Werken bij CB

💰 Verdien minimaal €13,77| 💸Toeslagen van 100% l 💪 kans op vast contract l 📍Culemborg & Vianen

CB zorgt ervoor dat de boeken zo snel mogelijk bij studenten en fanatieke lezers terecht komen. Tenminste, jij en je collega’s! Of hoe jouw collega’s het graag noemen: jouw werkfamilie. Samen stampen jullie heerlijk door. Een paar voorwaarden… Goede muziek en de zaterdagen altijd vrij. Dat is geregeld. Je vindt veel logistieke functies bij CB. Denk aan orderpickers, reachtruckchauffeurs of magazijnmedewerkers. Van 16 uur tot een fulltime baan kan jij solliciteren! 

Vacatures CB    

Arbeidsvoowaarden bij CB

 • Een startsalaris van €13,77 per uur
 • Reiskostenvergoeding! Je OV kosten worden zelfs 100% vergoed! 
 • Toeslagen tot 100%
 • Kans op een contract van CB.
 • Een opleiding tot heftruck- en reachtruckchauffeur.
 • Bedrijfsuitjes! 
 • Elke zaterdag vrij

Vacatures CB   Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij CB

Bij CB willen ze hun medewerkers het liefst zo lang mogelijk houden. Daarom zorgen ze goed voor jou! Benieuwd hoe? Check dit maar even:

💪 Inhoud van jouw baan | De logistieke baan!
Bij CB heb jij de inhoud van jouw baan zelf in de hand. Jij kiest namelijk zelf voor welke kant van het bedrijf jij gaat werken. Zorg jij voor de boeken? Of voor alle health care producten? Aan allebei de kanten houdt jij je bezig met het logistieke proces. Van het op peil houden van de voorraad. Het verwerken en inpakken van bestellingen. Zorgen dat de vrachtwagens alles goed meenemen. En als reachtruckchauffeur? Zorg jij voor de producten op de bovenste plank. Jullie als team zorgen voor het hele plaatje. Wauw! 

🙏 Goede werk-privé balans | Zaterdag = Vrij! 
Het leven is meer dan werk, werk, werk. Dat zien wij, dat ziet CB. Zo zijn ze bij CB heel stellig. Elke zaterdag heb jij vrij. Heerlijk toch?! Zo kan jij altijd mee naar een pretpark of de kroeg. Nog aan studeren of gewoon wat extra vrij? Jij bepaalt zelf hoeveel uur je werkt. Bij CB kan je vanaf 16 uur per week werken. Maar ga jij voor het maximale? Dan is de fulltime baan meer iets voor jou. Je begrijpt het al… jij stelt jouw ideale plaatje samen. Overleg het met de recruiter. Dan stellen we samen jouw baan samen. 

🎓 Groeien
Nieuwe dingen leren. Nog beter worden. En doorgroeien! Daar helpt deze werkgever jou graag bij. Wil jij aan het werk als reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur, maar nog geen certificaat? Geen probleem! CB geeft jou de opleiding. Zo zit jij binnenkort in jouw reachtruck. Ligt jouw ambitie bij het team leiden? Gewoon even bespreken met jouw leidinggevende. Samen kijken jullie naar alle mogelijkheden, opleidingen en ervaring. CB luistert en past zich aan, aan jou!  

Vacatures CB
 

Vragen over werken bij CB? Neem contact op!

Veelgestelde vragen over werken bij CB

 • Kan je bij CB fulltime of partime werken?

  Bij CB kan jij al werken vanaf 16 uur per week. Oplopend tot een fulltime baan! Jij bepaalt hoeveel vrije dagen jij pakt. Of hoeveel uren jij dansend in het magazijn staat. (En natuurlijk lekker casht). Bekijk wat bij jou past. Check alle vacatures bij CB.
   

 • In welke regio kan ik bij CB aan de slag?

  De vacatures van CB zijn te vinden in Culemborg en Vianen. Het verschil? Het ene ligt in Gelderland en het andere in Utrecht. Maar de functies zijn op allebei de locaties hetzelfde. Werk je bij CB? Dan denken ze met je mee. Allebei de vestigingen zijn met het OV en met de auto heel goed te bereiken. En om het plaatje compleet te maken. Je krijgt een mega goede reiskostenvergoeding. Zeker als je met het OV komt. Dan betaal jij geen cent meer. Kom je met de auto? Dan is er ook een parkeerplek geregeld. Ja ja… voor de deur. 😉

 • Wat verdien je bij CB?

  Jouw salaris bij CB ligt tussen de €13 en €17 per uur. Aan de hand van jouw functie, ervaring en leeftijd wordt jouw salaris bepaalt.

 • Wat zijn de veelvoorkomende vacatures bij CB?

  Bij CB kom je logistieke vacatures tegen. En meest voorkomende? We lopen ze even langs. 

  👉 Orderpicker

  Jij verzamelt samen met jouw collega’s alle bestellingen die binnenkomen. Je maakt alles compleet, pakt alles netjes in en stuurt het naar de klant. Wat je inpakt, dat ligt aan jouw keuze. Boeken of health care producten. In deze functies heb jij nooit meer goede voornemens nodig. Tenminste… de clichés dan. Als orderpicker wandel jij het hele magazijn af. 10.000 stappen? Jij bent pas tevreden bij 12.000.  

  👉 Logistiek medewerker

  Jij staat op de afdeling ‘Hoogbouw’. Hier komen alle pallets met boeken binnen. Jij verwerkt de pallets en sorteert de boeken. Maar jij pakt ook een stukje administratie op. Alle boeken inboeken in de systemen, zorgen voor herbevoorrading. Dat maakt jouw werk heerlijk afwisselend. Vervelen? Nooit meer! 

  👉 Magazijnmedewerker

  ‘Groepage’ dat is jouw afdeling. Het eindstation voor alle producten. Jij sorteert de pakketten en zorgt voor de verzending. De dozen stapel jij als een Tetrisheld op pallets en zet ze klaar voor de juiste vrachtwagen. Je krijgt hulp. Van de lepelaar. Tillen is zo zwaar namelijk… Iedereen helpt elkaar. 

  👉 Reachtruck

  jij geniet van veel afwisseling en hoogtes. Het ene moment ben je boeken of health care producten aan het bevoorraden en orders verzendklaar aan het maken. Het andere moment plaats jij pallets hoog in de stellingen met de man-up truck: een reachtruck die tot wel 10 meter hoog gaat! WAT?! Nog geen flauw idee hoe jij zo’n reachtruck bestuurt? Geen paniek! Dat is nergens voor nodig. Bij CB volg jij binnen no time een opleiding tot reachtruckchauffeur.

 • Heb je een diploma nodig om te werken bij CB?

  Of jij een diploma nodig hebt om te werken bij CB hangt af van je functie. Als orderpicker of logistiek medewerker kan jij zo aan de slag. Wil je aan de slag als heftruck- of reachtruck chauffeur dan zal je een diploma nodig hebben. Heb je die nog niet? Vertel het! Samen met CB zorgen we voor jouw opleiding. Wil je doorgroeien in je werk? Dan kan het zo zijn dat er trainingen of opleidingen aangeboden worden. Ook daar helpt Tempo-Team en CB je graag bij!