Werken bij de gemeente Den Haag

Werken bij Den Haag is mooi werk. Na het versturen van jouw sollicitatie krijg jij er in één klap 7.000 collega’s bij! Gezelligggg. En je arbeidsvoorwaarden? Een goed salaris (ja echt!), veel mogelijkheden voor thuiswerken en gratis opleidingen. Werken voor de gemeente Den Haag betekent ook… klaarstaan voor een ander. Op straat of het gemeentehuis.

Vacatures gemeente DH

Waarom werken bij de gemeente Den Haag

Bij de gemeente Den Haag houd jij je bezig met het verbeteren van jouw gemeente.  Dat maakt impact op het leven, het werk en het welzijn van mensen. Grote kans dat er nu ‘paspoort en rijbewijs’ door je hoofd schiet. Maar denk ook aan: het bestrijden van werkloosheid, de zorg of het schoonhouden van de stad? Jouw kracht en persoonlijkheid kunnen hier mooie dingen doen! Parttime, fulltime, als starter of ervaren collega. Er is een plek voor jou!

Maar waarom hier? Als jij het naar je zin hebt en lekker in je vel zit, zal jouw werk elke dag leuker zijn. Dat is wat Gemeente Den Haag ziet! Jij krijgt alle ruimte om fit te blijven en leuke sporten te proberen, trainingen en cursussen om jouw ambities te laten groeien en een persoonlijke coach die jou helpt bij jouw doorgroei. 

Arbeidsvoorwaarden

Oke, nog één keer alles op een rij! Jij krijgt: 

  • Een goed salaris afhankelijk van jouw functie. De gemiddelde maandsalarissen liggen tussen de €2000 en €3000 per maand💸

  • Je krijgt bij ons direct een detacheringsovereenkomst met vaste arbeidsomvang vanaf dag 1: dus meer zekerheid voor jou!

  • Mogelijkheden om thuis te werken (afhankelijk van de functie)

  • Online trainingen en cursussen en vitaliteitsprogramma’s 

  • Een vaste coach

Veel voorkomende functies bij de gemeente Den Haag

Veel voorkomende functies bij de gemeente Den Haag
We vertellen je niets nieuws als we zeggen: er zijn veel vacatures. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben we een lijst gemaakt met de populairste vacatures. Lees ze rustig door en kijk welke functie er het beste bij jou past!

Huiswerkbegeleider

School, boeken en toetsen. Niet voor iedereen is dit even makkelijk. Om iedereen in Den Haag gelijke kansen te geven organiseert de gemeente huiswerkbegeleiding. Hierbij ben jij de helpende hand! Jij helpt leerlingen met hun leerwerk, overhoort en jullie maken samen een planning. Geloof ons. Deze leerlingen geven jou een grote lach op je gezicht. Zeker als ze volgende week met trots een 7,5 op hun toets laten zien. Dankjewel voor jouw inzet! 

Klantenservicemedewerker

Zodra de eerste telefoon gaat, ga jij samen met je collega’s van start. Hoe verleng ik mijn parkeervergunning? Waar kan ik mijn rijbewijs ophalen? Jij helpt iedereen aan een betere dag. Van een oudere man die zijn rijbewijs nog een keer wilt verlengen tot een jong stel wat voor het eerst een huis koopt in natuurlijk… jouw gemeente. Jij legt alles uit wat ze moeten weten. Wat een warm welkom! Heerlijk. Afwisseling vind jij zeker in jouw baan. Nieuwsgierig? Check zeker de vacatures!

Project medemedewerker

Het werk van een projectmedewerker kan heel erg liggen aan het project waar je aan werkt. Ehh… ja dat klinkt logisch. Maar waar moet je aan denken? Denk aan: helpen bij het organiseren van de verkiezingen. Jij zorgt dat vrijwilligers weten wat ze moeten doen en zorgt dat ze netjes betaalt worden. Of zorg jij voor blije medewerkers op de HR-afdeling? Hier help jij bij het werven van de beste talenten en zorgt dat alle medewerkers met een lach binnenlopen en natuurlijk ook weer met dezelfde lach de werkplek verlaten. Check zeker of er een afdeling tussen zit die jou interesseert en werk als projectmedewerker! 

Deze functies meer iets voor jou?

👉 Servicemedewerker schone stad: Jij steekt de handen uit de mouwen en houdt van de frisse lucht. Het is jouw werk om de stad te laten stralen. Ruimt afval op en veegt met de veegmachine en haalt onkruid weg. 

👉 Management adviseur: Jij denkt continu mee met het management. Heb jij een goed idee? Jij pitcht en gaat het direct testen. Jij helpt deze gemeente verder. Gewoon… met al jouw toffe ideeën!

Werken bij Gemeente Den Haag. Fulltime, parttime of als bijbaan!

Bij gemeente Den Haag is er voor ieder wat wils. Je kunt parttime of fulltime aan de slag. Wil je 8 uur per week werken of juist 36 uur per week? Geen probleem, we hebben altijd wel een passende vacature voor jou! Kan jij niet genoeg krijgen van de woordgrapjes van je collega’s of de beste lunch-bestellingen? Kies dan een fulltime-vacature! Heb jij een druk gezinsleven of studeer je? Check dan de parttime-vacatures

Werken bij de Gemeente den Haag in jouw regio

De locatie waar je gaat werken ligt aan de functie die jij pakt. Één ding is zeker. Jij werkt in ieder geval in de gemeente Den Haag. Ver zal het dus niet zijn. De locatie staat bij jouw vacature. Werk je in de stad? Dan raden wij altijd aan om met het OV te komen. Ben je sportiever dan dat? Kies dan voor de benenwagen of kom op de fiets. Parkeren is en blijft lastig in het centrum.

Vacatures gemeente DH

 

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.