Werken bij Hollister

Hollister scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

📝 Kans op vast contract na 1 jaar | 💸 Min. €13,69 bruto per uur vanaf 21 jaar | 🍰 Verrassingstaart | 📍Oud-Gastel

Bij Hollister werk je met een levensreddend product. Namelijk stoma’s. En jij zorgt dat mensen dit product op tijd en netjes ontvangen als magazijnmedewerker of reachtruckchauffeur. Jouw logistieke functie zit erbij! En vind je doorgroeimogelijkheden belangrijk? Dat komt mooi uit! Bij Holister zijn er genoeg trainingen en opleidingen die je kan volgen om het meeste uit je werk te halen. Werkplezier staat bovenaan! En nog leuker. Bij Hollister heb jij de gezelligste collega's en er wordt vaak als verrassing taart uitgedeeld. Ka-chingg! Benieuwd naar jouw collega's? Check de video. Leer je ook alvast de teamleider kennen ;) 

Bekijk alle vacatures

Arbeidsvoorwaarden bij Hollister

 • Een salaris van € 13,69 bruto per uur vanaf 21 jaar
 • Kans op een vast contract na een jaar.
 • 8,33% vakantietoeslag. 
 • Ploegentoeslag.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Trainingen en opleiding tijdens je werk.
 • We zeggen het nog een keer. Er is 🍰!

Vacatures bij Hollister Vacatures in je mail

Ga snel naar:

Waarom werken bij Hollister 👇

Werkplezier hangt van een paar punten af. (Ja, dit hebben we onderzocht) Of jij balans hebt. Of jouw werk inhoudelijk leuk en afwisselend is. En of jij lekker kunt ontwikkelen of doorgroeien. We bekijken even hoe het zit bij Hollister. 

⚖️ Balans: Lol maken hoort erbij!

Als medewerker bij Hollister heb je te maken met een belangrijk product. Soms even aanpoten dus. Maar des te belangrijker om ook samen met jouw collega's lekker te ontspannen. Zo speel je een potje tafelvoetbal als je binnenkomt en ontspan je heerlijk tijdens de pauze. Verder ben jij op tijd thuis. Jouw werktijden zijn van 7:00 tot 16:00 en de weekenden ben jij sowieso vrij. Zo heb jij genoeg tijd voor jouw gezin of hobby's. 

💪 Inhoud: Jij betekent veel voor een ander!

Je hebt het in het dagelijks leven misschien niet altijd door. Maar jouw werk redt levens. Bijzonder als je daar even bij stilstaat. Binnen Hollister zijn er veel verschillende vacatures. Zo kies jij altijd de baan waar jij je het chillst voelt. Binnen jouw baan houdt jij je bezig met het hele proces. Zodat jouw werk altijd net anders is. 

🚀 Groei: Volg opleidingen tijdens je baan. 

Zoals Fred al in de video vertelde. Je kunt makkelijk opleidingen volgen tijdens je werk. Zowel bij Hollister als via Tempo-Team. Vaak zijn deze helemaal gratis. Zo haalde Fred een MBO-diploma! Maar denk ook aan een EPT-certificaat, reachtruckcertificaat of een opleiding tot heftruckchauffeur. Overleg even met jouw contactpersoon welke opleiding jij graag wilt volgen. We helpen je er graag bij! 

Vacatures bij Hollister

Vragen? Bel of mail ons!

Nicole, Stephanie, Naomi en Michelle

Intercedenten!

Alles wat je moet weten over werken bij Hollister

 • Kan je bij Hollister fulltime of parttime werken?

  Bij Hollister werk je vaste uren en dagen. Dus geen weekplanningen of roosters die last minute wijzigen. Fijn toch dat je weet waar je aan toe bent! Werk je fulltime? De werktijden zijn dan in dagdienst of in 2-ploegen en liggen tussen 07:00-22:30. Dit is per afdeling anders. Werk je parttime? Dan zijn er ook mogelijkheden in de avonduren van 18:00-22:30. Genoeg opties voor jou dus! 

  Overleg welke werkdagen en tijden jou het beste uitkomen!

 • In welke regio kan ik bij Hollister aan de slag?

  Hollister is gevestigd in Oud-Gastel/Roosendaal op het industrieterrein Borchwerf. Het bedrijf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt praktisch voor de deur en gaat elk kwartier. Zo hoef jij nooit lang te wachten! Met de auto kom je er ook eenvoudig! Hollister ligt naast de afslag Oud-Gastel aan de A17. Op het terrein van Hollister zijn voldoende parkeerplaatsen en een fietsenstalling. Dus kom je met de auto, fiets, OV, step of te voet? Alles is mogelijk! 

 • Wat verdien je bij Hollister?

