Download de T-Point App

Werk jij voor Tempo-Team en heb je een smartphone? Download nu de T-Point App. De T-Point App is beschikbaar voor Android 3.1 en hoger en iOS 7 en hoger. Na installatie verloopt bijna alle communicatie via notificaties en niet meer via SMS. Deze vind je terug in het menu van de app onder ‘berichten’.

Met de T-Point App weet je iedere week snel hoeveel je betaald hebt gekregen, download je gemakkelijk je loonstroken en kun je ook je uren declareren en inzien. Daarnaast kun je, als je wordt ingepland door ons plansysteem, ook je rooster inzien en accepteren en je beschikbaarheid doorgeven. Verder worden er constant nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de T-Point App, dus wees in de toekomst voorbereid op steeds meer mogelijkheden!

Verstuur uren

Met de T-Point app verstuur je gemakkelijk je uren. Of je nu elke week je gewerkte uren moet versturen, of alleen uren hoeft te versturen bij ziekte, vakantie of feestdagen. Alle verstuurde uren vind je in de app terug in één overzicht, inclusief de uren die voor jou zijn verstuurd door je contactpersoon van Tempo-Team. De uren die je invoert en opslaat in de T-Point app zijn overigens ook te zien in T-Point op de website.

Check snel je betalingen en loonstroken

Met deze functie in de app weet je altijd hoeveel geld je per week van Tempo-Team gaat ontvangen. Tempo-Team betaalt als enige al op dinsdag uit. Op deze dag ontvang je via de app een berichtje wanneer dat er een betaling is gedaan en kun je in de app zien hoeveel je betaald krijgt deze week. Op woensdag komt je loonstrook beschikbaar en kun je deze downloaden om te checken hoe je betaling in elkaar zit.

Bekijk en accepteer je rooster

Word jij door ons plansysteem ingepland? Dan heb je in de app altijd jouw rooster bij de hand. Als er een nieuw rooster voor je klaarstaat kun je deze in de app bekijken en meteen accepteren, zo weet jouw intercedent dat je op je diensten aanwezig gaat zijn. Ook als er aanpassingen in je rooster worden gedaan, worden deze via de app met je gecommuniceerd.

Geef gemakkelijk je beschikbaarheid door

Ook deze functie is voor alle uitzendkrachten die door ons plansysteem worden ingepland. Kun jij toevallig niet meer, of juist wel weer, op een bepaald moment werken? Geef dat door via de T-Point App. Met deze functie is jouw intercedent altijd op de hoogte van jouw beschikbaarheid en kan deze jouw rooster daar gemakkelijk op aanpassen.

Bekijk de laatste updates op je persoonlijke startscherm

Op het moment dat je een belangrijk bericht van ons ontvangt, zie je dit meteen op je startscherm. Je kunt dan vanuit dit bericht direct naar het juiste scherm in de app navigeren en een actie uitvoeren. Zo mis je nooit meer belangrijke communicatie en wordt het gebruik van onze app nog makkelijker!

Hulp en feedback

Heb je een vraag over je geldzaken of rooster? Of heb je een suggestie voor de app? De meest gestelde vragen zijn te vinden in de hulp en feedback-functionaliteit en je kunt het antwoord vinden met behulp van een soort chat. De inhoud van deze chat wordt constant bijgewerkt en verbeterd. Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, dan heb je hier ook de mogelijkheid direct contact op te nemen.