Sollicitatietips: zo maak je de beste indruk

Jij hebt de perfecte baan gevonden? Supertof! Met deze tips ga jij die baan gewoon binnen hengelen. Lees hier hoe je je sollicitatie het beste kunt aanpakken; van je brief tot aan het gesprek. Succes!

Een knallend CV » 
Het sollicitatiegesprek » 

Hoezo geen (werk)ervaring?

Werkervaring is zoveel meer dan je diploma. Een fotografiecursus is bijvoorbeeld ook ervaring. Denk ook aan een baantje in het vrijwilligershuis van je oma of opa. Allemaal mooie dingen om te vermelden op je cv en in je sollicitatiegesprek. Gebruik deze ervaring om je om je toekomstige opdrachtgever te overtuigen van jouw kwaliteiten! Hoe zet je die extra ervaringen nu op je cv? Daar hebben wij iets op verzonnen: het ervaringscertificaat! Hiermee kun je precies laten zien wat je allemaal gedaan en opgestoken hebt naast je opleiding. Zo kun je bij je nieuwe werkgever in één klap laten zien wat voor kennis je buiten je eigen vakgebied hebt. Ook kun je voor sommige opleidingen een vrijstelling krijgen. Hoe fijn is dat?

Ervaringscertificaat aanvragen

De prijs van een ervaringscertificaat ligt vaak tussen de 500 en 1000 euro. Een deel van dit bedrag kan, in goed overleg, betaald worden door je werkgever! Klinkt als een goed plan, toch? Wil je meer info? Check dan even www.ervaringscertificaat.nl.

Vul je profiel aan

Meer kans op een baan als je profiel up-to-date is.