De missie en visie van Tempo-Team

Onze missie

Wij helpen je plezier in werk vergroten. Zo simpel is het. En tegelijkertijd ook zo lastig. Want er is natuurlijk meer in het leven dan werk alleen. Je vrienden, familie, vakanties, weekend, feest. En werk. 😉

We zien het dan ook als onze uitdaging om iedere werkdag ietsje leuker te maken. Waar je nieuwe mensen ontmoet, iets nieuws leert, meer over je vak en over jezelf ontdekt. Want dat is werk voor ons. Daar doen we elke dag een stapje extra voor. Dat vertaalt zich door in onze missie, dat waar we voor staan:

Tempo-Team prikkelt! Wij verhogen plezier en resultaat door werk dat past. Wij doen altijd die stap meer: met en voor iedereen, dichtbij en digitaal gedreven.

Onze visie

Hoe de wereld om ons heen ook verandert, passend werk zal altijd verbonden zijn met plezier in ons leven. Persoonlijke aandacht en het vermogen om mee te bewegen zijn belangrijk in het bij elkaar brengen van mens en organisatie.

Dat we met 50 jaar ervaring en honderden arbeidsmarkt-experts heel veel kennis in huis hebben, daar zullen we je niet mee vermoeien. We cheffen het gewoon voor je. Daar heb je meer aan.

Ook (weer) blij worden van je werk of nieuwe collega(‘s)? Roep nu maar!

Hoe wij kijken naar de wereld van werk?

Vooral met de instelling overal kansen en oplossingen te zien. En niet voor onszelf, maar voor jou. Want alles wat we weten en iedereen die we kennen zetten we in om jou verder te helpen. Met tips, trainingen, talenten of een baan.

Op zoek naar nieuw personeel? Plaats je vacature gratis online!

Op deze krappe arbeidsmarkt is een goede recruitmentstrategie essentieel. Heb jij even geluk: Tempo-Team helpt hier graag bij! Nu meteen op zoek naar een nieuwe collega? Die vinden we voor je! Geef ons gewoon een belletje of: