Werken bij Hilton Food Group

Hilton Food Group scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💸Verdien tot wel €22,87 per uur | ✔️ flexibel rooster | 💪Doorgroeimogelijkheden l 📍Zaanstad

Stel je eens voor… De verleidelijke geur van een sappige hamburger op de sissende barbecue. Bij Hilton Food Group wordt de eerste hand gelegd aan jouw lekkerste  gerechten. En jij kan hieraan bijdragen samen met je gezellige collega's! Daarbij kan je bij Hilton Foods Holland altijd langere tijd aan de slag en liggen de doorgroeimogelijkheden om de hoek. Iets voor jou? Bekijk hieronder de vacatures!

Alle vacatures bij Hilton Food

Arbeidsvoorwaarden Hilton Foods

 • Een lekker salaris van minimaal €13,27 per uur

 • Met toeslagen kan je salaris oplopen tot €22,87 per uur!

 • Reiskostenvergoeding

 • Elke week een gratis vlees verrassingspakket mee naar huis!

 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld operator of teamleider.

Alle Hilton vacatures   Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Dit is waarom jij wilt werken bij Hilton Foods

💪 Inhoud van jouw baan 
Muziek? De gezelligste collega’s? De grappigste verhalen? Een familiegevoel? Check! Als productiemedewerker bij Hilton Food Group krijg jij het allemaal! Maar hoe ziet je dag er dan uit? Jij zorgt ervoor dat alle vleeswaren goed verpakt worden. Het is geen topsport en er hoeft geen strik omheen. Al zou dat best wel leuk zijn! Maar Hilton Food Holland weet dat jij meer kunt dan inpakken. Jij kijkt daarom altijd met een schuin oog mee met het gehele productieproces. Jij zorgt ervoor dat al het vlees tiptop in de supermarkten ligt. Lekker bezig hoor!

🙏 Goede werk-privé balans
Bij Hilton Food Group staat een goede werk-privé balans centraal. Een van de manieren om dat te bevorderen is dat je elk weekend vrij bent. Hierdoor werk je doordeweeks en heb je in het weekend tijd om leuke andere dingen te doen.
Daarnaast gelooft Hilton foods in flexibiliteit en daarom probeert Hilton altijd tegemoet te komen bij individuele behoeftes, zoals flexibele werktijden.

 🎓 Groeien
Hilton Food is niet zomaar een speler in deze markt. Het is de grootste en modernste speler van Europa in deze markt. Dat betekent dat er ruimte is om door te groeien. Van operator of machinebediende tot teamleider. Niks is te gek! Hilton Food helpt jou hier graag mee. En wil je een interessante training volgen via Tempo-Team voor je persoonlijke ontwikkeling? Ook dat kan! Genoeg mogelijkheden om jouw dromen waar te maken!

Alle vacatures bij Hilton Food

Vragen over werken bij Hilton Foods? Neem contact op!

Jasper de Heer

Veelgestelde vragen over werken bij Hilton Foods

 • Waar zit Hilton Foods?

  Pak even het typische Nederlandse beeld voor je. Wat zie je? Zaanse huisjes en een molen? Ja! Daartussen is Hilton Foods Holland is te vinden. Werk je bij Hilton Food Group? Dan werk je in Zaandam! De fabriek is makkelijk met elk vervoersmiddel te bereiken. Maak je kosten? Geen zorgen! Hilton Food Group heeft jouw reiskostenvergoeding al klaarliggen. Dus er is nog maar één ding wat jij hoeft te doen: solliciteren.
   Hilton Foods vacatures

 • Wat is het salaris bij Hilton Foods?

  Jouw salaris begint bij €13,27 per uur. Met alle toesalgen kan dit oplopen tot €22,87 per uur. Toch wel lekker al die toeslagen💸.

 • Parttime/fulltime vacatures bij Hilton Foods

  Bij Hilton Foods kan jij al vanaf 3 dagen per week werken! De dagen die je werkt zijn heel flexibel in te plannen. Eigenlijk bepaal jij! Jij hoeft alleen maar aan te geven welke dagen je beschikbaar bent en hop... jij wordt ingepland. Wil je echt veel uren maken? Dan is het weerbericht jouw beste vriend. Wanneer het weerbericht de zomer aankondigt, kan jij flink gaan cashen. Het BBQ-seizoen is geopend! En jij geniet net zo hard mee. Jij hoeft alleen niet naar de supermarkt voor je vlees. Jij krijgt al jouw vlees gewoon van Hilton Food Group. 

 • Heb ik een diploma nodig om te werken bij Hilton Foods?

  Je hebt geen diploma nodig om bij Hilton te werken. Iedereen is welkom!