De missie van Tempo-Team

We maken mensen en bedrijven succesvoller

Werk is een belangrijk onderdeel van wie we als mens zijn. Het verrichten van betekenisvol werk is een bepalende factor voor geluk. Werken geeft mensen behalve inkomen en zekerheid ook identiteit, (zelf)respect en sociale waardering. Bij Tempo-Team doen we er alles aan om zoveel mogelijk mensen op basis van hun talent aan het werk te helpen en mensen daarbij te laten groeien in hun professionele ontwikkeling. Ook bij het zoeken naar een vaste baan. We dragen bij aan de modernisering en flexibilisering van de arbeidsmarkt. We zitten in de haarvaten van de economie, staan midden in de maatschappij, local for local. We ontwikkelen onszelf, onze opdrachtgevers en onze werkenden continu. We worden door onze opdrachtgevers geroemd om onze inzichten waarmee organisaties betere resultaten halen. Wij doen meer. Dat is onze mentaliteit. We hebben hiertoe alles in huis. Onze kracht zit vooral in ons sterk team en ons geloof in digitaal én persoonlijk. Onze missie, onze bestaansreden, is dan ook dat we mensen en organisaties succesvoller maken.

Onze visie in de praktijk

Wij kennen jouw regio, de markt, je bedrijf en je kunt er dus op vertrouwen dat we de juiste kandidaat leveren. Of je nu op zoek bent naar een vaste medewerker of een flexibele pool uitzendkrachten. Zijn je wensen niet realistisch, dan denken wij met je mee hoe het anders kan. Duidelijkheid voor alles. Naast kandidaten helpen we onze opdrachtgevers ook met het inrichten van hun organisatie, het plannen van vast en tijdelijk personeel en met de meest actuele en plaatselijke arbeidsmarktdata. Vrijblijvend met ons in gesprek? Gebruik ons contactformulier.

 

Personeel nodig?

Ben je op zoek naar (tijdelijke) versterking van jouw team? Geef ons NU de vacature door. Wij zoeken graag de beste kandidaten voor je.