Weet jij wie je bent?

Op je gemak. Zelfverzekerd. Zo wil je je vragen natuurlijk beantwoorden tijdens een sollicitatiegesprek. Met de juiste voorbereiding kan dat ook en ga je zo’n gesprek lekker in. Wij helpen je! Met onze persoonlijke tests. Wat voor een persoon ben je bijvoorbeeld? En wat zoek je precies in een baan? Verras je nieuwe opdrachtgever met jouw antwoorden en steek die baan maar in je zak!

1. Registreer je op Mijn Tempo-Team

Heb jij al een Tempo-Team account? Mooi! Sla deze stap over en ga door naar 2. Nog niet gedaan? Maak dan snel een account aan. De persoonlijkheidstest en capaciteitentest zijn te vinden in jouw persoonlijke profiel onder het kopje ‘mijn testen’. In slechts vijftien minuten weet je precies wat jouw sterke en minder sterke punten zijn. Deze krijg je direct in een mooi, printbaar bestandje. Handig om mee te nemen naar je sollicitatiegesprek!

2. De persoonlijkheidstest

Vertel eens iets over jezelf? Een vraag die je tijdens elk sollicitatiegesprek krijgt. Hoe fijn dat wij daar een test voor hebben ontwikkeld die jou precies het juiste antwoord geeft op deze vraag. In slechts 20 minuten doe je deze gratis (!) test. Maak hier de test

Vul je profiel aan

Meer kans op een baan als je profiel up-to-date is.