Dienstverlening & tools

Personeel gezocht?

Alles rondom je personeel tackel je met Tempo-Team! Plaats gratis je vacature en krijg meteen geschikte kandidaten in je Mijn Tempo-Team account. Jij kiest zelf welke Tempo-Teamers het beste bij jouw bedrijf passen! Een tijdelijke topper voor 8 uur, 4 maanden of 1,5 jaar? Of liever een vaste medewerker in dienst? Het is helemaal aan jou! 

Kandidaat uit eigen netwerk? Kom maar door!

Heb jij een vacature en óók al iemand in gedachten die geschikt is voor de baan? Top! Wij nemen deze kandidaat mee in ons selectieproces. Is er een match? Dan gaat jouw nieuwe medewerker via een uitzendovereenkomst bij jou aan de slag. Daarnaast doen we áltijd een check op geschikte kandidaten uit onze eigen database. Lekker, want dan heb je de keuze! Hoe het werkt?

 1. Deel je vacature met ons

 2. Deel daarna een kandidaat of kandidaten uit je eigen netwerk

 3. Wij doen een intake + voegen kandidaten uit onze database toe 

 4. Jij kiest!

Vier redenen om een kandidaat uit jouw netwerk met ons te delen

 • We voegen altijd eigen geschikte kandidaten toe aan de selectie. Dat maakt de keuze reuze!

 • Jouw nieuwe medewerker start op een uitzendovereenkomst, zo blijf jij lekker flexibel. 

 • Je voldoet 100% aan wetgeving 

 • Toch geen match? Dan betaal je niks! 

Waar wacht je nog op? Kom maar door met jouw vacature én kandidaat.

Vind hier je personeel!

Digitale tools

Zie jij de bomen door het bos van je planning niet meer? En heb je vaak op korte termijn snel personeel nodig? Check dan onze digitale tools Youplan, Tempo-Team Go en onze online dienstverlening. Neem het heft in handen en gebruik ze in je eigen voordeel. Tsjakkaa!

Personeel opleiden

Wist je dat groeien in je werk héél belangrijk is voor het werkplezier van werknemers? Door middel van het online leerplatform ‘Mijn Groei’ kunnen je werknemers gratis gebruik maken van trainingen, cursussen én opleidingen! Zo geef jij ze doorgroeimogelijkheid, en worden ze een nog grotere aanwinst voor je bedrijf! Bekijk Mijn Groei hier
 

Tips & inspiratie

Jaaaa, jij bent een echte doe-het-zelver! Wij hebben heel veel pagina’s vol met tips over alles rondom je personeel. Benieuwd? Check alle onderwerpen hieronder!

Zelf je personeel werven? 

Een deel van het recruitment proces zelf oppakken? Dat kan natuurlijk. Wij helpen je op weg van kop tot staart! Kom je er niet uit? Dan zijn wij slechts 1 klik verwijderd. Lees meer over recruitment

Verlof & verzuim bij personeel: dit moet je regelen 

Als werkgever wil je goed voorbereid zijn op uitval, verlof en verzuim. Hoe ga je hiermee om en welke wet- en regelgeving geldt er? En hoe zorg je ervoor dat jouw zaak door blijft draaien? Lees hier alles over verzuim!

Werkplezier op de werkvloer loont!

Zet in op werkplezier met onze werkpleziercocktail! Dit heerlijke drankje bestaat uit drie lagen: balans, inhoud en groei. Dit zijn de smaken naar succes! Balans staat voor een gezonde werk-privébalans, inhoud voor lekkere variatie van werk en groei voor het doorgroeien met trainingen en opleidingen! Benieuwd hoe je dit allemaal praktisch toepast?

Iedere maand het kenniskwartier in je mailbox? Meld je hier aan!

  Veelgestelde vragen

  • Waar helpt Tempo-Team werkgevers mee?

   Tempo-Team biedt oplossingen voor alles rondom je personeel. Of dat nou recruitment, werving en selectie, verzuim, verlof of tijdelijk personeel is. We helpen je met alles! Benieuwd naar alle diensten? Check ze hier!

  • Wat doet Tempo-Team als ik een vacature plaats?

   Wanneer je een vacature bij ons online plaatst kunnen meteen al onze toppers deze zien. Wij gaan dan op zoek naar de perfecte kandidaat voor jouw klus. En niet goed = geld terug! Benieuwd waar je een vacature plaatst? Check ‘t hier!

  • Ik ben zelf op zoek naar personeel. Hoe kan Tempo-Team hierbij helpen?

   Vanuit Tempo-Team kan je gratis al onze tips en tricks lezen over recruitment. Hier staan handige weetjes en volg je zo een stappenplan naar succes. En al deze informatie is helemaal gratis! Lekkerr!