  Het salaris bij Hollister beginnen bij €13,69 bruto per uur vanaf 21 jaar. Van 18 t/m 20 jaar verdien je €11,37 bruto per uur. Afhankelijk van jouw functie en ervaring wordt jouw salaris besloten. Benieuwd wat jij zou verdienen? Vraag het gerust! 

 • Wat zijn de veelvoorkomende functies bij Hollister?

  Bij Hollister is er altijd genoeg te doen! Hieronder vertellen we je er alles over. 

  Magazijnmedewerker

  De dag begint met een korte teammeeting. De taken worden verdeeld en je gaat aan de slag. Jij bent als medewerker van de afdeling Receiving hét eerste punt waar de producten binnenkomen. De pallets zet jij klaar voor de juiste afdeling. Als jouw werkdag erop zit, hoef jij niet meer naar de sportschool want die spieren worden tijdens het werk goed getraind! Je werktijden zijn van 07:00-16:00. 

  Labeller

  Stickeren, stickeren en nog meer stickeren! Als labeller zorg jij dat de producten voorzien worden van de juiste stickers. Het gaat om medische producten (stomamaterialen). Deze producten zitten verpakt in verschillende doosjes. Je plakt de juiste sticker op de juiste doos. Zijn alle producten bestickerd? Dan verpak je ze weer en zet je ze op een pallet. Het is geen zwaar werk. De werktijden zijn ideaal. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 07:00-16:00. Dus in de avonden en weekenden kun je lekker je eigen ding doen. 

  Reachtruckchauffeur diverse afdelingen

  Als reachtruckchauffeur kom je te werken in een magazijn dat bijna net zo groot is als 8 voetbalvelden! Smalle paden en grote hoogtes? Daar weet jij wel raad mee. Jij zorgt dat jouw collega’s niet zonder voorraad komen zitten. Je bent dus een belangrijke schakel in het proces. Als het druk is, probeer je ook je andere collega’s te ondersteunen met andere werkzaamheden. Binnen Hollister werken ze met een Man-Up. Als je hier ervaring mee hebt is dit een grote pré. De werkzaamheden kunnen in dagdienst of in 2 ploegen plaatsvinden. Je werktijden zijn tussen 07:00-22:30 afhankelijk van de afdeling waar je gaat werken. 

  Orderpicker

  Jij zorgt ervoor dat alle orders in de juiste dozen komen. En hoe je dat doet? Door de doos te scannen, de orders te verzamelen die de scanner aangeeft en de doos verder klaar te maken voor verzending. Ja zo simpel is het. Dit klinkt zwaar maar is het niet. De dozen voor de orders gaan door het magazijn via een loopband en de loopband zorgt dat de dozen op de juiste plaats tot stilstand komen. Ben je klaar dan duw je de doos terug op de band en gaat hij verder. Handig toch? De werktijden zijn van 08:00-17:00 of 09:00-18:00. 

  Parttime magazijnmedewerker

  Dan zijn er ook nog mogelijkheden in de avondploeg. Jij gaat aan de slag om te zorgen dat de voorraad goed aangevuld is. Wat moet je dan doen: overdag halen de orderpickers de doosjes met de stomamaterialen uit de stellingen en vullen de orders. Om dat werk goed te kunnen doen moet in de avond deze voorraad aangevuld worden. Je pakt dus doosjes uit en zet ze in de stellingen. Omdat je veel in beweging bent, je maakt zo 10000/15000 stappen op een avond. Lekker voor je stappenteller natuurlijk en zo hoef je overdag niet meer te gaan wandelen. En daardoor houd je tijd over om overdag je eigen ding te doen! 

  Medewerker Q&A 

  Secuur, betrouwbaar en binnen de afgesproken tijd kunnen werken, dat zijn kwaliteiten die jij bezit. Als medewerker Q&A ben je verantwoordelijk voor het testen van katheters. Door middel van verschillende testen onderzoek jij of een katheter voldoet aan alle eisen. Jij bent dus heel belangrijk want patiënten zijn afhankelijk van jouw werk of een katheter goed werkt. Voor deze functie is het belangrijk dat je Engels en Nederlands spreekt en ben je goed met de computer. De werktijden kunnen tussen 07:00-22:00 zijn. Jij kiest!

 • Heb ik een diploma nodig om bij Hollister te werken?

  Dat ligt aan je functie. Als logistiek medewerker, orderpicker of labeler heb jij geen diploma nodig. Alles wat je moet weten leer jij op de werkvloer. Als heftruckchauffeur of reachtruckchauffeur heb jij wel een certificaat nodig. Maar geen zorgen. Deze krijg jij van Hollister. Kortom, voor jou geen acties. Alles wordt geregeld. 

  En wil jij een extra opleiding volgen? Bijvoorbeeld een MBO-opleiding. Ook dat kan.