Werken bij HelloFresh

💸 Salaris van €14,00 l 💰20% korting op HelloFresh box l 🌞 veel vrijheid l 📍 Nederland

Ding-dong! HelloFresh staat aan de deur. Deze keer niet met een doos boodschappen (al krijg je daar wél korting op 😉) maar met de leukste vacatures als bezorger! Werken bij HelloFresh is net als de maaltijdpakketten: gewoon lekker. Een lekker salaris, lekkere werktijden én lekker je eigen hitjes draaien in de bus. Dat kan gewoon in Diemen, Reusel, Duiven of Etten-Leur, als bezorger bij HelloFresh. Woon jij in de buurt? Mooi! Race dan snel naar de vacatures van Hello Fresh.

Vacatures bij HelloFresh

Arbeidsvoorwaarden HelloFresh:

Daar krijg je trek van, hè? Houd je nog héél even in. Je moet nog solliciteren als bezorger natuurlijk. En weten wat er te halen valt! Hier alvast een voorproefje:

 • Lekker veel vrijheid en verantwoordelijkheid

 • 20% korting op de heerlijke HelloFresh boxen

 • Reiskostenvergoeding en vakantiegeld

 • Gegarandeerde diensten op zondag en maandag

 • Je eerste salarisverhoging al na een half jaar!

Vacatures bij HelloFresh Vacatures in je mail!

Lees meer over:

 

Dit is waarom jij wilt werken bij HelloFresh

Werken bij HelloFresh betekent inhoudelijk een mooie baan, een goede werk-privé balans en volop leren en groeien wanneer jij wil! Lees er snel meer over. 

💪Inhoud van de  baan
Als bezorger is het jouw verantwoordelijkheid dat mensen hun HelloFresh boxen altijd op tijd op de deurmat hebben liggen. Lekker met een muziekje aan. En schijnt de zon? Hoppaaa raampje open en rijden maar! Jij laat mensen heerlijke en gezonde maaltijden eten elke week weer. 

🙏Balans
Als bezorger ben je lekker veel op pad. Aan het einde van je werkdag wil jij daarom vast lekker met de beentjes omhoog liggen. En hoe lekker om dan met 20% korting maaltijdboxen te kunnen bestellen! Super lekker eten in een mum van tijd! Parttime of fulltime? Het kan allebei. Deel je week in zoals jij het wil!

🎓Groei
In het begin is het altijd even wennen in je functie maar al snel voel jij je als een vis in het water op de weg. Jij bent de baas over jouw snelheid. Niet alleen op de weg maar ook in je zelfontwikkeling en HelloFresh steunt jou hier in. 

Vacatures bij HelloFresh

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.

Veelgestelde vragen over werken bij HelloFresh

 • Wat verdien je bij HelloFresh?

  Bij HelloFresh verdien je een lekker salaris van €14,00 bruto per uur!

 • Wat zijn de veel voorkomende vacatures bij HelloFresh?

  Je gaspedaal nog niet naar die sollicitatieknop? Dan racen wij even met jou naar die leuke vacatures van HelloFresh! Lees hieronder wat jij kunt verwachten van een werkdag bij HelloFresh.

  Bezorger

  Wat luister jij graag? Lekkere danshits, het foute uur of rustgevend klassiek? Wat het ook is, het kan allemaal in jouw bus. Jouw bak is geladen met de lekkerste maaltijdpakketten. Die lever jij af bij klanten rond jouw woonplaats. Wie kom jij tegen? Je buurvrouw, oude bekenden? Elke dag is anders! 

 • Kan ik parttime of fulltime werken bij HelloFresh ?

  Tsja, zeg jij het maar? Waar heb jij trek in? Een fulltime baan met vaste dagen? Check! Of toch lekker bijverdienen met een parttime vacature? Bij HelloFresh geef jij gewoon op welke dagen en dagdelen jij wilt rijden. Lekker toch? Baas over je eigen tijd én over je eigen geld.  Op vrijdag vier jij samen met al jouw collega’s vroeg weekend. Dan zijn er namelijk helemaal geen ritten bij HelloFresh en kun jij van een dag extra vrij genieten.

 • Heb je een diploma nodig om bij HelloFresh te werken?

  Nee, heb je niet nodig. Solliciteren maar dus!

 • Werken bij HelloFresh in de buurt

  Waar kun je pas écht lekker het gaspedaal intrappen? Juist, de ring van Amsterdam! Wel netjes tot de maximum snelheid, hè? Jij gaat straks testen hoe lekker dit rijdt vanuit jouw werkplek in Diemen. Bus liever in het zuiden laden? Dat snappen we met die Brabantse gezelligheid. Etten-Leur is jouw place to be. En weet jij wat de Zwarte Cross is? Dan kom jij vast uit het ôôôst’n, en doan mut ‘ie in Doeven (Duiven) wean. Of gaat jouw startschot het liefst af in Reusel? Makkelijk te bereiken vanuit Tilburg en Eindhoven. Jouw vacature niet op voorraad bij HelloFresh? Dan is een vacature alert wat jij nodig hebt.