Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Zevenbergen

Tempo-Team uitzendbureau Zevenbergen

Wij zijn gevestigd in het oude Bedden & Matrassen Fabriek in Zevenbergen. Met de termen ‘over het spoor’ en ‘tegenover de bowling’ weet iedereen ons te vinden! Hazeldonkse Zandweg 19 in Zevenbergen.

Onze vesting is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. Loop bij ons binnen voor een kopje koffie en dan kijken we wat wij voor jou kunnen betekenen. Wil je zeker weten dat wij geen andere afspraken hebben en dus de volledige aandacht voor jou hebben? Bel ons even van te voren. Wij zijn bereikbaar op 0168-335010. Bij ons pand kan je gratis parkeren.

Werkplezier bij Tempo-Team Zevenbergen

Op de vestiging in Zevenbergen staat werkplezier centraal. Niet alleen bij ons eigen personeel maar ook samen met de flexkracht. Wij dagen je graag uit voor een potje tafeltennis of kom gezellig een borrel drinken op vrijdagmiddag om de week af te sluiten. Falco en Stephanie staan voor je klaar als je op zoek bent naar bijvoorbeeld logistiek- of productiewerk. Zij hebben brede kennis van jouw vakgebied en hebben veel contact met diverse bedrijven in Moerdijk, Klundert en Zevenbergen. Wil jij deze week nog een vaste baan? Geen punt! Falco en Stephanie fixen het voor je. Ook voor tijdelijke banen zijn wij er voor je. 

De vacatures bij Tempo-Team Zevenbergen

Ben je meer geïnteresseerd in functies op kantoor? Neem dan contact op met Phebe of Lisanne. Deze twee dames zijn gespecialiseerd in alle functies waarbij je (letterlijk) een bureau nodig hebt. Van receptionist tot aan marketing manager. Ben je dus op zoek naar een customer service functie? Geen probleem! Financieel medewerker? Geen punt! Of toch een commerciële baan? Wij hebben meerdere mogelijkheden voor jou! Graag denken zij mee in mogelijkheden in wat Tempo-Team voor jou kan betekenen. Phebe en Lisanne staan in contact met veel bedrijven in regio Moerdijk en regio Roosendaal. Het voordeel hiervan? Veel kennis van de markt en meer mogelijkheden binnen een gebied van ca. 15 km. Wij maken graag kennis met jou en helpen jou aan een nieuwe baan. Makkelijk toch?

Bel en mail met Tempo-Team Zevenbergen

Onze vestiging is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. Je kan ons bereiken op 0168-335010. Mailen kan uiteraard ook: zevenbergen@tempo-team.nl

Hazeldonkse Zandweg 19

  • 0168-335010
  • 4762AJ Zevenbergen
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!