Solliciteren, zo geklikt

Met een Tempo-Team account in 1 klik naar je droombaan of klus

Solliciteren met één klik op je muis, dat klinkt als een droom. Bij Tempo-Team is het werkelijkheid! Er is slechts 1 voorwaarde. Je moet je de afgelopen zes maanden:

  • bij ons hebben ingeschreven of
  • een gerichte sollicitatie via Tempo-Team hebben gedaan

Is dit niet het geval? Ook geen probleem! Alleen dan zijn er de eerste keer iets meer dan 1 muisklik nodig. Dan moet je namelijk nog 1 keer de sollicitatiestappen doorlopen. Daarna is solliciteren op elke leuke klus of baan ook voor jou zo geklikt!

En als mijn Tempo-Team profiel al up to date is?

Dan hoef je vrijwel niets te doen! Je persoonlijke gegevens worden namelijk automatisch ingevuld in je sollicitatie. Het enige wat rest is drukken op de rode knop en solliciteren maar.

Wat we je wel nog aanraden is een korte en krachtige motivatie te schrijven waar echt niemand omheen kan. Waarom ben jij de perfecte persoon voor deze baan?! Ook dat hoef je maar 1 keer te doen! Want als je wilt, kun je die motivatie bij volgende sollicitaties weer hergebruiken. Solliciteren is zo geklikt!

Wat wij gaan doen

Wij komen direct uit de startblokken en gaan met je sollicitatie aan de slag. Binnen 2 werkdagen komen we bij jou in de lucht. Klik!