DPD vacatures

DPD scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💰Verdienen tot wel €19,24| 💸 8,33% vakantietoeslag l  | 💪 diverse doorgroeimogelijkheden| 📍Verschillende locaties door het land

Achter DPD gaat een reusachtig bedrijf schuil dat je overal tegenkomt: op de weg, of bij jou aan de voordeur. Maar die busjes vullen zichzelf niet. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Met een flexibel rooster en salaris dat kan oplopen tot €17,71 is DPD op zoek naar jou!

Alle DPD vacatures

Arbeidsvoorwaarden DPD

Wij zetten graag alle voordelen van werken bij DPD voor jou op een rij:

 • Verdienen tot wel €19,24 per uur

 • Een startsalaris van €13,27 per uur

 • Tot  wel 45% aan toeslagen bovenop jouw salaris;

 • Kans op een vast contract;

 • 8,33% vakantietoeslag;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Veel doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld voorman of teamleider

Alle DPD vacatures   Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom jij wilt werken bij DPD

💪 Inhoud van jouw baan 
Bij DPD zijn er altijd vacatures. En dan voornamelijk magazijnmedewerker vacatures.
Als magazijnmedewerker bij DPD houd jij je bezig om alle producten verzendklaar te maken. Dat betekent picken, labelen en sorteren. Jouw bijdrage is cruciaal, want zonder jou komen de producten niet aan.
Je werkt voornamelijk zelfstandig of in teams van twee. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het inladen van je eigen vrachtwagen. Het is een internationaal team met een fantastische werksfeer, waarin teamwork hoog in het vaandel staat.
Vacatures als magazijnmedewerker bij DPD

🙏 Goede werk-privé balans
We snappen dat geld belangrijk is, maar dat is natuurlijk niet alles. Je wilt ook zekerheid. Gelukkig ben je ook daarvoor aan het juiste adres bij DPD. Er zijn altijd genoeg uren te werken. Deze kan jij invullen zoals jij wilt. Ideaal, toch? Bovendien ben je in de weekenden vrij! Dat betekent dus doen waar jij zin in hebt. En tot slot maak je bij DPD kans op een vast contract. Dan weet jij ook in de toekomst waar je aan toe bent. 

🎓 Groeien
DPD investeert graag in zijn medewerkers. Ze bieden diverse trainingen en mogelijkheden aan zodat jij constant kan blijven groeien. Heb je leidinggevende ambities? Dan kan je doorgroeien naar teamleider. Bovendien zijn er mogelijkheden om door te stromen tot voorman. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het zorgen dat pakketten zonder correct label op hun bestemming aankomen zoals ze bedoeld zijn.
Daarnaast biedt DPD in samenwerking met Tempo-Team ook verschillende online trainingen aan. Zo kan jij jezelf continu blijven ontwikkelen.
Alle DPD vacatures

Werken bij DPD in de regio

DPD heeft verschillende vestigingen door het land. Oirschot, Veenendaal en Etten-leur en Berkel en Rodenrijs. Woon je daar in de buurt? TOP! Dan is DPD bij jou om de hoek! Maar maak je geen zorgen als je iets verder weg woont. We hebben al een reiskostenvergoeding voor je klaarliggen. Klaar voor een baan met de leukste collega’s en de gezelligste werksfeer? Solliciteer dan op een van de vacatures bij DPD. En wie weet… heb jij straks een gloednieuwe baan bij DPD.

DPD Veenendaal

Bij DPD Veenendaal is werken niet alleen leuk, maar ook lonend! Je zorgt ervoor dat alle pakketten verzendklaar worden gemaakt. En het beste is dat je niet alleen hard werkt voor jezelf, maar ook profiteert van een mooi salaris, aangevuld met tot wel 45% aan toeslagen. Kortom, bij DPD Veenendaal krijg je zekerheid én een leuke werkomgeving!
Vacatures in Veenendaal

DPD Etten-Leur

DPD in Etten-Leur staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze vestiging hier speelt een cruciale rol in het bezorgen van pakketten. Als je in Etten-Leur woont, is dit je kans om deel uit te maken van een gezellig team.
Vacatures in Etten-leur 

Dpd Berkel en Rodenrijs

Woon jij in Berkel en Rodenrijs? Dan is  DPD bij jou om de hoek! Onze vestiging in Berkel en Rodenrijs is een levendig centrum van activiteit, waar pakketten worden verwerkt en verzonden naar verschillende klanten.
Vacatures in Berkel en Rodenrijs

DPD Oirschot

Welkom bij DPD in Oirschot! Hier werken toegewijde professionals samen om ervoor te zorgen dat pakketten veilig en snel worden bezorgd. Als je in de buurt van Oirschot woont, biedt DPD je niet alleen een nieuwe stap in je carrière, maar ook de kans om te blijven groeien.
Vacatures in Oirschot

Vragen over werken bij DPD? Neem contact op!

Veelgestelde vragen over werken bij DPD

 • Zijn er zowel Parttime als fulltime vacatures bij DPD?

  Van alle pakketten thuis. Dat is DPD! Hier kan je namelijk zowel fulltime als parttime aan de slag. Wil je lekker sparen of meer kunnen uitgeven? Dan kan jij gewoon 40 uur aan de slag en jouw bankrekening spekken! Toch liever meer tijd voor andere dingen? Je kan bij DPD ook parttime aan de slag. Op woensdag naar je vrienden en lekker vrij zijn op vrijdag? Het kan allemaal als je werkt bij DPD. Door deze flexibiliteit kan jij ook jouw bijbaan starten bij DPD!

 • Hoeveel verdien ik bij DPD?

  Bij DPD verdien je een startsalaris van €13,27. Als je na 20:00 uur werkt, komt daar nog eens 30% bovenop, wat neerkomt op €17,25per uur. En als je zelfs nog later werkt, na 00:00 uur, verdien je €19,24 per uur.

 • Heb ik een diploma nodig om te werken bij DPD?

  Je hebt geen opleiding nodig. Wel spierballen😉

 • Is het zwaar werk?

  De pakketten variëren in grootte en gewicht, waarbij sommige pakketten tot wel 25 kilogram kunnen wegen.

 • Is er een mogelijkheid tot een vast contract?

  Bij DPD is er zeker de mogelijkheid om een vast contract te krijgen.

 • Klopt het dat er langere diensten zijn?

  Vroeger was het mogelijk om meer dan 8 uur per dag te werken, maar nu streeft DPD ernaar om de werkdagen zo veel mogelijk te beperken tot maximaal 8 uur.