Hazeldonkse Zandweg 19

 • 0168-335010
 • 4762AJ Zevenbergen
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Wij hebben een baan voor jou!

Zoek je een baan? Mooi! Wij hebben die voor jou! Onze baan is namelijk banen zoeken. We hebben veel contact met bedrijfven uit de buurt. Er zit altijd wel een baan voor jou bij! We willen je eerst goed leren kennen. Wat past er goed bij je? Wil je een baan combineren met school of kinderen? Of wil je liever veel uren maken? We hebben vaste banen maar ook tijdelijke banen. Jij kiest! We helpen je ook tijdens je loopbaan. Wil je doorgoeien? Wij begeleiden je. Fijn toch? Wacht dus niet langer en solliciteer op een baan in omgeving Zevenbergen. 

 

Meestgestelde vragen over uitzendbureau Zevenbergen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Ja zeker! Zowel met het OV als auto zijn we goed te bereiken. Gratis parkeren voor de deur! Wij zijn gevestigd in het oude Bedden & Matrassen Fabriek in Zevenbergen. Met de termen ‘over het spoor’ en ‘tegenover de bowling’ weet iedereen ons te vinden! Hazeldonkse Zandweg 19 in Zevenbergen.

 • Kan ik zo maar langskomen?

  Onze vesting is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. Loop bij ons binnen voor een kopje koffie en dan kijken we wat wij voor jou kunnen betekenen. Wil je zeker weten dat wij geen andere afspraken hebben en dus de volledige aandacht voor jou hebben? Bel ons even van te voren. Wij zijn bereikbaar op 0168-335010.

 • Welke vacatures staan er open in Zevenbergen?

  In Zevenbergen zijn er genoeg vacatures! We hebben kantoor fucties zoals klantenserice en commerciele functies. Ook voor productie en logistieke functies ben je bij ons aan het juiste adres!

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Superrrr! Nu rest je nog maar één ding: solliciteren maar! Onderaan de vacature staat een gele sollicitatie button. Het is het snelst om op deze manier te solliciteren. We reageren binnen 24 uur op jouw aanvraag. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Vragen zijn altijd welkom! Onderaan iedere vacature staan contactgevens. Deze persoon weet alles over de vacature.