Werken bij Lactalis

Lactalis scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten ๐Ÿ”ฅ

๐Ÿ† 8+ Tevredenheid  |  ๐Ÿ’ธ Toeslag van 60%  |  ๐Ÿš€ Doorgroeimogelijkheden  
๐Ÿ“ Dalfsen WageningenSchoonrewoerd

Lactalis produceert kaas. Veel vacatures dus voor productiemedewerker om de kaas te verpakken en te wegen. Logistiek medewerkers om de kaas klaar te maken voor verzending of op te slaan. En heftruckchauffeurs omdat niet alles op ooghoogte staat ;) Maar Lactalis is vooral een gezellige en fijne werkgever. Zo krijg jij extra voordeeltjes en kortingen als medewerker. Check de video. Dan proef jij de sfeer zelf! 

Lactalis vacatures 

Arbeidsvoorwaarden bij Lactalis

 • Reiskostenvergoeding
 • Toeslagen tot 60%!
 • Werk voor langere tijd en kans op een vast contract!
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden bijvoorbeeld operator!
 • Personeelskorting

Vacatures bij LactalisVacatures in je mail

Lees meer over:

Waarom jij wilt werken bij Lactalis

Bij Lactalis doen ze er alles aan om jou een baan voor langere tijd aan te bieden. Dus wij deden onderzoek. Hoe zit het met de balans in het werk? Hoe blijft het werk afwisselend? En zit er potentie? Kan je doorgroeien en ontwikkelen?

โš–๏ธ Balans: Niet alleen maar werk!

Bij Lactalis Leerdammer kun je rekenen op een goede werksfeer! Je werkt met een klein en hecht team. De sfeer is ontspannen en jij zult je direct thuis voelen! Het team geeft je een warm welkom. Een team waar jij in de pauzes de leukste gesprekken hebt en lacht! En daar is op de werkvloer alle ruimte voor. Gezellig! De Tempo-Teamers geven dit werk een 8+, een echte aanrader dus! 

๐Ÿ’ช Inhoud: Afwisseling genoeg!

Afwisseling houdt het werk leuk en verassend. Daarom kan je hier op rekenen bij Lactalis. Zo pak je als logistiek medewerker ook wat administratie op achter de computer en houd je een oogje in het zeil in het hele proces. Werk je als productiemedewerker? Dan ben jij betrokken bij het gehele proces. Zo doe jij altijd iets anders. Van verpakken tot wegen. 

๐Ÿš€ Groei: Meteen een heftruckcertificaat! 

In doorgroeien en kansen geven is Lactalis een ster. Zo krijg je als logistiek medewerker standaard een opleiding tot heftruckchauffeur. Maakt de baan niet alleen afwisselend. Jij hebt ook je eerste doorgroei te pakken! Verder kan jij doorgroeien naar de functie die jij wel ziet zitten. Operator bijvoorbeeld! Bij Lactalis hopen ze dat jij voor langere tijd blijft werken. Daarom geven ze vaak eigen contracten en zelfs vaste contracten uit. 

๐Ÿ† De medewerkers van Lactalis geven het werk een 8+!

Lactalis vacatures 

Alles wat je moet weten over werken bij Lactalis

 • Kan je bij Lactalis fulltime of parttime werken?

  Aangezien zoveel mensen van een lekker stuk kaas houden, is het altijd druk in de fabriek! Je kunt er dus zeker fulltime werken. Werk je liever wat minder? Dat kan ook! Als je minimaal 3 dagen per week beschikbaar bent, is het geen probleem. Lekker flexibel dus!

 • In welke regio kan ik bij Lactalis aan de slag?

  Goed nieuws! Keuze genoeg. Lactalis Leerdammer heeft heel veel locaties beschikbaar. Denk maar aan: 

  De locaties zijn met het openbaar vervoer bereikbaar en de bus stopt ook nog eens voor de deur, lekker makkelijk! Dus waar wacht je op? Solliciteren maar!

 • Wat verdien je bij Lactalis?

  Het salaris bij Lactalis ligt tussen 11 en 19 euro per uur. Afhankelijk van jouw functie en ervaring wordt jouw salaris besloten. Benieuwd wat jij zou verdienen? Vraag het gerust aan de recruiter! 

 • Wat zijn de veelvoorkomende functies bij Lactalis?

  Ja, ja... we hadden je aandacht natuurlijk al door al die lekkere kaasjes. Maar wat houdt werken bij Lactalis Leerdammer nou echt in? Dat lees je hieronder. 

  Productiemedewerker

  Als productiemedewerker bij Lactalis Leerdammer zorg jij er samen met je collegaโ€™s voor dat de productie van de lekkere stukken kaas goed verloopt. Al die blokken kaas in de supermarkt pak jij in! Daarnaast ga je de kazen op de banden leggen en ze stapelen op pallets. De blokken kaas kunnen wel 15 kilo wegen. De sportschool kan je dus gewoon overslaan. Dit telt wel als smoes om niet te gaan, dachten wij zo... ;)

  Logistiek medewerker

  Als logistiek medewerker bij Lactalis Leerdammer ben jij degene die samen met jouw team de ladingen kazen in de gaten houdt. Je checkt of of ze op de goede plek staan om verwerk te te worden. Zo niet? Dan verplaats je het naar de goede plek in het magazijn.

  De verschillende ladingen verwerk je ook in de computer en je checkt of alle processen goed verlopen. Daarnaast leer je ook om met een heftruck te rijden, genoeg variatie dus!

  Heftruckchauffeur

  Als heftruckchauffeur kom je te werken in het grote magazijn van Lactalis Leerdammer. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de kazen op de juiste plek worden geplaatst. Je rijdt voornamelijk rond op de gave heftruck. Zo draag jij dus ook jouw steentje bij aan het proces waardoor mensen een lekker stukje kaas kunnen kopen. Ook wordt je intern opgeleid door Lactalis Leerdammer een hoogbouwtruck te rijden. Hoe tof is dat!

  Lactalis vacatures

 • Heb ik een diploma nodig om bij Lactalis te werken?

  Dat ligt aan je functie. Als productiemedewerker of logistiek medewerker heb jij geen diploma nodig. Alles wat je moet weten leer jij op de werkvloer. Als heftruckchauffeur heb jij wel een certificaat nodig. Maar geen zorgen. Deze krijg jij van Lactalis. Kortom, voor jou geen acties. Alles wordt geregeld.