Werken bij De Haagse Hogeschool

Alle Hagenezen opgelet! De leukste werkgever van Den Haag en omstreken vind jij gewoon om de hoek. Kijk, weer wat geleerd ;-). Voor de beste vacatures als IT medewerker of front office medewerker in Den Haag moet jij gewoon bij de Haagse Hogeschool zijn! Denk daar eens over na, hé? Je studentenleven herleven én lekker verdienen? Bingo. Zelf nog student, en op jacht naar een bijbaan in Den Haag? Ook voor jou bingo! Klik snel op een van de vacatures bij de Haagse Hogeschool!

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij de Haagse Hogeschool

Het aller-allermooiste aan het werken op een school? De cultuur! Of eerder: de super veel verschillende smaakjes daarvan! De internationale studenten, jonge of gepensioneerde surveillanten en collega’s van faculteiten zijn een leuke, bonte bende bij elkaar. Deze diversiteit is de kracht van Haagse Hogeschool. En zeg nou zelf, van al die gezelligheid krijg je zelf ook bakken met energie, toch? Ja? Mooi! Dan passen jij en het werken bij de Haagse Hogeschool perfect bij elkaar ;-). Verder vind jouw nieuwe werkgever dat niet alleen de toekomst van de studenten belangrijk is. Ook die van jou! En dat zit hier wel goed ingedekt. Zo krijg jij elke maand 7% extra pensioen in je potje. Oh, en had ik al verteld dat jij personal assistants krijgt? De intercedenten die jou aan deze droombaan gaan helpen, helpen jou ook op weg in je ontwikkeling! Goal bereikt of reden voor een feestje? Dan feest deze gezellige vestiging even hard met je mee! 

Arbeidsvoorwaarden

Werkplezier? Check. Sfeer? Check. Arbeidsvoorwaarden? Héle dikke check! Ook dat is bij de Haagse Hogeschool goed geregeld. Ga jij voor die bijbaan, of toch fulltime? Maakt niks uit. Alle collega’s genieten van een goed pakket arbeidsvoorwaarden:

  • Hoge salarissen en geen jeugdlonen.
  • Elke dinsdag payday!
  • 7% pensioen cadeau van de Haagse Hogeschool.
  • Reiskostenvergoeding en vakantiegeld.
  • Onbeperkt toegang tot online trainingen om jezelf te ontwikkelen.

Veel voorkomende vacatures bij de Haagse Hogeschool

Zo, nu jij al weet waarvoor je het moet doen hoef je nu alleen nog we kiezen wat je gaat doen. En de keuze is reuze! Voor jouw gemak hebben we de leukste en meest voorkomende vacatures bij de Haagse Hogeschool voor je op een rij gezet.

Management assistent

Je weet hoe het is, hé? Goed geregeld is het halve werk. Vooral als het gaat om colleges en tentamens. Voel je het al kriebelen? Dan is de vacature management assistent wat voor jou! Jij helpt het management van de school met alle touwtjes in handen houden. Dit doe je door vergaderingen te plannen, stukken voor te bereiden of te notuleren. 

Administratief medewerker frontoffice

Zeg maar hallo tegen je nieuwe baan. En tegen iedereen die ‘s ochtends het gebouw binnenloopt! Achter de balie van de Haagse Hogeschool regel jij de dagelijkse gang van zaken. Telefoontjes, papierwerk en vooral een bult aan afwisseling! Kletskousen en organisatie-gurus komen hier goed tot hun recht. 

IT medewerker

Hey, ben jij WiFi? Want ik voel echt een verbinding ;-). Met jou en vacatures als IT medewerker bij de Haagse Hogeschool! We leven midden in de ‘digital age’. Volop werk volop werk voor jou als IT specialist dus! Houd jij de school online? Ga de uitdaging aan, en help daarbij studenten een handje op weg naar hun diploma!

Surveillant tentamens

De meest relaxte bijbaan die er is, beloofd! Had jij op school ook altijd de beste technieken om te spieken? Gebruik die waardevolle kennis! Kom surveilleren op de Haagse Hogeschool. Met deze bijbaan verdien jij goed én kun je werken wanneer het jou uitkomt!

Fulltime of parttime werken bij de Haagse Hogeschool

Psst… extra knaken nodig? Morgenavond tijd? Mooi, deal! Zo makkelijk werkt dat op de Haagse Hogeschool als jij hier komt bijverdienen. Je kunt diensten in de ochtend, middag of avond oppakken als surveillant en dus gewoon lekker stappen of uitslapen wanneer jij wilt! Toch iets meer commitment van je werkgever? Hebben we ook in huis. De vacatures bij de Haagse Hogeschool zijn er fulltime en parttime. Jij kunt dus ook 3 dagen werken als management assistent of fulltime als IT medewerker. Alle combinaties komen voorbij. En de weekenden? Die zijn lekker voor jezelf! 

Werken bij de Haagse Hogeschool in Den Haag, Zoetermeer of Delft

Woon jij niet in Den Haag, maar wel in Zoetermeer of Delft? Mazzel! Ook jij kunt lekker in je eigen woonplaats werken bij de Haagse Hogeschool. Hop, op de fiets, dan pak je gelijk je ochtendgymnastiek mee! Woon jij niet in een van deze drie steden? Geen stress! Ook jij komt super makkelijk bij je nieuwe werk aan. Daar heeft de Haagse Hogeschool namelijk gewoon een kilometervergoeding ook. De locaties in Den Haag en Delft zijn bovendien super goed te bereiken met het openbaar vervoer. Aangekomen op je werk? Bakkie! Dan kun jij er weer een hele dag tegenaan, middenin de gezelligheid van de school. Ho! Niet wegdromen, je moet nog solliciteren ;-).

 

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.