Werken als examen surveillant, iets voor jou?

Het angstzweet, tien pennen in elke hand en trillende handjes. Nee? Dit verhaal gaat niet over jou. Jij bent de rust zelf. Als surveillant zorg jij ervoor dat studenten weten waar ze kunnen zitten en krijgen ze het juiste tentamen voor zich. Tentamen gestart? Dan check jij of iedereen de ogen op de eigen blaadjes houdt. En dan? Alle heerlijke gesprekken die jij hebt met alle studenten. Geloof ons. Je leert een hoop! 

Surveillant vacatures Vacatures in je mail!

Werken als examen surveillant bij jou in Amsterdam

Met de HvA, VU en de UVA is Amsterdam een van de populairdere studentensteden van ons land. Niet gek dus dat hier veel surveillant voor tentamen vacatures terug te vinden zijn. Het grote voordeel van deze baan: scholen zijn altijd goed te bereiken. Zeker met het OV ben je er zo! Pssst.. de meeste scholen hebben ook nog eens bijzonder goede koffie! ☕️ 

⏰ Balans: Vacatures vanaf 6 uur per week

Jij surveilleert bij een tentamen. Die duren nou eenmaal niet de hele dag. Vaak zijn er vaste periodes waarin alle tentamens worden afgenomen. Deze zijn ingedeeld in blokken. Jij schrijft je gewoon in voor de blokken die in jouw schema passen. Werk je in de avond na 20:00? Dan krijg je vaak een toeslag. Die pak je toch lekker even  mee!? 

😃 Inhoud: Begeleiden. Geruststellen. Regelen

Als examen surveillant verwelkom jij alle studenten. De ene vol zelfvertrouwen, de ander vol in de zenuwen. Voordat de studenten naar binnen mogen check jij de ID-kaarten. Vertelt waar ze mogen zitten en wat de regels zijn. Als de tentamens gestart zijn kan jij even zitten. Maar wel ogen openhouden hoor! Jij kijkt of alle andere ogen op de eigen blaadjes gehouden worden. Is dat niet zo? Dan handel jij de fraudezaak af. Verder beantwoord je de vragen die studenten hebben. ‘’Nog 5 minuten’’. Als alle tentamens zijn ingeleverd praat je nog even na. Met studenten of docenten. Heerlijk om je dag af te sluiten. 

🚀 Groei: Een stapje meer: teamleider surveillanten

Heb jij meer tijd en wil je meer verantwoordelijkheden? Dan is het werk van teamleider surveillanten voor jou! Je start de dag met het kijken of de goede tentamens klaarliggen en of de lokalen goed geregeld zijn. Je checkt nog even welke surveillanten zich aangemeld hebben voor de dienst een maakt een mooie planning. Door jouw goede voorbereiding verlopen de tentamens soepeltjes. De surveillanten weten wat ze moeten doen. Je springt nog even bij als een iets te nieuwsgierige student verder keek dan het eigen tentamen. Handelt de zaak af. En sluit de dag met een voldaan gevoel af. 

Alle surveillant vacatures

Alle werkgevers waar jij terecht kunt