Personeel gezocht? Wij gaan direct voor je op zoek!

Personeel zoeken is een fulltime job. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom nemen wij de administratieve rompslomp, werving, verloning en risico’s voor onze eigen rekening. NU personeel nodig? Wij regelen het!

Wij maken jouw werk zo makkelijk mogelijk. Dat is ons streven en doen we onder andere door middel van ons digitale-vacature-plaats formulier. Je dient hiermee een vacature in en binnen 24 uur neemt een intercedent bij jou in de buurt contact met jou op. Geheel vrijblijvend! Hierna zoekt ons 24/7 matchsysteem direct kandidaten. Onze ervaren recruiters vullen deze selectie aan, zodat jij voor je het weet de aanpakker vindt die jouw klus komt klaren. Lekker toch?!

Meld je vacature aan 

Of bel 0203057798. Nu even geen tijd? Plan een belafspraak in wanneer het jou uitkomt.

Direct iemand spreken?

Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

De voordelen van onze online dienstverlening: 

Een vacature met eigen kandidaat aandragen? Kom maar door!

Heb jij een vacature én weet jij ook een geschikte kandidaat voor de functie? 

Top! Wij nemen jouw kandidaat mee in ons selectieproces. Wat zijn de 4 voordelen voor jou?

 • Voor een goede selectie voegen we ook altijd eigen geschikte kandidaten toe. Veel keuze dus voor jou!

 • De nieuwe collega start op een uitzendovereenkomst, zo blijf jij lekker flexibel. 

 • Je voldoet 100% aan wetgeving 

 • Toch geen match? Dan betaal je niks! 

Lekker toch! Waar wacht je op? Deel je vacature (en kandidaat!) en wij gaan aan de slag.

Wij staan 24/7 voor je klaar

Hebben wij jouw vacature ontvangen? Dan duiken wij de database in op zoek naar de beste kandidaat. Na het indienen van jouw vacature nemen wij contact met je op.

Geen personeel gevonden? Dan betaal je niet!

Het aanmelden van een vacature is vrijblijvend. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op om je aanvraag door te nemen. Dat wil zeggen: hartstikke gratis totdat die nieuwe collega bij je aan het werk is. Missie geslaagd? Jij betaalt alleen voor de gewerkte uren en er zijn geen onverwachte kosten achteraf. Vind je geen kandidaat? Dan betaal je ook niks! En de verloning regelen wij ook helemaal voor je.  Zo kan jij je focussen op je eigen bedrijf en doen wij waar we goed in zijn: het vinden van jouw nieuwe collega én werkplezier garanderen!

Of wil je zelf met recruitment aan de slag? Lees hier hoe je dat doet! >

Heb je een vraag? Anne staat voor je klaar!

Deze Vrolijke klant consultant vertelt je meer over de kandidaten, wat je van ons kan verwachten, hoe de Jobbot en online omgeving werkt! Bel of mail. Anne neemt de tijd om je vragen te beantwoorden en tovert een glimlach op je gezicht!

Anne Maas

Vrolijke klantconsultant

FAQ: meestgestelde vragen over het vinden van personeel

 • Is het plaatsen van een vacature gratis?

  Ja, een vacature plaatsen is gratis en vrijblijvend! Je betaalt pas voor de gewerkte uren als een Tempo-Team-topper bij jou aan de slag gaat. Vind je geen geschikte kandidaat? Dan betaal je ook niks! Wil je het eerst zelf proberen? Begrijpen we! Lees hier onze tips 🧐

 • Wat kost personeel via Tempo-Team?

  De kosten verschillen natuurlijk per functie en opdracht, maar… zodra je de vacature aan ons doorgeeft nemen wij contact met je op en bespreken we het tarief. Zo heb je geen verrassingen achteraf, je weet namelijk direct waar je aan toe bent. Je betaalt pas voor de gewerkte uren als een Tempo-Team-topper bij jou aan de slag gaat. Dus geen onverwachte kosten achteraf!

 • Voor welke duur  kan ik personeel inhuren?

  Die vraag moeten wij eigenlijk aan jou stellen. 😉 Alles is mogelijk! Onze Tempo-Team-toppers staan voor je klaar. Voor één dienst, 2 maanden of 5,5 jaar? Zolang je maar wilt! En bevalt de topper zó goed? Dan kunnen we in gesprek gaan over een eventuele overname. Win-win dus!

 • Kan ik na versturen mijn vacature nog aanpassen?

  Oeps! Wil je toch nog iets aanpassen? Geen probleem! We helpen je met alle vragen over het aanpassen of wijzigen van jouw vacature. Mail met ons, dan fixen we het meteen voor je.

 • Hoe lang duurt het voordat ik iets hoor na het plaatsen van mijn vacature?

  Na het plaatsen van je vacature heb je gelijk toegang tot je Mijn Tempo-Team waar al een selectie kandidaten voor je klaar staat. Ook nemen we binnen 24 uur contact met je op! Snel hè? Jouw nieuwe aanpakker staat al in de startblokken zodra jouw vacature geplaatst is.

 • Wanneer start mijn kandidaat?

  Zo snel als jij wilt! Zodra je jouw vacature plaatst krijg je toegang tot jouw online omgeving. Daar hebben we gelijk al kandidaten voor je klaarstaan! Jij kiest vervolgens wie bij jouw bedrijf past. Missie vanuit beide kanten geslaagd? Dan kan jouw aanpakker starten!

 • Hoe kom ik in contact met een kandidaat van Tempo-Team?

  In jouw online omgeving staat na het plaatsen van je vacature gelijk een selectie kandidaten voor je klaar. Zit er een favoriet tussen? Plan dan direct een kennismakingsgesprek in met een kandidaat!