Gratis cursussen

Met een online cursus zorg je dat je helemaal klaar bent voordat je start met je nieuwe baan of kun je de kennis uit de cursus gebruiken tijdens je sollicitaties. Is ‘kunnen werken met excel’ een vereiste voor je droombaan? BAM! Jij volgt de gratis cursus, zet ‘m op je cv en dan.. solliciteren maar! 

Welke gratis cursussen zijn er?

Dat zijn er nogal wat! Honderden om precies te zijn. Die je kosteloos kan volgen, hadden we dat al gezegd? ;) Om je te inspireren over de mogelijkheden zetten we er een paar voorbeelden voor je op een rijtje:

  • Office: volg een gratis cursus Excel, Outlook, Powerpoint of Word. Lekker om je kennis van het office-pakket weer even op te krikken óf überhaupt te leren hoe het allemaal werkt!
  • Linkedin pro: als je wilt leren hoe je Linkedin inzet als een pro! 
  • Persoonlijke kracht: héél veel verschillende cursussen over bijvoorbeeld: leren leren, persoonlijk leiderschap, feedback vragen of doen waar je blij van wordt. 
  • Taal: een cursus Spaans, Duits, Engels of gewoon goed Nederlands. Zieh es an!
  • Communicatie: goed leren schrijven, presenteren, feedback geven of solliciteren met lef! 
  • Commerciële vaardigheden: elevator pitchen, adviserend verkopen, onderhandelen of klantgericht telefoneren.
  • Productiviteit: hoe zorg je voor nóg meer werkplezier, gewoon goed rekenen of snellezen (altijd handig ;))
  • Veiligheid en gezondheid: de kracht van slaap, goed met geld omgaan of basiskennis bhv.

En dit is pas het topje van de ijsberg! Er zijn nog véél meer gratis cursussen die we je aanbieden via Mijn groei.

Ik wil dit! Hoe?

Via Mijn Tempo-Team meld je je kosteloos aan. Na aanmelding ontvang je binnen twee werkdagen per e-mail de activatielink. Daarna kun je direct starten met je gekozen e-training!  

Meer over Mijn Groei

Met deze cursussen bepaal je zelf wat je wilt leren, hoe je wilt leren en wanneer. Chill! Dus ook met een zak chips op de bank.

Ook als je nog geen baan hebt

En het mooiste van alles? Iedereen met een Tempo-Team account komt in aanmerking om online cursussen op GoodHabitz te volgen. Je hoeft dus niet per se een baan te hebben om een cursus te volgen. En aanmelden voor Mijn Tempo-Team is supersimpel! Kun je meteen door voor die droombaan!

Aanmelden voor online trainingen via Mijn Tempo-Team