante blogs voor werkgevers

Alle blogs