Geef je collega's complimenten als een baas!

Wil jij chef-complimenten worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Check onze complimento-tips en geef je collega dat echte GELUKsgevoel. Ready, set, compliment-GO!

Check de tips

Nesim strijdt voor werkplezier! 

Nesim el Ahmadi strijdt voor werkplezier en gaat de straat op om campagne te voeren! Waarom? Omdat ie-de-reen recht heeft op werkplezier. Jij dus ook! In onderstaande video's vraagt Nesim zijn werkbestie Fraasie en heel Nederland om met de gruwelijkste ideeën te komen om werkplezier te vergroten. Met die ideeën gaat hij aan de slag! Check snel hoe hij dit fixt!

Deel jouw idee voor meer werkplezier!

Help je mee werkplezier in Nederland te vergroten? Deel je idee met Nesim! Met de beste ideeën gaat Nesim (Chef Werkplezier) écht aan de slag om iedereen te laten zien dat werkplezier SUPER belangrijk is. Kom maar door dus met die plannen!

Deel jouw idee 

Werkplekken met werkplezier: check onze Baanraders!

Dit zijn onze werkgevers die minimaal een 8+ scoren op tevredenheid onder werknemers. Ge-ga-ran-deerd met energie thuiskomen dus! Maak werk van jouw werkplezier en bekijk nu de baanraders in jouw regio!

Check de baanraders 

Werkplezier: krijg energie van je werk!

Wil jij écht energie krijgen van je werk in plaats van moe op de bank neerstorten? Dan ben je op zoek naar meer werkplezier! En het kan écht anders. Geloof ons. Wij helpen je erachter te komen waar jij blij van wordt met een test en handige tips voor meer werkplezier. 

Lees meer 

Vind jouw perfecte vacature met de Baanmatcher!🤩

Ben je er klaar voor om jouw ideale vacature te vinden? Beantwoord 5 vragen en wij selecteren de banen die het beste bij jou passen! Doe de test en solliciteren maar!