Werken bij HelloFresh

Ding-dong! HelloFresh staat aan de deur. Deze keer niet met een doos boodschappen (al krijg je daar wél korting op 😉) maar met de leukste vacatures als bezorger! Werken bij HelloFresh is net als de maaltijdpakketten: gewoon lekker. Een lekker salaris, lekkere werktijden én lekker je eigen hitjes draaien in de bus. Dat kan gewoon in Diemen, Duiven of Etten-Leur, als bezorger bij HelloFresh. Woon jij in de buurt? Mooi! Race dan snel naar de vacatures van Hello Fresh. 

Waarom werken bij HelloFresh

Ben jij er ook zo één die uren voor de schappen staat met keuzestress? Snappen we. Daarom hebben wij het je makkelijk gemaakt door de leukste dingen over werken bij HelloFresh te verzamelen. Laten we beginnen met de vrijheid die je krijgt. Zonnige dag, raampje laag, muziekje aan, wind in de haren… Ho! niet wegdromen! Om dit te bemachtigen moet jij alleen nog solliciteren bij HelloFresh. Dat is nog eens relaxed je geld verdienen, toch? ;-). 

Die keuzestress voor de schappen in de supermarkt wordt ook gewoon voor je opgelost als je gaat werken bij HelloFresh als bezorger. Jij scoort namelijk die lekkere boxen, thuisbezorgd en wel, met 20% korting. Moet je je voorstellen, kom je gewoon na een werkdag thuis, je trekt je schoenen uit en je collega komt gewoon even je avondeten langsbrengen. Wat eet jij morgen? Filet mignon met aardappelpuree en knoflookjus? Mmm… lekker hoor! En dat terwijl je je rekening spekt én je CO2-voetafdruk compenseert.

Arbeidsvoorwaarden

Daar krijg je trek van, hé? Houd je nog héél even in. Je moet nog solliciteren als bezorger natuurlijk ;-). En weten wat er te halen valt! Hier alvast een voorproefje:

  • Lekker veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • 20% korting op de heerlijke HelloFresh boxen
  • Reiskostenvergoeding en vakantiegeld
  • Gegarandeerde diensten op zondag en maandag
  • Je eerste salarisverhoging al na een half jaar!

Veel voorkomende vacatures bij HelloFresh

Je gaspedaal nog niet naar die sollicitatieknop? Dan geven wij jou graag een kijkje in de keuken van HelloFresh! Lees hieronder wat jij kunt verwachten van een werkdag bij HelloFresh.

👉 Bezorger

Wat luister jij graag? Lekkere danshits, het foute uur of rustgevend klassiek? Wat het ook is, het kan allemaal in jouw bus. Jouw bak is geladen met de lekkerste maaltijdpakketten. Die lever jij af bij klanten rond jouw woonplaats. Wie kom jij tegen? Je buurvrouw, oude bekenden? Elke dag is anders! Op de terugweg nog even langs de McDrive en op naar huis.

Parttime of fulltime werken bij HelloFresh

Tsja, zeg jij het maar? Waar heb jij trek in? Een fulltime baan met vaste dagen? Check! Of toch lekker bijverdienen met een parttime vacature? Bij HelloFresh geef jij gewoon op welke dagen en dagdelen jij wilt rijden. Lekker toch? Baas over je eigen tijd én over je eigen geld.  Op vrijdag vier jij samen met al jouw collega’s vroeg weekend. Dan zijn er namelijk helemaal geen ritten bij HelloFresh en kun jij van een dag extra vrij genieten.

Werken bij HelloFresh in jouw regio

Waar kun je pas écht lekker het gaspedaal intrappen? Juist, de ring van Amsterdam! Wel netjes tot de maximum snelheid, hé? ;-). Jij gaat straks testen hoe lekker dit rijdt, vanuit jouw werkplek in Diemen. Bus liever in het zuiden laden? Dat snappen we, met die Brabantse gezelligheid. Etten-Leur is jouw place to be. En weet jij wat de Zwarte Cross is? Dan kom jij vast uit het ôôôst’n, en doan mut ‘ie in Doeven (Duiven) wean. Jouw vacature niet op voorraad bij HelloFresh? Dan is een vacature alert wat jij nodig hebt. 

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.