Werken bij Chateraise

Taart, taart en nog meer taart! Bij Chateraise vind je de allerlekkerste taarten. In Tilburg worden deze taarten in een super grote en moderne industriële bakkerij gemaakt. Voor de export naar Japan! Gaaf hè? Chateraise staat bekend om hun hoge kwaliteit. Ze doen er altijd graag een schepje bovenop. Echt de kers op de taart dus! Lees snel verder om te zien wat Chateraise voor jou kan betekenen!

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Werken bij Chateraise 

Echte Tilburgse gezelligheid. Dat vind je bij Chateraise! In de kantine zit iedereen lekker samen te genieten van de lunch. Allemaal met dezelfde passie: TAART! Je werkt met tientallen collega’s mee aan een supermooi product. Samen zorg je ervoor dat er elke dag duizenden taartjes over de lopende band gaan. Echt teamwerk dus! Samen met de productiemedewerkers en operators regel je het wel. Én alleen de beste taarten gaan naar Japan. Japan zei je? Jazeker! Chateraise maakt vooral taarten die geëxporteerd worden naar Japan. Gaaf om daar aan mee te werken, toch?

Arbeidsvoorwaarden

Hier kan je de hele dag werken met taart! De heerlijke geur van warme chocola, verse aardbeien, mmmm. Wie wil dat nou niet?! Heerlijk natuurlijk én bovendien houd je er ook nog iets leuks aan over:

  • Een goed salaris! Afhankelijk van je functie verdien je tussen de €11,08 en €16,21 per uur. 
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.
  • Extra toeslagen! Tussen 18:00 uur ‘s avonds en 06:00 uur ‘s ochtends krijg je 34-37% extra uitbetaald!
  • Kans op een vast contract bij Chateraise.
  • Doorgroeimogelijkheden tot operator! Word jij de nieuwe ovenist of machinebediende?

Veel voorkomende vacatures bij Chateraise 

Bij Chateraise kunnen ze altijd productiemedewerkers en operators gebruiken. Benieuwd wat je dan eigenlijk doet? We zullen het je vertellen.

Productiemedewerker

Bij Chateraise is geen één dag hetzelfde. Als je hier in de productie werkt, ben je lekker afwisselend bezig. Zo ben je op je werkdag  bezig met taarten bakken, of juist de taarten leuk decoreren en inpakken.  Als productiemedewerker zorg jij dus letterlijk  voor de kers op de taart;). Lekker toch? (we bedoelen je werk, maar de taarten uiteraard ook!)

Operator 

Als operator ben je de rechterhand van de productiemedewerkers. Jij  zorgt ervoor dat alle machines juist zijn ingesteld zodat de perfecte taart kan worden gebakken. Ook weet jij welke ingrediënten je nodig hebt voor de lekkerste taart. Loopt de machine vast? Geen probleem voor jou. Je lost dat zo op! Je stuurt je team aan om zodat je collega’s weer verder kunnen met het maken van de lekkerste taarten.

Fulltime & parttime werken bij Chateraise

Bij Chateraise is alles mogelijk! Als je fulltime wilt werken, draai  je 3-5 diensten per week van 8 uur! Werk je liever parttime? Geen punt. Dan draai je 1-3 diensten per week.
Ben je op zoek naar een meer flexibele baan? Ook dat kan! Bij Chateraise worden er namelijk ook aflos diensten aangeboden . Dit betekent dat jij korte diensten van 5 uur zal doen. Ideaal als je een drukke planning hebt. Kids ophalen van school of net voordat je school begint bijvoorbeeld. Houd de pagina dus goed in de gaten voor deze speciale diensten :).
Verder ben je elk weekend lekker vrij en zijn er voornamelijk dagdiensten. Ben je meer een nachtbraker? Af en toe is er ook een avonddienst beschikbaar, dus wees er snel bij! Prima te combineren met je drukke sociale leven, toch?

Werken bij Chateraise in jouw regio

Chateraise ligt op industrieterrein Kraaiven in Tilburg-Noord. Omdat de diensten beginnen voordat de vogeltjes fluiten en de treinen en bussen rijden, is Chateraise lastiger te bereiken met het OV. Maar met de auto, scooter en fiets is het super goed te bereiken! Je kan ook nog eens voor de deur parkeren. Ideaal! Woon je verder dan 10 kilometer van Chateraise vandaan? Dan krijg je gewoon reiskostenvergoeding. 

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.