Werken bij Food&i

Food&i scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💸Elke dinsdag uitbetaald | 🙏 Flexibiliteit | 🤝 Doorgroeimogelijkheden afgestemd op jouw wensen | 📍 heel Nederland!

Duurzaamheid, genot en gezondheid op 1 bordje! Een smaaksensatie waar Food&i voor zorgt bij veel verschillende bedrijven. Voor een heel bedrijfsrestaurant of juist een snelle bestalhap? Food&i tovert de lekkerste gerechten op een bordje! 🥧 Food met impact. Dat is waar ze naar streven! Impact op de gasten, de planeet en ook op de eigen medewerkers. s'Ochtends even sporten? Dat kan gewoon! Jij bepaalt namelijk zelf jouw beschikbaarheid. Lekker toch? In de middag zorg jij er samen met je gezellige collega's voor dat de gasten weer een topbeleving hebben. Nieuwsgierig? Check de vacatures bij Food&i!

Bekijk de vacatures

Arbeidsvoorwaarden Food&i

 • Elke dinsdag word je lekker uitbetaald 💰

 • Persoonlijk ontwikkelingstraject

 • Flexibele werkroosters!

 • Kilometer vergoeding en vakantiegeld

 • Trainingen of cursussen volgen? Dat kan gewoon! 

 • Een leuk en hecht team om mee te werken

Bekijk de vacatures  Vacatures in je mail

Lees meer over:

 

Dit is waarom jij wilt werken bij Food&i

Werken bij Food&i betekent een goede werk-privé balans, een baan met inhoud en groeien als jij daar aan toe bent. Lees er snel meer over. 

💪 Inhoud van jouw baan
Houd je van diversiteit? Dan zit je bij Food&i op de juiste plek. Je bereidt kleine gerechten, verzorgt lunches, je bedient en onderhoudt de koffiemachine, je zorgt dat je schoon werkt, je doet kassawerkzaamheden en je werkt volgens HACCP-richtlijnen. In deze rol krijg je de kans om verschillende vaardigheden te ontwikkelen. Gaaf toch!  En daarbij draag je ook nog eens jouw steentje bij aan een dynamische werkomgeving.

🙏 Balans
Bij Food&i heb je de vrijheid om zelf je beschikbaarheid op te geven. Hoe lekker is dat! Wil jij even een week knallen? Dat kan! Een andere week wat meer tijd voor jezelf? Jij hebt de regie. Food&i vindt het belangrijk dat iedereen die vrijheid heeft. Zo kan jij je professionele leven goed balanceren met persoonlijke interesses en verplichtingen. 

🎓Groei
Wil jij een culinaire vaardigheid leren voor jouw functie? Of juist iets in de klantenservice of op management gebied? Bij Food&i bieden ze allerlei trainingen voor jouw groei en ontwikkeling. Iedereen krijgt de kans om te groeien en dat ook nog eens in een stimulerende omgeving! 

Vacatures Food&i

Veelgestelde vragen over werken bij Food&i

 • Wat is het salaris bij Food&i?

  Het minimum salaris bij Food&i is €13,27 bruto per uur vanaf 21 jaar. 

   

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij Food&i?

  👉Catering medewerker
  Dit belooft veel afwisseling! Wanneer je binnenkomt bespreken jullie eerst wie wat doet. Dan beginnen de voorbereidingen. De sandwiches worden gesmeerd. De soep staat lekker te pruttelen op het vuur. De koelingen zijn gevuld en de koffiemachine staat aan👌. Top! En voordat je gasten komen lunchen zorg je ervoor dat de counter er nog even goed gevuld en aantrekkelijk uitziet. Tijdens de lunch houd je de counter netjes en vul je bij waar nodig. Tussendoor maak je even gezellig wat praatjes met de gasten! Nadat iedereen met volle buik weer is vertrokken ruimen jullie de boel op. Samen met je collega's van de afwas maken jullie alles weer lekker schoon. Wanneer alles weer op zijn plek staat trekken jullie de deur dicht met een afgerond gevoel. Op naar de volgende!

  👉Afwas medewerker 
  In de spoelkeuken ga jij aan de slag met het afwassen van het servies. Samen met jouw gezellige collega's zorgen jullie ervoor dat alles spik en span is! Wanneer alles weer schoon is regel jij dat het servies weer op de juiste plek komt. Verder zul je ervoor zorgen dat het afval naar de juiste containers op het evenement wordt gebracht. Bovendien draag je met je collega's zorg voor het netjes houden van de publieke ruimtes. Want hoe fijn als alles lekker schoon is voor de volgende gasten!

   

 • Kan je parttime of fulltime werken bij Food&i?

   

  Bij Food&i is er voor ieder wat wils! Of je nu op zoek bent naar een fulltime, parttime, bijbaan of vakantiewerk. Ga je voor de fulltime baan? Dan zijn er mooie carrièremogelijkheden waarin je betrokken bent bij alle aspecten van onze bedrijfscatering. Past parttime werken beter in jou dagelijkse schema? Die flexibiliteit heb je zeker! En ben jij opzoek naar een bijbaan of vakantiewerk? Food&i staat voor jou klaar. Er zijn genoeg mogelijkheden om werkervaring op te doen en deel uit te maken van de gezellige teams! Bij Food&i vind je een plek waar je kunt groeien, leren en jezelf kunt zijn terwijl je bijdraagt aan een smaakvolle ervaring voor de klanten. Jammmm!

 • Heb je een diploma nodig om bij Food&i te werken?

  Nee je hebt geen specifiek diploma nodig! Bij Food&i zijn ze op zoek naar gemotiveerde collega's met passie voor het werk! 

 • Werken bij Food&I in de regio

   

  Het hoofdkantoor van Food&i staat in Rotterdam. Verder werk je op verschillende locaties door heel Nederland. Van locaties in het bruisende hart van een stad naar werkplekken in een rustigere omgeving. Alles is mogelijk! Elke locatie is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto, afhankelijk van jouw voorkeur en de locatie waar je werkt.