Vacatures in Lelystad, Oosterhout en Breda: Werken bij Dycore

Dycore zorgt voor een glimlach bij iedere technicus, logistiek medewerker of productiemedewerker😊! Voor een leuke vacature in Lelystad, Oosterhout of Breda hoef je dus niet verder te zoeken. Kom gewoon werken bij Dycore! Jij maakt systeemvloeren, jij krijgt: een bovengemiddeld salaris💸, de kans om veel te leren en  volop doorgroeimogelijkheden. We hebben al Dycore vacatures voor jou klaarstaan. Lees snel verder! Solliciteren doe je binnen twee minuten😉.

Vacatures Lelystad     Vacatures Oosterhout NB         Vacatures Breda

Werken bij Dycore als productiemedewerker, logistiek medewerker of technicus

Solliciteer vandaag nog bij Dycore, dan ben jij verzekerd van een hoop gezelligheid. Er werken alleen maar gedreven, enthousiaste en positief ingestelde mensen, die ieder moment klaar staan om een goede grap met elkaar uit te halen. Altijd lachen dus bij Dycore!  Hier vind jij de leukste vacatures in Lelystad, Breda of Oosterhout. Op deze drie locaties maakt Dycore topkwaliteit systeemvloeren. Dikke kans dat jij nú op een Dycore vloer staat!

Bij Dycore vind je vacatures voor productiemedewerkers, logistiek medewerkers en technici. Woon jij in Lelystad, Breda of Oosterhout? Bingo! Dan hebben wij hier de leukste vacatures voor jou. Om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s met goede zin naar het werk gaan en het beste uit jezelf halen, bieden zij jou veel doorgroeimogelijkheden.  

Je kunt jouw ambities altijd kwijt bij Dycore. Ze denken graag met je mee en een eventuele opleiding is ook altijd mogelijk. Wat dacht je van een hijsbewijs of heftruckopleiding? Dat staat lekker op je cv hoor! Dycore is een werkgever waar je op kunt bouwen én waar je carrière kunt maken. Denk jij nu: JA? Yes! Dan hebben wij voor jou een van de leukste vacatures in Breda, Lelystad of Oosterhout. Nog niet overtuigd? Lees dan snel door om er achter te komen welke arbeidsvoorwaarden er op jou wachten in de Dycore vacatures. 

Arbeidsvoorwaarden

Ook niet geheel onbelangrijk: de arbeidsvoorwaarden. Gelukkig zit je ook daarvoor wel goed bij Dycore. We zetten het even voor je op een rijtje:

  • Een goed salaris wat begint vanaf €13,32 per uur. 
  • Ploegentoeslag tot wel 100%. 
  • Reiskostenvergoeding. 
  • 8,5% vakantietoeslag. 
  • Doorgroeimogelijkheden. 

Veel voorkomende vacatures bij Dycore

Bij Dycore hebben ze de leukste vacatures voor technici én technici in spé. Ook als logistiek medewerker of productiemedewerker met een liefde voor techniek zit je hier goed. We nemen je mee in wat je kunt verwachten als jij solliciteert op één van de vacatures in Lelystad, Breda of Oosterhout!

Productiemedewerker / sparingmaker

De functietitel verraad het al een beetje, maar als sparingmaker houd jij je bezig met de sparingen van de systeemvloeren. Je taken zijn lekker divers, van het maken van krimp- en andere soorten sparingen tot wegnemen van het teveel aan beton, het schoonhouden van de werkplek en het assisteren bij de machines. De functie van productiemedewerker als sparingmaker is een echte spierballenfunctie, dus neem ze mee als je aan het werk gaat bij Dycore ;-). Wil je je kracht komen testen? Dat kan! We hebben deze vacatures in Breda, Lelystad en Oosterhout

Logistiek medewerker / expeditiemedewerker

Expeditie Robinson is er niks bij: als expeditiemedewerker bij Dycore ben jij een echte logistieke krachtbaas. Je houdt je o.a. bezig met het voorbereiden van de laadbrieven, het laden van de vracht, lossen van de lorrie en het op orde houden van het expeditieterrein. Lekker afwisselend dus! Heb je ervaring op een hoogbouwkraan? Dan is dat vast mooi meegenomen. Heb je die niet? Geen probleem, alles valt te leren! Ook voor jou hebben we vacatures in, jawel, Breda, Lelystad en Oosterhout.  

Productiemedewerker / traliebinder

Nóg zo’n functie zonder cryptische functienaam: als traliebinder bij Dycore zorg jij ervoor dat de tralies van de bewapening op de juiste manier gebonden worden. Maar dat is natuurlijk niet alles, want je zorgt er ook voor dat ze goed zijn uitgelijnd, dat de randkisten goed geplaatst worden en dat de bijlegwapening op tijd wordt aangevoerd. Heb je hier dan enorm veel ervaring voor nodig? Zeker niet! Bij Dycore in Oosterhout staan er genoeg collega’s te wachten om jou de ruwe kneepjes van dit vak te leren. Moooi! Klinkt dit top? Ga dan snel naar alle Dycore vacatures.

Fulltime of parttime vacatures in Lelystad, Oosterhout en Breda

Systeemvloeren maken is geen peulenschil. Een parttime baan zit er bij Dycore dus niet echt in. Je kunt vanaf 32 uur per week aan de slag, maar de voorkeur ligt bij 40 uur. De werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdagochtend, dus je hebt ondanks de zaterdag toch nog extra vrij om van een soort weekend te genieten. Fijn, toch?

Bij Dycore wordt er gewerkt in twee of drie ploegen en zijn een beetje afhankelijk van jouw werklocatie (Oosterhout, Lelystad of Breda) en jouw specifieke functie. Over het algemeen kun je uitgaan van deze tijden: 06:00 tot 14:30 uur, 14:30 tot 23:00 uur en 23:00 tot 06:00 uur.

Werken bij Dycore in Oosterhout of Breda

Dycore is te vinden in het altijd prachtige Brabant. In het Zuidwesten van Brabant wel te verstaan: Oosterhout en Breda. Woon je hier in de buurt? Dat komt mooi uit, want dan ben jij binnen no-time op je werk. Maar ook als je wat verder weg woont is er niets aan de hand, want bij Dycore ontvang je gewoon een reiskostenvergoeding. Goed nieuws dus voor inwoners van Tilburg, Etten-Leur, Gilze, Rijen, Zevenbergen en alles daar tussenin! Houd er wel rekening mee dat je over eigen vervoer moet beschikken: beide locaties zijn met het openbaar vervoer lastig te bereiken.

Vacatures Oosterhout   Vacatures Breda

Werken bij Dycore in Lelystad

Kom jij niet uit Brabant maar woon jij lekker centraal op de polder? Dan heb jij ook mazzel! Dezelfde, toffe vacatures vind je bij Dycore in Lelystad.  Aan de rand van Lelystad, aan de A6. Heel makkelijk te bereiken met de auto dus! Zo kom je ook vanuit Zwolle, Emmeloord, Dronten en Almere makkelijk op je werk. Parkeren doe je lekker voor de deur. Snel solliciteren dus!

Vacatures Lelystad

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.