Werken bij Beeld & Geluid

Beeld en Geluid scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💸€14,70 l 🌈 Inclusieve werkomgeving l 💪 kans op detacheren | 📍 Hilversum

Een van Hilversums opvallendste gebouwen is het kleurrijke gebouw van Beeld & Geluid. Hét instituut voor media. Bekend van onder andere radio- en televisieshows, websites, video(games) en gifs! En in het gebouw is zelfs een interactief museum! Klinkt als een vrolijke en inspirerende werkplek toch? En vind jij flexibiliteit belangrijk en wil je werken in een divers team? Dan zijn de vacatures bij Beeld & Geluid msschien wel wat voor jou! Check snel de vacatures hier onder. 

Vacatures Beeld & Geluid 

Arbeidsvoorwaarden Beeld & Geluid

 • Een goed salaris tot €14,75 
 • Mogelijkheid tot een tijdelijk contract (Detachering via SPARQ)
 • Persoonlijk inwerktraject
 • Gratis trainingen
 • Sfeervolle werkplek

Lees meer over:

Bekijk de vacatures  Vacatures in je mail

Dit is waarom je wilt werken bij Beeld & Geluid

Inhoudelijke baan, goede werk-privé balans en kansen om te groeien. Hieronder vertellen we je meer over wat werken betekent bij Beeld & Geluid.

💪 Inhoudelijk baan
Niet alleen is Beeld & Geluid het grootste media archief ter wereld, maar ook een toegankelijke, inspirerende ontmoetingsplek voor iedereen. Hun doel is om verbinding te maken! Van persoonlijke bezoekers tot professionele mediamakers. Ben je op zoek naar diversiteit en inclusie? Beeld & Geluid neemt dit heel serieus! Dat zie je terug in de samenstelling van de teams. Op het instituut werken inmiddels zo'n 400 collega's en studenten.

🙏 Goede werk-privé balans
Er is meer dan alleen je werk. Daarom is het belangrijk dat je naast je werk genoeg tijd overhoud voor familie en vrienden, of hobby’s en sport. Bij Beeld & Geluid zijn jouw parttime dagen flexibel. Zo lukt het jou altijd om weer eens af te spreken met die ene vriend of vriendin. Helemaal op je plek? Mooi! Dan blijf je gewoon werken op een nieuw of vast contract. En met die werkzekerheid kan jij toch mooi die hypotheek aanvragen!

🎓 Groeien
Een training volgen om nóg beter te worden in je werk? Regelen we voor je! Word een communicatie talent. Volg gratis de training “beter verbinden” en leer communicatieve vaardigheden die je voortaan dagelijks zal toepassen. En lukt dat jou ook al in vloeiend Engels? Daar hebben we ook een training voor.
 

Vacatures Beeld & Geluid 

Veel gestelde vragen over Beeld en Geluid

 • Wat zijn veel voorkomende functies bij Beeld en Geluid?

  Heb je nu jouw volgende werkplek gevonden? Super! Bekijk hieronder welke functie het beste bij jou past.

  Host

  Als host vorm jij samen met jouw collega’s het team Verwennen. Dit team is verantwoordelijk voor de eerste indruk. Met jouw warme welkom voelen de gasten van Beeld & Geluid zich al snel thuis. Als host zorg jij ervoor dat het hen aan niets ontbreekt en overtref jij alle verwachtingen. Jij schiet te hulp waar nodig, beantwoord vragen en zorgt voor een veilige omgeving. 

  Frontoffice medewerker

  Jij bent het stralende middelpunt. Letterlijk! Want als frontoffice medewerker werk jij bij de centrale receptie van Beeld & Geluid. Jij begeleidt gasten naar de juiste plek of persoon. Je staat gasten persoonlijk te woord of via de telefoon en verricht ondertussen kleine administratieve werkzaamheden. Daar komt behoorlijk wat multitasking bij kijken.

 • Kan je parttime of fulltime werken bij Beeld en Geluid?

  Je las het net al. Jouw werk en privé zijn behoorlijk in balans. Je werkt parttime en altijd één dag in het weekend. De dagen deel jij zelf flexibel in. Voor diensten na 22.00 uur ontvang jij ook nog eens een lekkere toeslag.

 • Waar kan je werken bij Beeld en Geluid?

  Beeld & Geluid bevindt zich op het Media Park in Hilversum. Het ligt centraal en is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer of de fiets. Parkeren is gratis voor medewerkers. Winnen!

 • Wat kun je doen bij Beeld en Geluid?

  Bij Beeld en Geluid zijn er tal van boeiende functies en vacatures beschikbaar! Of je nu gepassioneerd bent door media, een expert in digitalisering bent, of juist een talent hebt voor educatie en publieksbegeleiding, er is voor elk wat wils. Ontdek de mogelijkheden om deel uit te maken van een dynamisch team dat bijdraagt aan het behoud en de toegankelijkheid van ons media-erfgoed. Bekijk onze actuele vacatures en wie weet vind jij binnenkort jouw droombaan bij Beeld en Geluid!

 • Wat is Beeld en Geluid?

  Beeld en Geluid is dé bron van inspiratie voor alles wat met media te maken heeft. Gevestigd in Hilversum, het hart van de Nederlandse mediawereld, biedt Beeld en Geluid een uniek kijkje achter de schermen van onze rijke mediageschiedenis. Van spraakmakende tentoonstellingen tot interactieve workshops, van historische archieven tot moderne multimediale presentaties, Beeld en Geluid laat zien hoe media onze samenleving vormgeven en verbinden.

 • Wat is het salaris bij Beeld & Geluid?

  Dat verschilt per functie! Ga je aan de slag als host? Dan is jouw salaris €13,26 per uur. Frontoffice medewerker meer wat voor jou? Dan begin je met een salaris van €14,70 per uur. 

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.