Werken bij Daelmans

Daelmans scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten🔥

Salaris hoger dan het minimum💸 | Toeslagen in het weekend 🎉 | Doorgroeimogelijkheden op jouw wensen 👊

Als je denkt aan Nederland, waar denk je dan aan? Als het goed is denk je nu: klompen, tulpen, koeien en …..  Stroopwafels natuurlijk. We zijn er beroemd mee in het buitenland en dat is natuurlijk volledig terecht! Want wie is er niet dol op? Bij Daelmans waren ze zó dol op stroopwafels, dat ze ze maar zelf zijn gaan maken. En hoe! Ze zijn inmiddels de grootste stroopwafel producent ter wereld 🌎 Lekker starten met een salaris van €14,97 wat alleen maar oploopt door de toeslagen zit jij gebakken😉 En niet alleen jouw salaris groeit, ook zijn er genoeg routes om jezelf te blijven ontwikkelen.

Alle vacatures Daelmans

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bij Daelmans zijn niet mis! We zetten het even voor je op een rijtje:

 • Een bovengemiddeld goed salaris van €14,97 per uur. 

 • Ploegentoeslagen: tot wel €19,46 verdienen!

 • Weekenddienst toeslagen!

 • 8,33% vakantietoeslag. 

 • Reiskostenvergoeding van €0,21 cent per kilometer. Tot een max. van 45 km.

 • Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar teamleider of operator

 • Stroopwafels tot je ze niet meer lust.

Lees verder over:

Maak een vacature alert aan!

Werken bij Daelmans

⚖️Balans 
Bij Daelmans staat er een grote groep gezellige collega’s op je te wachten. Door de informele en open cultuur praat iedereen gemakkelijk met elkaar en nemen ze je op in de groep. En dat is maar goed ook, want bij Daelmans werken ze veel in teamverband.🤝 Eén voor allen, allen voor één: dat is hoe het hier werkt.  Jij gaat met plezier naar je werk. Dat beloven we!

💪Inhoud
Bij Daelmans zijn ze altijd op zoek naar extra handjes voor de grootste stroopwafelfabriek in Oss. Of sta jij liever in de bakkerij? Alles kan bij Daelmans. De ene dag vouw je doosjes en zet je pakjes stroopwafels klaar. De andere dag sta je in de bakkerij boter te snijden. Verschillende werkzaamheden dus! Waar wacht je nog op! Check snel alle vacatures die openstaan bij Daelmans.

📈Groei
Bij Daelmans ligt er ook een mooi pakket met lekkere arbeidsvoorwaarden voor je klaar. Wat dacht je van een salaris van minimaal €14,97? En dat is nog maar het begin! Met extra toeslagen óf ervaring loopt dat salaris alleen maar op. En dit is niet alles. Naast het lekkere salaris kan jij ook doorgroeien van inpakmedewerker tot operator. Doe jij het nou helemaal geweldig (ja dit doe jij) dan maak je zelfs kans op een vast contract!

Solliciteer snel!

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.

Meestgestelde vragen over werken bij Daelmans

 • Wat zijn veel voorkomende vacatures bij Daelmans?

  Een groot deel van het productieproces bij Daelmans is inmiddels geautomatiseerd. Zo rollen er per minuut nóg meer stroopwafels van de band! Maar al die wafels moeten nog wel ingepakt en verplaatst worden. Je kunt daarom aan de slag als productiemedewerker, medewerker bakkerij of reachtruckchauffeur.

  Productiemedewerker
  Als productiemedewerker bij Daelmans houd jij een oogje in het zeil bij het inpakproces. Ook hier is lekker veel geautomatiseerd, maar soms is het wel nog nodig om de dozen met stroopwafels over de juiste pallets te verdelen en verzendklaar te maken. Een scherp oog en een klein beetje spierballen zijn hier dus handig. Ga naar alle productiemedewerker vacatures bij Daelmans

  Medewerker Bakkerij
  Als medewerker bakkerij ben jij degene die het recept voor de stroopwafel mag mengen, heerlijk toch! Ook zorg jij ervoor dat ingrediënten worden weggereden met een loopwagen. Jij zorgt ervoor dat je werkplek netjes schoon blijft zodat je met een voldaan gevoel weer naar huis gaat. En hoe gaaf is het om te zien dat jouw eigen gebakken stroopwafel in de winkel ligt! Alle medewerker bakkerij vacatures bij Daelmans

  Reachtruckchauffeur
  Een reachtruckchauffeur bij Daelmans is niet zomaar een reachtruckchauffeur! Je bent namelijk verantwoordelijk voor een groot deel van de werkzaamheden in het magazijn: van het verplaatsen van goederen, het klaarzetten van orders, beheren van de voorraad én het picken van orders: jij cheft het! Check alle reachtruckchauffeur vacatures bij Daelmans!

 • Kan ik fulltime of parrtime aan de slag?

  Fulltime werken bij Daelmans
  Van stroopwafels heb je er nooit genoeg. En daarom gaat het werk bij Daelmans de hele dag én nacht gewoon door. Gelukkig werken ze wel gewoon in drie ploegen. Hoe die er precies uitzien hangt af van jouw functie. Wat we je wel vast kunnen vertellen is dat een baan bij Daelmans (bijna) altijd fulltime is. Lekker veel uren maken (en cashen!) dus! Alle fulltime vacatures bij Daelmans!

 • Waar zit Daelmans gevestigd?

  Je kunt als inpakmedewerker of reachtruckchauffeur aan de slag bij Daelmans in Oss. Dat heb je als Ossenaar dus goed getroffen! Maar gelukkig zijn ze bij Daelmans de beroerdste niet en bieden ze je gewoon een reiskostenvergoeding. Ook wanneer je wat verder weg woont, kan jij dus gewoon lekker tussen de stroopwafels komen werken. Yes! Let er wel op dat de werklocatie met het openbaar vervoer niet goed te bereiken is. Een auto of fiets komt dus wel goed van pas.