Online trainingen en cursussen volgen via Mijn Groei

Met een online training of cursus via Mijn Groei zorg je dat je helemaal klaar bent voordat je start met je nieuwe baan of tijdens je baan. Ook is deze kennis top om te gebruiken tijdens een sollicitatie. Is ‘werken met excel’ een vereiste voor je droombaan? BAM! Jij maakt een gratis account via Mijn Groei, volgt de cursus, zet ‘m op je cv en dan.. solliciteren maar! 

Naar Mijn Groei!

Welke gratis cursussen zijn er?

Dat zijn er nogal wat! Honderden om precies te zijn. Die je kosteloos kan volgen, hadden we dat al gezegd? ;) Om je te inspireren over de mogelijkheden zetten we er een paar voor je op een rij:

 • Office: volg een gratis cursus Excel, Outlook, Powerpoint of Word. Lekker om je kennis van het office-pakket weer even op te krikken óf überhaupt te leren hoe het allemaal werkt!
 • Linkedin pro: als je wilt leren hoe je Linkedin inzet als een pro! 
 • Persoonlijke kracht: héél veel verschillende cursussen over bijvoorbeeld: leren leren, persoonlijk leiderschap, feedback vragen of doen waar je blij van wordt. 
 • Taal: een cursus Spaans, Duits, Engels of gewoon goed Nederlands. Zieh es an!
 • Communicatie: goed leren schrijven, presenteren, feedback geven of solliciteren met lef! 
 • Commerciële vaardigheden: elevator pitchen, adviserend verkopen, onderhandelen of klantgericht telefoneren.
 • Productiviteit: hoe zorg je voor nóg meer werkplezier, gewoon goed rekenen of snellezen (altijd handig ;))
 • Veiligheid en gezondheid: de kracht van slaap, goed met geld omgaan of basiskennis bhv.
 • Of lees meer over hoe je moet solliciteren op onze website. Check hier bijvoorbeeld hoe je een cv in elkaar zet!

En dit is pas het topje van de ijsberg! Er zijn nog véél meer gratis cursussen die we je aanbieden via Mijn Groei.

Ik wil graag online trainingen volgen via Mijn Groei! Hoe doe ik dat?

Via Mijn Tempo-Team meld je je kosteloos aan. Na aanmelding ontvang je binnen twee werkdagen per e-mail de activatielink. Daarna kun je direct starten met je gekozen e-training of -cursus!  

Met deze cursussen bepaal je zelf wat je wilt leren, hoe je wilt leren en wanneer. Chill! Zelfs terwijl je in de trein zit bijvoorbeeld. Op naar het volgende station in je leven!

Heb je al een Mijn Tempo-Team account? Neem dan meteen de afslag naar Mijn Groei!

Zelfs gratis trainen wanneer je geen baan hebt

En het mooiste van alles? Iedereen met een Tempo-Team account komt in aanmerking om online cursussen in Mijn Groei te volgen. Je hoeft dus niet per se een baan te hebben om een cursus te volgen. En aanmelden voor Mijn Tempo-Team is supersimpel! Kun je meteen door voor die droombaan!

Veelgestelde vragen

 • Wat is een online cursus?

  Bij een online cursus leer je dingen via een online platform, zoals een website of community. Zo wordt er vaak een e-learning omgeving gemaakt. Benieuwd naar de verschillende online cursussen? Hier staan onze cursussen.

 • Hoe werkt een cursus?

  Met een cursus wordt een korte lesperiode bedoeld. Hierin ga je meestal aan de slag met verschillende modules, waarbij je aan het eind een toets maakt. Dan krijg je meestal een certificaat! Benieuwd naar onze cursussen? Lees er hier over.

 • Wat is het verschil tussen een opleiding en een cursus?

  De verschillen zitten hem in de tijdsduur, de hoeveelheid theorie en de hoeveelheid praktijk. Bij een cursus is het gedeelte lesstof vaak veel minder, maar ook minder compleet. Bij een opleiding doe je er één en van cursussen doe je er vaak meer. Weten hoe je een cursus bij ons volgt? Doe dat via Mijn Groei.

 • Wat heb je aan een cursus?

  Je hebt iets aan een cursus wanneer je meer wilt leren over het vak waar je in zit. Of gewoon simpelweg meer over iets wilt leren waar je nog niet zoveel van weet. Benieuwd wat voor soorten cursussen je kan volgen bij Mijn Groei? Check het hier!