Technisch bezorger

Zeg nou eerlijk, het is toch super leuk om samen met je collega op pad gaan? Sociaal contact met tevreden klanten en lekker met je handen bezig zijn. Je treft het, je bent een paar klikken verwijderd van toffe vacatures die hier naadloos op aansluiten. Jij kunt namelijk aan het werk als technisch bezorger. En dat is veel meer dan alleen een product bezorgen. Jij bouwt namelijk een woonkamer om tot thuisbioscoop, plaatst prachtige keukenapparatuur of je installeert een beveiligingscamera bij mensen thuis. Je komt dus te werken met een hoop verschillende producten. Hier weet jij wel raad mee! Enthousiast? Lees verder, bekijk de vacatures, solliciteer en zet een glimlach op het gezicht van de klant en bij jezelf!

Technisch bezorger vacatures bij werkgevers

Werken als technisch bezorger

Wat lekker! Een bakje koffie in de ochtend en lekker rustig in je bus wakker worden als jij en je collega naar de eerste klanten rijden. Ben je nu niet alle mooie producten van BCC vergeten? Nee hoor, de producten zijn al in je bus gezet en de route staat klaar in je handcomputer! De rest van de dag installeer je superscherpe tv’s, krachtige wasmachines, prachtig keukenapparatuur of een heel mooi audiosysteem. Je ziet het. Je bent lekker bezig en geniet volop van het werkplezier. Leuk toch, die super tevreden klant!?

Jij hebt twee kwaliteiten die je goed kunt gebruiken voor dit werk. Jij bent namelijk de koning(in) van de weg én je bent handig. Samen met jouw collega (je kunt hem of haar ook maatje noemen) ga je op pad! Elke dag kom je op nieuwe plekken en ontmoet je mensen. Toch leuk om wat praatjes te maken tijdens je werk? Ook is je dag als technisch bezorger lekker afwisselend. Je rijdt in een busje, je bent aan het klussen, checkt of jullie nog op schema lopen en je pakt meteen wat lichaamsbeweging mee. Bekijk de vacatures en bekijk de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Fulltime werken als technisch bezorger

Jij kunt als technisch medewerker lekker fulltime aan de slag! Je werkt de ene week van maandag t/m vrijdag en de andere week van dinsdag t/m zaterdag. Wel lekker om een keer na de zondag uit te slapen ;-).

Werken als technisch bezorger in jouw regio

Wij hebben veel vacatures waar jij aan de slag kunt als bezorger, technisch medewerker en ga zo maar door. Werken als technisch bezorger is iets meer uniek. Bekijk of jij in jouw buurt als technisch bezorger aan de slag kunt gaan en solliciteer! Ben je technisch maar staat er geen vacature voor jou open in de buurt? Neem dan contact op met ons. Zo word je goed geholpen aan die toffe technische baan!