Werken bij Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch

Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten🔥

💸€14,66 per uur | 🚀Mogelijkheden tot opleidingen | 🤩BQQ met collega's

Samen met collega’s ga jij door de mooie straatjes van Den Bosch rijden. Jij bent lekker in de buitenlucht aan het werk en zorgt ervoor dat de wijken in de gemeente schoon zijn. Waar kun je dit doen? Bij de Afvalstoffendienst in Den Bosch! Samen met je collega’s zorg jij er namelijk voor dat het afval netjes wordt opgehaald. Gemeente blij. Inwoners blij. Jij blij. Lijkt dit je wat? Grijp dan nu je kans en kom werken bij de Afvalstoffendienst in Den Bosch!

Alle vacatures!

De arbeidsvoorwaarden bij de Afvalstoffendienst in Den Bosch zijn niet mis!

We zetten het even voor je op een rijtje:

 • Een salaris van € 14,67 per uur.

 • Een parttime of fulltime baan; alles is mogelijk!

 • De kans om opgeleid te worden als chauffeur.

 • Een leuk team met vaste collega’s.

 • Nog geen VCA certificaat? Ook die kun je bij ons halen.

Vacatures Afvalstoffendienst! Maak een e-mailalert aan

Lees meer over:

Waarom jij wilt werken bij Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch!

🙏Balans
Er wordt goed gezorgd voor de medewerkers. Koude winters? Kom maar door met de lekkere warme soep. Hete zomers? Geef die ijskoude flesjes water maar snel door. En voor de gezelligheid worden er ook BBQ’s georganiseerd om de band met collega’s te versterken. Al zin om aan de slag te gaan? Bekijk snel alle mogelijkheden!

📜Inhoud
Aan het eind van de dag is de gemeente helemaal afvalvrij. Dat klinkt heerlijk toch? Daar kun jij aan bijdragen! En dit doe je niet alleen. Teamwork is namelijk het sleutelwoord. Jullie zijn onmisbaar en samen zijn jullie het visitekaartje voor de gemeente Den Bosch. Jij kunt aan de slag als belader, chaffeur, of opleiding tot vrachtwagenchaffeur. Het is allemaal mogelijk! 🚛

💪Groei
En de Afvalstoffendienst wil graag investeren in deze ‘visitekaartjes’. Ben je belader en wil je aan de slag als chauffeur? Wordt geregeld! Jij krijgt de mogelijkheid om een chauffeursdiploma te halen.

Solliciteer!

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.

Veel gestelde vragen over werken bij Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch

 • Waar zit Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch gevestigd?

  Het gaat geen verrassing zijn waar jij aan de slag gaat: in Den Bosch natuurlijk! Woon je in de buurt? Dan kun jij je fiets kwijt in de stalling. Woon je iets verder weg of heb je geen zin om te fietsen? Dan kun jij je auto gratis parkeren op de parkeerplaats. Ideaal toch? Er is geen reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer. 

 • Fulltime of parttime vacatures bij Afvalstoffendienst?

  Bij de Afvalstoffendienst wordt er voornamelijk doordeweeks gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Een werkdag bestaat uit maximaal 8 uurtjes en jij wordt ingepland tussen 06:30 en 17:30. Maar hoeveel uren in de week wil jij werken? Bij de Afvalstoffendienst is alles mogelijk! Fulltime? Hup! Jij kunt zo de weg op. Liever parttime werken? Geen probleem! 2 dagen? 3 dagen? Jij kunt precies aangeven wat voor jou uitkomt. Fijn he? Bij feestdagen of inhaaldagen (dat is ongeveer 4x per jaar) wordt er ook op zaterdag gewerkt. Dit is op vrijwillige basis, maar weet wel: je krijgt een extra toeslag van 40%!

 • Veel voorkomende functies bij Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch

  Werken bij de Afvalstoffendienst in Den Bosch, lijkt je dat wat? Mooi! Check de mogelijkheden bij de Afvalstoffendienst hieronder.

  Belader 
  Hup! Samen met je collega’s ga jij lekker de weg op. Jullie checken de route om te zien welke gemeente er vandaag op de planning staat. Misschien Den Bosch of juist een van de omliggende gemeenten. Wat houdt belader precies in? Afwisselende routes, in de buitenlucht werken én samen met je collega’s ervoor te zorgen dat de afvalcontainers worden geleegd. Hier ga jij veel inwoners erg blij mee maken!

  Chauffeur
  Altijd al in een grote bak willen rijden? Dan is dit je kans! Als chauffeur kun jij (veilig) door de smalle straatjes van Den Bosch scheuren. Samen met je collega’s rijd jij door Den Bosch om het afval op te halen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor je team. Je kunt dus wel stellen dat jij een belangrijke rol hebt! Als chauffeur heb jij een toffe baan achter het stuur én kun je in de buitenlucht werken. Klinkt goed toch?

  Opleiding tot vrachtwagenchauffeur
  Aan het werk EN je rijbewijs C halen? Dat kan bij Afvalstoffendienst! Heb jij een rijbewijs B in de pocket? Start dan als belader achter de wagen en volg de opleiding tot vrachtwagenchauffeur tijdens jouw loopbaan. Zullen we het nog leuker maken? Wij betalen namelijk de opleiding. Zo heb je binnen no-time je rijbewijs C binnen. Gaaf hé!