Werken bij Benchmark

Benchmark scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

📝 Kans op vast contract | 💸 Toeslagen tot 22%  | 💪 Makkelijk doorgroeien
📍 Almelo

Is het jou ooit opgevallen hoe klein elektronische producten tegenwoordig zijn? En in die elektronica zitten ook piepkleine onderdelen! Iemand zet die in elkaar. Jij wordt assemblage- of logistiek medewerker die al die elektronische producten maakt. Waar je dat doet? Bij Benchmark Electronics natuurlijk!  Benchmark Electronics is het brein achter heul-veel elektronica. Printplaten is dan ook het heilige woord. Benchmark Electronics is van alle markten thuis! 

Alle vacatures bij Benchmark

Arbeidsvoorwaarden bij Benchmark

 • Goed startsalaris vanaf €16,21
 • Ploegentoeslag tot 16%
 • Wachtdag toeslag 
 • ADV toeslag
 • Reiskostenvergoeding 
 • Een unieke high-tech werkomgeving    
 • Doorgroeimogelijkheden waardoor je voor langere tijd kunt blijven

Vacatures bij Benchmark Vacatures in je mail

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij Benchmark

Werken bij Benchmark is lachen, gieren én brullen met collega’s. Hoe is de sfeer? Gezellig en informeel! Tijdens de koffiepauze kan je terecht bij jouw toekomstige Tempo-Team collega's voor een lekker bakkie en natuurlijk een praatje. Tijdens de werkuren is iedereen geconcentreerd aan de slag. Dat is ook nodig, want de producten die gemaakt worden zijn van groot maatschappelijk belang. Ook al zijn de producten zelf soms heel klein! 

🙏 Goede werk-privé balans | Bepaal zelf je hoelaat je begint    
Bij Benchmark heb jij zelf in de hand hoe laat je begint. Wil jij uitslapen? Geen probleem, dan start jouw werkdag om 09:00. Wil jij 's middags nog gezellig koffie drinken met vrienden? Dan begin jij 's ochtends om 07:00 zodat je lekker op tijd vrij bent! En wist je dat Benchmark is verkozen tot hét fitste bedrijf van Twente? Dat is niet voor niets. Want tijdens je pauze kun je lekker gaan rennen of wandelen🏃‍♂️! Zeg je sportschool abonnement maar op 😉        

💪 Inhoud van jouw baan
Werken bij Benchmark doet er écht toe!  Benchmark bedenkt en produceert namelijk elektronica voor de medische wereld en de lucht- en ruimtevaart. Denk hierbij aan technologie die jouw leven kan redden op de IC of communicatiesystemen in vliegtuigen. Hoe tof is het dat jij hierin een belangrijke rol kan spelen!? Wat werken bij Benchmark zo leuk maakt? Je hoeft je geen moment te vervellen.
                            
🎓 Groeien
Bij Benchmark kijken ze naar wat jij nodig hebt! De doorgroeimogelijkheden zijn oneindig. Wat dacht je van een opleiding tot assemblage medewerker, soldeer medewerker of SMD-operator. Toch liever de logistieke kant verkennen? Bij Benchmark is er heul-veel keus! Het functieaanbod is namelijk enorm. En dan denk je dat we alles wel gehad hebben... maar nee! De Benchmark Academy biedt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Alle vacatures bij Benchmark

Veelgestelde vragen over werken bij Benchmark

 • Kan je bij Benchmark fulltime of partime werken?

  Keuzes, keuzes, keuzes… wil je 4 dagen of liever 5 dagen per week aan de slag? Waarom zou je kiezen? Bij Benchmark is het allebei mogelijk! Alle functies zijn voor 32 tot 40 uur per week. De keuze is aan jou! Je werkt in twee ploegendiensten, van 06:00 tot 14:30 of van 14:15 tot 22:45. En voor elk uur in 2 ploegen krijg je 16% extra toeslag! Lekker toch. Bekijk hier alle vacatures bij Benchmark

 • In welke regio kan ik bij Benchmark aan de slag?

  Kom je oet Twente? Dan zit je bij Benchmark helemaal perfect. Denk je dat het in Twente een en al ‘’boerderi' is? Dan zit je fout, want in Almelo staat de fabriek van Benchmark. Let wel op! Als je bij de fabriek wil komen van Benchmark zul je wel in het bezit moeten zijn van eigen vervoer. Maar geen zorgen! Jouw reiskosten worden vergoed. Dus dat is top geregeld ✔️ Check alle vacatures bij Benchmark in Almelo en solliciteer snel!

 • Wat verdien je bij Benchmark?

  Afhankelijk van je ervaring, functie en uren verdien je bij Benchmark vanaf €16,- per uur. Benieuwd wat jij zou verdienen? Vraag het gerust aan de recruiter!

 • Wat zijn de veel voorkomende vacatures bij Benchmark?

  Bij Benchmark staan er altijd vacatures open. Ga bijvoorbeeld aan de slag als logistiek medewerker of test technician. De meest voorkomende functies? We lopen ze even langs. 

  Technisch medewerker printplaten

  Wil jij de nieuwe superman of supervrouw worden? Nee, je hoeft er niet op los te rammen. Je kunt juist heel nauwkeurig te werk gaan. Niets ontgaat jouw superblik! Waar je die voor gaat inzetten? Jij gaat printplaten solderen aan de hand van werkinstructies. Jij weet precies waar ieder minuscule component moet komen! Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat alle printplaten er tiptop uitzien!

  Assemblagemedewerker

  Is jouw bijnaam ook wel Pietje Precies? Dan past de functie van assemblagemedewerker he-le-maal bij jou!  Als assemblagemedewerker let jij op de kleinste details. En dat is belangrijk omdat jij apparaten en technische producten in elkaar zet. Dat doe je natuurlijk aan de hand van werkinstructies 😉. Je werkt dus niet alleen in een fijn bedrijf, je werk is ook heel ‘fijn’. Letterlijk! 

  Logistiek medewerker

  Als logistiek medewerker ben je dé alleskunner van Benchmark! Van het in- en uitpakken van producten, het bevoorraden van het magazijn tot het verzamelen van elektrische onderdelen,  jij kan het allemaal! Zodra de orders zijn verzameld, zorg jij ervoor dat ze klaar worden gemaakt voor verzending. Liever je spierballen gebruiken? Jij gaat aan de slag als orderpicker in het grote magazijn.  Met je heftruck verzamel je alle grote orders. Voordat je afsluit check je nog snel even de voorraden en verwerk je dit binnen de systemen.  Kortom, als logistiek medewerker bij Benchmark ben jij dus allround inzetbaar.

  Test Technician

  Als een echte detective, euh, test technician ga jij  op zoek naar storingen in elektronische kabinetten.  Samen met jouw collega’s traceren en lossen jullie  storingen op. Hiervoor krijg jij natuurlijk alle tools die je nodig hebt. De storingen spoor je op door geautomatiseerd en handmatig te testen. Storing gevonden?  Yesss 🙌 Samen met je collega’s maak je de elektronische kabinetten storingsvrij. Zo, dankzij jouw werk loopt  alles weer op rolletjes.

Vragen? Neem contact op

Eslin van Tuinen-Scholten