Werken bij Boels

💸 Een mega lekker salaris | 📃 Uitzicht op vast contract | 🤝 Reiskostenvergoeding | 📈 Doorgroeien

Het eerste waar je aan denkt als je bij Boels komt werken? Je familie! Nee, niet je vader, moeder, opa of oma. Je nieuwe collega’s! Boels is één grote familie. Of je nou op het hoofdkantoor werkt, in de klantenservice of in een Boels filiaal. Familiegevoel is o-ve-ral. Zo ga je elke dag met plezier naar je werk. Dat wil jij toch ook? Solliciteren is al binnen 3 minuten gedaan. Waar wacht je nog op? 

Alle Boels vacatures

Arbeidsvoorwaarden

Zo’n nieuwe familie is kei gezellig! Maar dat is natuurlijk niet de enige reden waarom je wil werken bij Boels. Je krijgt ook nog een heleBoels andere dingen:

 • Een lekker salaris wat past bij jouw opleiding en werkervaring;

 • Boels collega’s staan in verbinding met elkaar een helpen elkaar; 

 • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie; 

 • Kans op een vast contract bij Boels; 

 • Reiskostenvergoeding;

 • Mega veel opleidingsmogelijkheden via Tempo-Team.

Alle Boels vacatures Vacatures in je mail

 

Lees meer over: 

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Dit is waarom je wilt werken bij Boels


💪 Inhoud van jouw baan 
Wil jij aan de slag als administratief medewerker? Chauffeur, monteur of verkoopmedewerker? Bij Boels is één ding zeker. Je hoeft je niet te vervelen! Elke dag is anders. En die variatie werkt verfrissend! De ene dag repareren. De andere dag schoonmaken en de dag erna naar de klant toe. Jij kan stiekem alles! En weet je iets niet? Dan schiet je werk familie je te hulp om het je uit te leggen. Fijn toch?

🙏 Goede werk-privé balans
Flexibiliteit! Bij Boels heel normaal. Je kunt bij Boels zowel fulltime als parttime aan de slag. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Lekker heel de week werken? Check! Een dagje naar Burgers Zoo? Ook check! Boels heeft genoeg vacatures openstaan. Het is alleen aan jou waar je voor kiest. Neem snel een kijkje! 👀

 🎓Groeien
Bij Boels kom je niet alleen maar om spullen te huren. Ook jouw carrière zetten ze bij Boels in de hoogste versnelling. En met alle gratis opleidingen en trainingen die je krijgt bij Tempo-Team ontwikkel jij je nóg sneller! Eigenlijk krijg je bij Boels gewoon alle gereedschappen (niet letterlijk) om jouw carrière steeds een stapje verder uit te bouwen. Benieuwd? Dan zit er nog maar één ding op… solliciteren! 

Alle Boels vacatures
 

Veel gestelde vragen over werken bij Boels

 • Kan ik bij Boels Fulltime of parttime werken?

  Allebei! Er zijn genoeg leuke vacatures te kiezen bij Boels. Zo zit er ook altijd wel eentje tussen die per-fect aansluit op jouw behoeften. En je kan dus zelf kiezen of je een fulltime functie wilt of niet. Cashen is altijd leuk! Maar een dagje vrij hebben kan ook heerlijk zijn. Bij Boels is er veel mogelijk. Dus grijp je kans en solliciteer vandaag nog! Pssst… duurt maar drie minuten! 

 • Waar kan ik werken bij Boels?

  Boels heeft meerdere locaties in heel Nederland. Zo verwelkomt Boels jou graag in Sittard, Utrecht en Den Haag. Maar Boels heeft nog meer vacatures openstaan. Benieuwd of er eentje tussen zit bij jou in de buurt? Kijk dan even hierrr.

 • Wat zijn de veelvoorkomende vacatures bij Boels?

  Chauffeur BE

  Als chauffeur BE zit je dagelijks op de weg om materialen te bezorgen aan de klanten van Boels. 's Ochtends kom je samen met je collega’s in het filiaal en na een kopje koffie start je de auto voor de eerste rit. Je laadt de verhuurmaterialen in en zorgt dat deze tijdig en netjes worden afgeleverd bij de klanten in jouw gebied. Naast dat jij in het bezit bent van een BE rijbewijs is het van belang dat jij ervaring hebt met het rijden van een aanhanger en klanten wilt voorzien van de beste service. Ben jij servicegericht en ben jij graag onderweg? Dan is dit de perfecte functie!

  Klantadviseur

  Hoe belangrijk is de rol van Klant Adviseur bij Boels? Extreem belangrijk! ‘Klantenservice medewerker’, ‘callcenter medewerker’, ‘customer service medewerker’. Hoe jij het ook noemt, jij helpt de klanten door het best passende advies! Je begrijpt je klant als geen ander, kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan en je haalt alles uit de kast om jouw klant te helpen. Als Klant Adviseur is geen dag hetzelfde: je beantwoordt vragen van klanten, geeft advies over het beste product om te huren, je verstuurt offertes en reserveringen per mail, verzorgt de juiste rapportages, helpt de klant op weg binnen My Boels. Het ene moment heb je een gesprek met een van de grootste bouwbedrijven van Nederland en het andere moment belt een particuliere klant. Een leuke diverse functie waar geen enkele dag hetzelfde is! 

  Terreinmedewerker

  Als terreinmedewerker heb jij een functie waarin je continu met iedereen in contact staat, niet alleen intern met je directe collega’s, maar ook met onze klanten. Omdat jij sociaal en communicatief bent ingesteld is dit voor jou geen probleem. In deze afwisselende functie is geen dag hetzelfde en ga jij zowel binnen als buiten op het terrein aan de slag. Zo ben jij, samen met je collega’s, ook verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein om het ordelijk, schoon en overzichtelijk te houden. In deze rol krijg je veel vrijheid en naar mate van ervaring ook meer verantwoordelijkheden.

  Check snel alle vacatures bij Boels vacatures

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.