Werken bij DPG Media

Een werkgever waar jij met een flinke dosis werkplezier jezelf écht kunt ontwikkelen? Je hebt hem gevonden: DPG Media! Werken bij DPG Media is als een "pers"-oonlijk cadeau voor je cv, met al die grote merken zoals De Volkskrant, Nu.nl, Libelle, QMusic. Breng deze topmerken van Nederland naar een hoger niveau als klantenservice- of sales medewerker bij DPG Media. Bekijk snel onze vacatures en laat jouw talent stralen!

Alle vacatures DPG Media

Waarom werken bij DPG Media 

Waarom niet? Want laten we eerlijk zijn: zo’n topmerk kun je héél goed kwijt op je cv. Daar mag je best mee pronken hoor. En niet alleen je cv wordt blij van zo’n baan. Je bankrekening kan het ook zeker waarderen! ;-). 

Maar genoeg daarover, want werken bij DPG Media is meer dan alleen werken voor mooie merken en een goed salaris. Als klantenservice medewerker bij DPG Media krijg je er namelijk in één klap een grote groep super leuke collega’s bij. Dat hoor je overal. Snappen we goed! Maar hier is het ook écht waar. Zo zijn ze op de afdelingen groot fan van grappen uithalen, samen lunchen, successen delen én natuurlijk de vrijdagmiddagborrel! Of je nu vanuit huis werkt of op kantoor, de sfeer en collegialiteit is overal voelbaar. Maakt niet uit op welke afdeling je werkt!  

Het is ons duidelijk: bij DPG Media moet je zijn. Solliciteren maar! ↑

Arbeidsvoorwaarden 

We hadden het al over een goed salaris. Maar ook de andere arbeidsvoorwaarden zijn niet mis bij DPG Media. Even alles op een rijtje:

  • Een super goed salaris van €12,50 tot €15,00 per uur!
  • Prestatieafhankelijke bonussen tot wel €500 per maand
  • De vakantietoeslag is 8,33% 
  • Volledige reiskostenvergoeding
  • Je start met een betaalde training
  • Mogelijkheid om deels thuis te werken
  • Gratis abonnement op jouw favoriete krant/magazine

Veel voorkomende vacatures bij DPG Media 

Bij DPG Media denk je misschien dat er alleen journalisten of redacteuren werken, maar dat is natuurlijk niet zo. Er zijn genoeg toffe vacature waarmee jij het verschil maakt. Bijvoorbeeld als sales medewerker of callcenter medewerker. Jij legt in ieder geval de lijntjes. Haha snap je hem? Telefoonlijntjes. 📞 Hoe jouw functie er precies uit komt te zien, hangt helemaal van je afdeling af. Hieronder lees je er álles over!

Callcenter medewerker 

Zorg jij voor écht ouderwets goede service? Als callcenter medewerker help je mensen die hun krant niet hebben ontvangen, vragen hebben over hun factuur, een adreswijziging willen doorgeven of je advies willen over de abonnementsvormen. Lekker veel afwisseling en écht een verschil maken dus. Bekijk alle callcenter medewerker vactures

Sales medewerker

Wanneer iemand de woorden "Ik wil graag mijn krantenabonnement opzeggen" zegt, dan begint voor jou de wedstrijd. Als sales medewerker is het aan jou om te ontdekken wat de klant beweegt. Het is niet nodig om een koning(in) van gladde praatjes te zijn. In plaats daarvan ben jij een expert in het stellen van de juiste vragen. Jij bent de persoon die de reden kan achterhalen en het probleem kan oplossen. En weet je wat? Dat is iets waar jij ontzettend goed in bent! Bekijk alle sales medewerker vactures

Fulltime of parttime werken bij DPG Media 

Werken bij DPG Media is de perfecte oplossing voor jouw drukke leven! Of je nu een student bent, voor je kinderen zorgt, of simpelweg je sportles niet wilt missen. DPG Media biedt jou de mogelijkheid om vanaf 24 uur per week te werken. Hoe chill is dat? Het mooie is dat je zelf kunt kiezen welke tijden jou het beste uitkomen. Ochtend, middag, avond en zelfs op zaterdag. Jij bent de baas over jouw werk- en privéleven. Je kunt bij DPG Media (ook) lekker 40 uur per week aan de slag! Dit betekent dat je niet alleen meer geld kunt verdienen, maar ook meer tijd kunt besteden aan de dingen die jij leuk vindt.

Parttime vacatures bij DPG Media
Fulltime vacatures bij DPG Media

Werken bij DPG Media in jouw regio 

Woon je in Amsterdam of Eindhoven? Lucky you! Allereerst omdat het súper mooie steden zijn natuurlijk, maar ook omdat je dan bij DPG Media om de hoek woont. Woon je iets verder weg? Zoals in Haarlem, Hoofddorp of Purmerend? Of in Best, Helmond of Sint-Oedenrode? Geen zorgen! DPG Media vergoedt jouw reiskosten. Bovendien is deels thuiswerken de norm en kun jij dus ook vanuit huis aan de slag bij DPG Media. 

Vacatures regio Amsterdam bij DPG Media
Vacatures regio Eindhoven bij DPG Media

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.