Vacatures Arvato

Honderden online cursussen 💡 | Kans op een vast contract 📝 | Reiskosten vergoeding 🚗 | Vakantie en ploegen toeslag! 💸

Werk je bij Arvato, dan zorg jij ervoor dat producten op de juiste plek terecht komen. Kijk maar eens om je heen.👀 Wij garanderen je dat jij producten ziet die je bij Arvato ziet. Ja, ook nu! Van de nieuwste telefoons tot aan de mooiste lipsticks en de hipste schoenen. Al deze producten zie jij terug als jij werkt bij Arvato. Maar Arvato biedt jou naast een baan nog veel meer. Een fantastisch salaris, doorgroeimogelijkheden en veel vrijheid. Ga snel naar alle vacatures, hop het is maar 1 klik op die gele knop!👉

Vacatures Arvato!

Arbeidsvoorwaarden

Jij bent vast benieuwd hoe jouw toekomst bij Arvato eruit komt te zien. Wij geven je alvast een kijkje in die glazen bol. Bij Arvato heb jij:

 • Een grote kans op een vast contract

 • Een goed bruto uurloon vanaf €13,27 per uur

 • Doorgroeimogelijkheden; honderden online cursussen om jezelf te ontwikkelen!

 • Reiskostenvergoeding; €0,19 per km. Max €7,27 per dag buiten een straal van 5km

 • Vakantietoeslag van 8,33%

 • Ploegentoeslag van 35%

 • Mogelijkheden om certificaten te behalen (bijvoorbeeld een reachtruckcertificaat)

Stuur mij een vacature alert!

 

Lees verder over werken bij Arvato

 

Werken bij Arvato

Waarom werken bij Arvato?

⚖️Balans
Bij Arvato kan jij zowel fulltime als parttime aan de slag. Alles is bespreekbaar en jouw groei staat voorop!

💪Inhoud
Bij Arvato staat efficiëntie en ontwikkeling hoog in het vaandel! Jouw ideeën zijn daarom altijd welkom. Die worden heel serieus genomen. Dus pak de uitdaging aan! Denk mee met Arvato om jouw werk nog beter en sneller te maken. 

🙏Groei 
Arvato is een snel groeiend bedrijf en wil jou ook laten groeien. Daarom krijg jij veel kansen. Jij maakt namelijk een grote kans op een vast contract. En doorgroeien? 📈 Dat kan altijd! Bij Arvato maken ze gebruik van de nieuwste technologieën om jouw werk zo efficiënt en makkelijk mogelijk te maken. Is dat even lekker!

Vacatures Arvato

Een vast contract!

Ja je leest het goed! Direct een vast contract via Tempo-Team. Zo ontvang jij in één klap meer zekerheid. Wat een boost voor jouw werkplezier! Ga ervoor!

Veel voorkomende vragen over werken bij Arvato

 • Waar is Arvato gevestigd?

  Arvato is volop in ontwikkeling wat betekent dat er veel kansen liggen voor jou. Arvato heeft vier vestigingen: Gennep (Heijen), Venlo, Venray (Oostrum) en Schiphol-Rijk. Woon jij iets verder weg? Dat is geen probleem! Er is een goede reiskostenvergoeding. Dus wil jij aan de slag op één van de vestigingen van Arvato, bekijk dan snel de openstaande vacatures! 

  Check alle vacatures bij Arvato

 • Wat voor functies zijn er bij Arvato?

  Bij Arvato is er altijd wel een passende vacature beschikbaar voor jou. Benieuwd hoe jouw baan er precies uitziet? Lees dan hieronder de omschrijvingen van de meest voorkomende vacatures van Arvato.  

  Logistiek medewerker

  Bij Arvato ben jij nooit alleen. Vanaf dag 1 heb jij een buddy.🧍 Hoe werkt de scanner? Waar kan je pauze houden? Wat is jouw werkplek? Jouw buddy vertelt het je allemaal. Jullie beginnen de dag met het doornemen van de planning. Daarna gaan jullie knallen. Je ziet verschillende producten voorbij komen. Jij zorgt ervoor dat ze gescand worden. En je maakt ze klaar voor verzending. En kijk eens om je heen. Daar staan al jouw collega’s. Het is en blijft altijd een feest bij Arvato! Benieuwd?
  Bekijk hier alle vacatures voor logistiek medewerker bij Arvato!

  Reachtruckchauffeur
  Als reachtruckchauffeur is geen dag hetzelfde. Jij zorgt dat de juiste producten op de juiste plek op het juiste moment staan. Lekker veel afwisseling dus. De ene dag ben jij verantwoordelijk voor alle inkomende producten en de andere dag voor de uitgaande producten. Dit doe jij niet alleen, maar samen met een leuk team.

  Check hier alle reachtruckchauffeur vacatures bij Arvato!

  Orderpicker
  Als orderpicker bij Arvato zorg je ervoor dat alle pakketten gepicked worden! Maar dit zijn soms niet zomaar producten. Bij Arvato in Venlo loop jij misschien wel met de nieuwste gameconsole in jouw handen. Psst, wist je dat jij tijdens jouw lunchpauze gebruik kan maken van deze gameconsoles? Hoe vet!
  Daarentegen sta je in het magazijn in Heijen ineens met luxeproducten van Rituals in je handen. Genoeg leuke producten dus!

  Check alle vacatures als orderpicker bij Arvato.

 • Kan ik alleen fulltime aan de slag of ook parttime?

  Wil jij parttime of fulltime werken? Bij Arvato is alles mogelijk. Als jij veel wilt werken, kan Arvato je ook veel uren bieden. Dus wil jij hier graag aan de slag? Laat je voorkeur snel weten aan de recruiter, zodat jullie samen de opties kunnen bespreken. 

  Alle fulltime vacatures bij Arvato
  Alle parttime vacatures bij Arvato