Werken bij DKG

🤩Top-salaris mét toeslagen | 🎓Volop doorgroeimogelijkheden | 🖊️ Kans op een DKG contract | 👯De gezelligste collega’s!

Rara waar ben ik? Een plek in huis waar je meerdere keren per dag komt. Een plek waar je graag met mensen samenkomt. Een plek waar het heerlijk ruikt. Juist, de keuken! Bij DKG in Bergen op Zoom maken ze deze keukens. Bijvoorbeeld voor grote merken als  Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. Jij kan overal in dit logistieke proces aan de slag. Je krijgt een top salaris mét toeslagen en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Wie wil dat nou niet. Lees snel verder en solliciteer!

Alle DKG vacatures!

Waarom werken bij DKG?

Bij DKG in Bergen op Zoom worden de mooiste keukens van A tot Z gemaakt. Wat begint met het op maat zagen van een paar planken, groeit uit tot een complete keuken. Hoe gaaf is dat? En het mooiste: jij werkt hieraan mee! Je bent echt onderdeel van het DKG-team. Daar hoort natuurlijk passende werkkleding bij. Die krijg je gewoon. De sfeer op de werkvloer is goed en iedereen kent elkaar. Is het erg warm? De ijsjes komen eraan! En moet je in het weekend overwerken? Wij regelen al het eten en drinken voor je, zodat het je aan niks ontbreekt! We zijn natuurlijk super blij als je het bij DKG naar je zin hebt en je beste beentje voor zet. En die waardering voel je. Dat betekent dat jij na 6 maanden al een contract van DKG in handen hebt! Wil je zekerheid? Dan zit je bij DKG goed :)

Arbeidsvoorwaarden

Een leuke baan is dus gegarandeerd. Maar jij wilt ook weten wat het werk oplevert. Daarom een paar arbeidsvoorwaarden van DKG op een rijtje. Jij krijgt:

  • Een mooi salaris.
  • Nóg meer geld door toeslagen!
  • Na 1 jaar werken: nog meer geld. Jawel, een salarisverhoging!
  • Kans op een contract bij DKG!
  • Doorgroeimogelijkheden! Bijvoorbeeld naar operator + Vapro opleiding of een opleiding tot heftruckchauffeur.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Een tweede familie op je werk.

Veel voorkomende vacatures bij DKG

We nemen je even mee in een dag van de meest voorkomende functies bij DKG. Je leest er hieronder alles over.

Orderpicker

Welke orders krijg je vandaag binnen? Jij maakt de bestellingen compleet. Dit kun jij als geen ander! Met één druk op de scanner weet jij direct op welke locatie binnen het magazijn je moet zijn. Het juiste artikel pakken, op de kar zetten, scannen en weer door! Zo, alweer een order compleet.

Lader/losser

Met collega’s laad en los jij elke dag alle containers. Je checkt of de inkomende goederen compleet zijn en waar ze in het magazijn moeten komen. Ook alle uitgaande goederen komen langs jou! Keukenkastjes, planken, dozen met schroeven en nog veel meer! Jij schuift deze producten naar de lopende band. Deze lopende band brengt ze bij de containers en daar ga jij alles in de vrachtwagen stapelen! Van groot naar klein, van zwaar naar licht. Het is net Tetris!

Heftruckchauffeur

Rijd jij liever rond op 4 wielen? Dan is de functie als heftruckchauffeur wat voor jou! Heb je al ervaring en een certificaat? Dan kun je direct op deze functie starten! Heb je nog geen ervaring of certificaat? Start dan op één van de andere functies en groei door naar heftruckchauffeur! Met de heftruck zorg jij ervoor dat alle inkomende en uitgaande goederen op de juiste plek in het magazijn komen. Je vult machines aan met houten planken voor de productie. Maar ook een frisse neus halen behoort tot jouw takenpakket! Het laden en lossen van vrachtwagens en alle andere werkzaamheden die in de buitenlucht plaatsvinden. Ideaal toch?! En lekker afwisselend!

Operator

Ben jij meer van het technische gedeelte? Start dan als operator. Jij zorgt dat de verschillende machines op de juiste tijdstippen aan staan en verhelpt kleine storingen. Het is belangrijk dat je al ervaring hebt als operator. Heb je je Vapro al? Helemaal top! Om het werk afwisselend te houden werk jij met verschillende machines. De ene keer is dat de machine die de kastjes in een mooie kleur lakt, de andere keer is het de machine die alle platen omdraait. Variatie genoeg!

Fulltime werken bij DKG

Wil jij lekker veel uren maken? Mooi! Bij DKG kun je fulltime aan de slag. Het is belangrijk dat je minimaal 4 dagen per week beschikbaar bent. Werk je liever in 2 ploegen of in 3 ploegen? Dat is helemaal aan jou. Wij zorgen ervoor dat je voldoende uur per week kunt werken. En wil je dan nog steeds meer uren maken? Geen punt! Als het erg druk is kan dat ook in het weekend.

Werken bij DKG in Bergen op Zoom

De grote keukenfabriek DKG bevindt zich in Bergen op Zoom. Woon je om de hoek? Dan kan je uiteraard lekker op de fiets langskomen.. Woon je net wat verder weg? Pak gewoon de auto. Je krijgt reiskostenvergoeding! Er is voldoende plek om je fiets of auto te parkeren. Maar natuurlijk mag je ook te voet of met de scooter komen ;) Je werkt op verschillende tijden. De ene keer zie je dus de zon opkomen als je naar het werk komt, de andere keer zie je de zon ondergaan. Prachtig toch?! Bekijk alle vacatures bij DKG in Bergen op Zoom en solliciteer! 

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.